• Klasika mangų skonio ledai vafliniame puodelyje

    0.99

    Mangų skonio ledai 93% (vanduo, cukrus, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga (mangų), dažikliai: beta karotenas kurkuminas), vaflinis puodelis 7% (KVIETINIAI miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas). Produkto sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.
  • Ekselence mango ledai 5L Sorbetas

    24.00

    Vanduo, mangų piurė 26%, mangų priedas 15% (mangai 70%, cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, vanduo, tirštikliai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva; dažiklis karotenai), cukrus, gliukozės sirupas, gliukozės-fruktozės sirupas, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pektinas, pupenių derva; džiovintas apelsinų minkštimas, citrinų sulčių koncentratas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, koncentratas (moliūgų ir obuolių), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažikliai: anatas, kurkuminas; natūrali kvapioji medžiaga (mangų).
    Produkto sudėtyje gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių ir sojų pėdsakų.

  • Žuvies filė tešloje su apkeptomis bulvių lazdelėmis, 400g

    3.01

    Bulvytės fri 62,5% (bulvės, rapsų aliejus), paniruota žuvis 37,5% (žuvų filė be odos 65%, džiūvesėliai 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus), kviečių krakmolas, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas))

    Sudėtyje gali būti vėžiagyvių, moliuskų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę).

    Paruošimo būdas: kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes.

  • Bulviniai rutuliukai Aviko, 2,5 kg

    6.19

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, dekstrozė, druska, svogūnų milteliai, stabilizatorius (E450), baltieji pipirai.

  • Falafeliai 1kg, Aviko

    7.99

    Cukrinių runkelių griežiniai, rehidratuoti bulvių dribsniai (vanduo, bulvių dribsniai, emulsiklis (E471), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), prieskoniai), džiūvėsėliai (KVIEČIŲ miltai, nuluptos sėklos (moliūgų, saulėgrąžų), baltoji kvinoja, vanduo, mielės, druska, dekstrozė), avinžirniai (16%), rapsų aliejus, svogūnai, vanduo, prieskoniai (petražolės, kmynai, kalendra, česnakai, kajenas, ožragė, gvazdikėliai, ciberžolė, baltieji pipirai), krakmolas, miltai (KVIEČIAI, kukurūzai), druska, tirštikliai (E461, E412). Gali būti: GARSTYČIŲ, SOJOS.

  • MR TORES vištienos sparneliai džiūvėsėliuose ,,WINGS”, 1 kg

    7.59

    Vištų sparnelių dilbiai ir petukai (71%), kvietiniai miltai, rapsų aliejus, džūvesėliai (kvietiniai miltai, druska, mielės, druska, tapijokos krakmolas, prieskoniai (juodieji pipirai, paprikos, balti pipirai, pankoliai), mielių ekstraktas, kviečių krakmolas, dekstrozė, vanduo, kviečių glitimas, džiovintos daržovės (svogūnai, česnakai), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), prieskonių ekstraktai (paprika, juodieji pipirai, muskato riešutas).
    Sudėtyje gali būti pieno, sojos, garstyčių, salierų, kiaušinių pėdsakų.
    Kilmės šalis Lenkija.

  • „Natali“ koldūnai su mėsos įdaru, 400 g

    1.36

    Tešla (kvietiniai miltai, vanduo, vištų kiaušiniai, rapsų aliejus), įdaras (mechaniškai atskirta vištiena, svogūnai, sojų baltymai, kiaulienos lašiniai, vanduo, druska, prieskoniai).

  • Bulvės fri ypač traškios Zig Zag 750g, Aviko

    2.89

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415), ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

  • POLS marmelado skonio ledai su juodųjų serbentų padažu ir želė saldainiais, 800 ml

    6.99

    Pienas, želė saldainiai 12,5% (cukrus, gliukozės sirupas, