Paįvairinkite griliaus asortimentą traškiomis marinuotomis krevetėmis.

Ingredientai

  • 1 kg didžiųjų krevečių be kiauto
  • 1 citrinos
  • 1 česnako skiltelės
  • 2 šauktų alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštas druskos
  • 1 arb. šaukštelis maltos paprikos
  • Pipirų – pagal skonį. 

Paruošimas

Pirmiausia pasiruoškite marinatą: nedideliame inde sutrinkite česnaką su druska, įberkite pipirų ir paprikos miltelių, įpilkite alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių. Viską gerai išmaišykite ir apšlankštykite jau išlukštentas krevetes. Palikite marinuotis bent 30 minučių. Kepkite įkaitintame griliuje ant grotelių ar suvėrę ant iešmelių  2-3 minutes iš abiejų pusių. Patiekite su citrinos grežinėliais. Skanaus!

Pirkti ingredientus

  • Didžiosios tigrinės nevirtos krevetės be kiauto, be galvos, 26/30

    Didžiosios tigrinės nevirtos krevetės be kiauto, be galvos, 26/30

    10.69

    Į krepšelį