• 10 gegužės, 2023

    Gardi DOVANA Jums!

    Dėkojame Jums, kad renkatės mus ir pasitikite mūsų paslaugomis! Norime Jums atsidėkoti, todėl kiekvienam apsipirkusiam dovanojame POLS grietininius ledus, lazdynų riešutų ir šokolado skonio, 1000ml ! Netaikome jokių papildomų sąlygų — jums reikia tik susidėti mėgiamus produktus į krepšelį, o dovaną pridėsime mes. Pateikus užsakymą — jokių rūpesčių dėl pristatymo, nes mes viską pristatysime NEMOKAMAI į daugiau nei 300 Lietuvos vietovių!

  • 4 lapkričio, 2022

    Gardi DOVANA Jums!

    Dėkojame Jums, kad renkatės mus ir pasitikite mūsų paslaugomis! ???? Norime Jums atsidėkoti, todėl pirmiems 100 pirkėjų prie pirkinių krepšelių pridėsime DOVANŲ - POLS grietininių lazdyno riešutų ir šokolado skonio ledų dėžutę! ???? Netaikome jokių papildomų sąlygų — jums reikia tik susidėti mėgiamus produktus į krepšelį, o dovaną pridėsime mes. ???? Pateikus užsakymą — jokių rūpesčių dėl pristatymo, nes mes viską pristatysime NEMOKAMAI į daugiau nei 300 Lietuvos vietovių! ???? Dovanas pradedame dalinti nuo 2022.05.02 Su meile, Premia ????

  • 10 gegužės, 2019

    Tau ledai, o jiems delfinų pagalba

    Lietuvoje yra nemažai specialiųjų poreikių turinčių vaikų. Vaikų, kuriems kartais didžiausias iššūkis yra tiesiog bendravimas. Kai jautiesi kitoks, bendrauti darosi dar sunkiau, o kartais išvis nesinori. O kaip išmokti bendravimo, nebendraujant? Reikia kantraus, įkvepiančio, komunikabilaus mokytojo. Tokių mokytojų yra, ir juos galime surasti Klaipėdos Delfinariume. Tai - terapiniai delfinai. Ne vien protingiausi žinduoliai žemėje, bet ir draugiškiausi bei nuoširdžiausi pagalbininkai vaikams, kuriems reikia išmokti bendrauti, pasitikėti savimi, patirti teigiamų emocijų. Moksliškai įrodyta, kad po delfinų terapijos daugumai vaikų sumažėja baimė būti nesuprastiems, pakyla pasitikėjimas savimi ir kitais, tobulėja bendravimo įgūdžiai, o treniruotės vandenyje gerina motoriką, ramina, padeda koncentruoti žvilgsnį, atsipalaiduoti ir labiau pajausti savo kūną.

  • 26 kovo, 2019

    Apie Daržoves Ir Vaisius

    Šaldymas suteikia galimybę visus metus valgyti daržoves ir vaisius, nuskintus tada, kai jie buvo prinokę ir pačios geriausios kokybės. Tai natūralus būdas ilgą laiką išlaikyti sodo ir daržo gėrybes nenaudojant konservantų, leidžiantis įvairiais vaisiais ar daržovėmis mėgautis ištisus metus.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form form_post_id=”455″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]