• Klasika graikinių riešutų skonio grietininiai ledai su graikiniais riešutais ir klevų sirupu vafliniame kūgyje

    2.09

    Pienas, vaflinis kūgis 14,5% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis sojų lecitinai, druska, deginto cukraus sirupas), cukrus, sviestas, gliukozės sirupas, vanduo, karamelizuoti graikiniai riešutai 5,5% (graikiniai riešutai 78%, cukrus, gliukozės sirupas, saulėgrąžų aliejus), klevų sirupo padažas 5,5% (vanduo, dekstrozė, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, kukurūzų krakmolas, karamelizuoto cukraus sirupas, klevų sirupas 2%, tirštiklis pektinas, natūrali kvapioji medžiaga), glaistas (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Klasika mangų skonio ledai vafliniame puodelyje

    0.99

    Mangų skonio ledai 93% (vanduo, cukrus, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga (mangų), dažikliai: beta karotenas kurkuminas), vaflinis puodelis 7% (KVIETINIAI miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas). Produkto sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.
  • Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu, Natali, 500g

    2.77

    Tešla (vanduo, kvietiniai miltai, kiaušiniai, cukrus, nenugriebto pieno milteliai, rapsų aliejus, druska), įdaras 25% (rūkytas kumpis – 88% (kiauliena, bulvių krakmolas, stabilizatoriai: E450, E451, E425. E415, kiaulienos baltymai, kviečių krakmolas, augalinės skaidulos, aromato ir skonio stipriklis E621), sūris 12% (pienas, druska, kietiklis E509, pieno rūgšties bakterijų mielės, fermentacijos fermentas))

  • POLS vaniliniai ledai su nugos įdaru 800 ml

    6.99

    Pienas, nugos įdaras 10% (cukrus, augaliniai aliejai (kokosų, palmių, rapsų), nugriebto pieno milteliai, lazdynų riešutai 5%, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai, kvapioji medžiaga), cukrus, traškūs šokoladiniai rutuliukai 8% (pieninis šokoladas 84% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, emulsiklis sojų lecitinai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), traškūs rutuliukai (kvietiniai miltai, cukrus, kviečių salyklo miltai, kviečių krakmolas, kildymo medžiaga natrio bikarbonatas, druska, kakavos sviestas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), gliukozės sirupas, cukrus, glajinė medžiaga akacijų derva), sviestas, vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; vanilės ekstraktas, dažiklis karotenai. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Mocarela sūrio lazdelės „Aviko” 1kg

    11.19

    42% mocarelos sūrio, kvietiniai miltai, saulėgrąžų aliejus, krakmolas (sudėtyje yra kviečių), vanduo, druska, prieskoniai, dekstrozė, tirštikliai (E461, E412, E466).
    Alergenai: grūdai, turintys glitimo, pienas ir jo produktai.

  • Veganiški vištienos rutuliukai 1kg Aviko

    12.99

    Vanduo, džiūvėsėliai [KVIEČIŲ miltai, mielės, druska, kukurūzai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, ryžių miltai, Miežių salyklo ekstraktas, žolelės ir prieskoniai (paprika,
    rūkyta paprika, svogūnai, česnakai, žalieji ir raudonieji pipirai, petražolės, čili, kmynai, kajenas, raudonėlis, cinamonas, levožolės šaknis, kvapieji pipirai, juodieji pipirai,
    kalendra, jalapeno pipirai)], rapsų aliejus, augaliniai baltymai (6%) [KVIEČIAI, SOJOS, žirniai], tirštikliai (E461, E407, E412), krakmolas (yra
    KVIEČIŲ), KVIEČIŲ ląsteliena, KVIETINIAI miltai, kokosų riebalai, natūrali kvapioji medžiaga, druska, prieskoniai, koncentruotos citrinų sultys, mielių ekstraktas, dekstrozė, drėgmę išlaikanti medžiaga (E422), lipnumą reguliuojanti medžiaga (E340), želė (E508).
    Gali būti: GARSTYČIŲ, SOJŲ.

  • Makaronai su krevetėmis ir česnakais, sušaldyti, 400g

    3.01

    Makaronai 50% ( vanduo, kietųjų kviečių manų kruopos, druska) krevetės ( Litopeanaeus vannamei), nevirtos, glazūruotos, valytos, be uodegų 18% (krevetės, vanduo, druska), daržovės įvairiomis proporcijomis (pomidorai, porai, laukiniai česnakai), česnakų padažas ( alyvuogių aliejus, česnakai, druska,  laukiniai česnakai, petražolės, juodieji pipirai,  svogūnai, ciberžolė, koncentruotos džiovintų citrinų sultys, mėta, kvapiosios medžiagos).

    Sudėtyje gali būti vėžiagyviųkviečių iskainat glitimą, garstyčių. Sudėtyje gali būti pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų. Česnakiniame padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • POLS biskvito skonio grietininiai ledai 800 ml

    6.99

    Pienas, vanduo, pieninio šokolado skonio įdaras 10% (cukrus, augaliniai aliejai (rapsų, kokosų), nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, sviestas, emulsiklis lecitinai, kvapioji medžiaga), cukrus, vaflių gabaliukai pieniniam šokolade (pieninis šokoladas 75% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsiklis sojų lecitinai, druska, kvapioji medžiaga), vaflių gabaliukai 25% (kvietiniai miltai, vanduo, cukrus, kokosų aliejus, kviečių skaidulos, emulsiklis sojų lecitinai, druska, dažiklis amoniakinė karamelė, kvapioji medžiaga), glajinė medžiaga akacijų sakai), sviestas, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, grietinėlė, dekstrozė, sumažinto riebumo kakavos milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • „Natali“ koldūnai su mėsos įdaru, 750 g

    2.29

    Tešla (kvietiniai miltai, vanduo, vištų kiaušiniai, rapsų aliejus), įdaras (mechaniškai atskirta vištiena, svogūnai, sojų baltymai, kiaulienos lašiniai, vanduo, druska, prieskoniai).

  • POLS glaistyti vaniliniai grietininiai ledai su mėlynių-gervuogių įdaru vafliniame puodelyje

    1.39

    Pienas, mėlynių-gervuogių įdaras 9% (mėlynės 24%, cukrus, gervuogės 20%, vanduo, citrinų sulčių koncentratas, tirštiklis pektinas, natūralios kvapiosios medžiagos), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 5% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), glaistas vaflinio puodelio viduje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių, palmių branduolių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), pasukų milteliai, (C)* arba (išrūgų ir nugriebto pieno milteliai) (D)*, gliukozės sirupas, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • „Natali“ koldūnai su mėsos įdaru, 400 g

    1.36

    Tešla (kvietiniai miltai, vanduo, vištų kiaušiniai, rapsų aliejus), įdaras (mechaniškai atskirta vištiena, svogūnai, sojų baltymai, kiaulienos lašiniai, vanduo, druska, prieskoniai).

  • Žuvies filė tešloje su apkeptomis bulvių lazdelėmis, 400g

    3.01

    Bulvytės fri 62,5% (bulvės, rapsų aliejus), paniruota žuvis 37,5% (žuvų filė be odos 65%, džiūvesėliai 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus), kviečių krakmolas, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas))

    Sudėtyje gali būti vėžiagyvių, moliuskų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę).

    Paruošimo būdas: kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form form_post_id=”455″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]