• Klasika grietininiai vanilės skonio ledai su cukriniais pabarstukais vafliniame puodelyje

    0.99

    Pienas, cukrus, vaflinis puodelis 8% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas), sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, cukriniai pabarstukai 6% (cukrus, gliukozės sirupas, palmių riebalai, glajinės medžiagos: karnaubo vaškas, šelakas; raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas, emulsiklis lecitinai, dažiklis kurkuminas, kokosų aliejus, rapsų aliejus, spirulinos koncentratas, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas), vanduo, išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga (vanilinas).

    Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, sojos, kiaušinių pėdsakų.

  • Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu, Natali, 500g

    2.77

    Tešla (vanduo, kvietiniai miltai, kiaušiniai, cukrus, nenugriebto pieno milteliai, rapsų aliejus, druska), įdaras 25% (rūkytas kumpis – 88% (kiauliena, bulvių krakmolas, stabilizatoriai: E450, E451, E425. E415, kiaulienos baltymai, kviečių krakmolas, augalinės skaidulos, aromato ir skonio stipriklis E621), sūris 12% (pienas, druska, kietiklis E509, pieno rūgšties bakterijų mielės, fermentacijos fermentas))

  • Ryžiai su lašiša, sušaldyti, 400g

    3.01

    Virti ryžiai 48% ( vanduo, ryžiai, druska, ciberžolė), lašiša 16% ( lašiša (A- Oncorhynchus gorbuscha arba B – Oncorhynchus keta; žuvies rūšis nurodyta partijos numeryje), daržovės įvairiomis proporcijomis (morkos, cukinija, svogūnai, raudonieji pipirai), padažas ( alyvuogių aliejus, rytietiški prieskoniai (druska, raudonoji paprika, čili, gvazdikėliai, kuminas, kalendra, juodieji pipirai, cinamonas, pankoliai) džiovintos daržovės ( svogūnai, česnakai, imbierai, pomidorai), cukrus).

    Sudėtyje gali būti žuvų ir jų produktų. Sudėtyje gali būti kviečių iskaitant glitimą, pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų. Padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų, garstyčių ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Kinietiškas daržovių mišinys, 2.5 kg

    5.99

    Daržovės įvairiomis proporcijomis ( mung pupelių daigai, svogūnai, paprika, pastarnokai, porai, salierai), morkos, mun grybai (7%), bambukų ūgliai (6%).
    Kilmės šalis: Lenkija

  • Sūrio užkandis Camembert 1kg Aviko

    11.79

    KVIETINIAI miltai, vanduo, Camembert SŪRIS (PIENAS, GRIETINĖLĖ, druska, pieno raugas, mikrobinis šliužo fermentas) (13%), rapsų aliejus, grietinėlės sūris (pienas, druska, pieno rauginiai produktai, mikrobinis šliužo fermentas, krakmolas), SŪRIS, krakmolas, kokosų riebalai, bambuko pluoštas, nugriebto pieno milteliai, tirštikliai (E407, E412, E461), druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E339, E452), prieskoniai, dekstrozė, standiklis (E508), natūrali kvapioji medžiaga. Gali būti: GARSTYČIŲ, SOJOS.

  • „Natali“ koldūnai su mėsos įdaru, 750 g

    2.29

    Tešla (kvietiniai miltai, vanduo, vištų kiaušiniai, rapsų aliejus), įdaras (mechaniškai atskirta vištiena, svogūnai, sojų baltymai, kiaulienos lašiniai, vanduo, druska, prieskoniai).

  • POLS grietininiai ledai su nugos įdaru ir lazdynų riešutais 150ml

    1.89

    PIENAS, vaflinis kūgis 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, deginto cukraus sirupas), pieninio šokolado skonio glaistas 10% (cukrus, kokosų aliejus, rapsų aliejus, lieso PIENO milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, PIENO riebalai, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), nugos įdaras 9% (cukrus, augaliniai aliejai (kokosų, palmių, rapsų), lieso PIENO milteliai, LAZDYNŲ RIEŠUTAI 5%, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), glaistas (kokosų aliejus, rapsų aliejus, palmių aliejus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), cukrus, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, gliukozės sirupas, LAZDYNŲ RIEŠUTAI 3%, vanduo, IŠRŪGŲ milteliai, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūralus Burbono vanilės ekstraktas, dažiklis karotenai. Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, kitų RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • Traškios bulvių skiltelės 2,5kg Aviko

    6.99

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415).

  • POLS biskvito skonio grietininiai ledai 800 ml

    6.99

    Pienas, vanduo, pieninio šokolado skonio įdaras 10% (cukrus, augaliniai aliejai (rapsų, kokosų), nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, sviestas, emulsiklis lecitinai, kvapioji medžiaga), cukrus, vaflių gabaliukai pieniniam šokolade (pieninis šokoladas 75% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsiklis sojų lecitinai, druska, kvapioji medžiaga), vaflių gabaliukai 25% (kvietiniai miltai, vanduo, cukrus, kokosų aliejus, kviečių skaidulos, emulsiklis sojų lecitinai, druska, dažiklis amoniakinė karamelė, kvapioji medžiaga), glajinė medžiaga akacijų sakai), sviestas, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, grietinėlė, dekstrozė, sumažinto riebumo kakavos milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Mocarela sūrio lazdelės „Aviko” 1kg

    11.19

    42% mocarelos sūrio, kvietiniai miltai, saulėgrąžų aliejus, krakmolas (sudėtyje yra kviečių), vanduo, druska, prieskoniai, dekstrozė, tirštikliai (E461, E412, E466).
    Alergenai: grūdai, turintys glitimo, pienas ir jo produktai.

  • Traškūs bulvių laiveliai 600 g., Aviko

    2.65

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

  • POLS Vanilės skonio grietininiai ledai su glaistu ir cukriniais pabarstukais. 80 ml/60 g.

    1.15

    Pienas, glaistas 33% (cukrus, augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, pieno riebalai, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), cukriniai pabarstukai 8% (cukrus, gliukozės sirupas, palmių riebalai, glajinės medžiagos: karnaubo vaškas, šelakas; raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas, emulsiklis lecitinas, dažiklis kurkuminas, kokosų aliejus, rapsų aliejus, spirulinos koncentratas, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas), cukrus, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojos pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form form_post_id=”455″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]