• MR TORES vištienos sparneliai džiūvėsėliuose ,,WINGS”, 1 kg

    7.59

    Vištų sparnelių dilbiai ir petukai (71%), kvietiniai miltai, rapsų aliejus, džūvesėliai (kvietiniai miltai, druska, mielės, druska, tapijokos krakmolas, prieskoniai (juodieji pipirai, paprikos, balti pipirai, pankoliai), mielių ekstraktas, kviečių krakmolas, dekstrozė, vanduo, kviečių glitimas, džiovintos daržovės (svogūnai, česnakai), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), prieskonių ekstraktai (paprika, juodieji pipirai, muskato riešutas).
    Sudėtyje gali būti pieno, sojos, garstyčių, salierų, kiaušinių pėdsakų.
    Kilmės šalis Lenkija.

  • POLS glaistyti vaniliniai grietininiai ledai su mėlynių-gervuogių įdaru vafliniame puodelyje

    1.39

    Pienas, mėlynių-gervuogių įdaras 9% (mėlynės 24%, cukrus, gervuogės 20%, vanduo, citrinų sulčių koncentratas, tirštiklis pektinas, natūralios kvapiosios medžiagos), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 5% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), glaistas vaflinio puodelio viduje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių, palmių branduolių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), pasukų milteliai, (C)* arba (išrūgų ir nugriebto pieno milteliai) (D)*, gliukozės sirupas, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Žuvies filė tešloje su apkeptomis bulvių lazdelėmis, 400g

    2.09

    31% Off

    Bulvytės fri 62,5% (bulvės, rapsų aliejus), paniruota žuvis 37,5% (žuvų filė be odos 65%, džiūvesėliai 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus), kviečių krakmolas, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas))

    Sudėtyje gali būti vėžiagyvių, moliuskų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę).

    Paruošimo būdas: kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes.

  • Jelapeno rutuliukai, 300g

    4.30

    Sūrio kremas 52% (pienas, druska, pieno rūgšties starteriai, krakmolas), kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, jelapeno pipirai 5% (jelapeno pipirai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E260)), modifikuotas kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, druska, glitimas (iš kviečių), dekstrozė, prieskoniai, nugriebto pieno milteliai, tirštikliai (E412, E415).

  • Klasika grietininiai vanilės skonio ledai su cukriniais pabarstukais vafliniame puodelyje

    0.99

    Pienas, cukrus, vaflinis puodelis 8% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas), sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, cukriniai pabarstukai 6% (cukrus, gliukozės sirupas, palmių riebalai, glajinės medžiagos: karnaubo vaškas, šelakas; raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas, emulsiklis lecitinai, dažiklis kurkuminas, kokosų aliejus, rapsų aliejus, spirulinos koncentratas, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas), vanduo, išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga (vanilinas).

    Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, sojos, kiaušinių pėdsakų.

  • POLS Vanilės skonio grietininiai ledai su glaistu ir cukriniais pabarstukais. 80 ml/60 g.

    1.15

    Pienas, glaistas 33% (cukrus, augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, pieno riebalai, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), cukriniai pabarstukai 8% (cukrus, gliukozės sirupas, palmių riebalai, glajinės medžiagos: karnaubo vaškas, šelakas; raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas, emulsiklis lecitinas, dažiklis kurkuminas, kokosų aliejus, rapsų aliejus, spirulinos koncentratas, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas), cukrus, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojos pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Klasika sūrio pyrago skonio grietininiai ledai su braškių įdaru ir sausainių gabaliukais vafliniame kūgyje 220 ml/110 g.

    2.09

    Sudedamosios dalys: pienas, vaflinis kūgis 14,5% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis sojų lecitinai, druska, deginto cukraus sirupas), braškių įdaras 13% (braškės 44%, cukrus, gliukozės ir fruktozės sirupas, vanduo, tirštiklis pektinas, citrinų sulčių koncentratas, natūrali kvapioji medžiaga, vaisių ir daržovių koncentratas: obuolių, juodųjų serbentų, ridikėlių), cukrus, minkštas grietinėlės sūris, gliukozės sirupas, glaistas (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), vanduo, sviestas, sausainių gabaliukai 2,7% (kvietiniai miltai, cukrus, palmių aliejus ir saulėgrąžų aliejus, medus, gliukozės sirupas, nugriebto pieno milteliai, druska, salyklo ekstraktas, tešlos kildymo medžiaga valgomoji soda), išrūgų milteliai, grietinėlė, sausainių gabaliukai 0,9% (kvietiniai miltai, cukrus, pieno riebalai, laktozė, pieno baltymai, druska, miežių salyklo ekstraktas, tešlos kildymo medžiaga valgomoji soda), nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, druska, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • POLS Grietininiai kolos skonio ledai su kolos skonio glaistu. 120 ml/75 g.

    0.55

    57% Off

    Ledai 80%: pienas, cukrus, vanduo, sviestas (А)* ar (pieno riebalai ir sviestas) (В)*, išrūgų milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažiklis E150d; Glaistas 20%: kokosų aliejus, saulėgrąžų aliejus, cukrus, išrūgų milteliai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinai, ridikėlių, obuolių ir juodųjų serbentų koncentratai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga obuolių rūgštis, kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Pica Domana su kumpiu ir grybais 305 g

    1.49

    KVIETINIAI miltai, vanduo, baltasis svogūnas, pomidoras, pomidorų koncentratas, rapsų aliejus, SŪRIS (iš PIENO), kiaulienos kumpis 2,6 [kiauliena 71%, vanduo, bulvių krakmolas, druska, stabilizatoriai:E331, E262, stabilizatoriai SOJOS baltymai, KVIETINIAI pluoštai, tirštiklis:E407, prieskoniai, skoniai, gliukozės sirupas, gliukozė, antioksidantas E316, konservantas(E250),grybai 2,5% cukraus, morkos, druska, raudonieji svogūnai, bulvių krakmolas, mielės, paprikos (raudonos ir žalios), KVIEČIŲ GLITIMAS, KVIEČIŲ krakmolas, prieskoniai, miltų apdorojimo medžiaga: askorbo rūgštis.

  • Ryžiai su lašiša, sušaldyti, 400g

    3.01

    Virti ryžiai 48% ( vanduo, ryžiai, druska, ciberžolė), lašiša 16% ( lašiša (A- Oncorhynchus gorbuscha arba B – Oncorhynchus keta; žuvies rūšis nurodyta partijos numeryje), daržovės įvairiomis proporcijomis (morkos, cukinija, svogūnai, raudonieji pipirai), padažas ( alyvuogių aliejus, rytietiški prieskoniai (druska, raudonoji paprika, čili, gvazdikėliai, kuminas, kalendra, juodieji pipirai, cinamonas, pankoliai) džiovintos daržovės ( svogūnai, česnakai, imbierai, pomidorai), cukrus).

    Sudėtyje gali būti žuvų ir jų produktų. Sudėtyje gali būti kviečių iskaitant glitimą, pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų. Padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų, garstyčių ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Kreminio sūrio rutuliukai, sušaldyti, 1 kg Aviko

    10.89

    Kreminis sūris (nugriebtas pienas, grietinėlė, druska, pieno rūgšties starteriai, mikrobinis šliužo fermentas, krakmolas) (30%), vanduo, kvietiniai miltai, rapsų aliejus, kukurūzai, nugriebto pieno milteliai, modifikuotas kukurūzų krakmolas, laiškiniai česnakai (1,5%), druska, krakmolas, prieskoniai, bulvių baltymai, dekstrozė, miežių salyklo ekstraktas, tirštikliai (E412, E461), emulsiklis (E472e), antioksidantas (E300).

  • Traškūs bulvių laiveliai 600 g., Aviko

    2.65

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form form_post_id=”455″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]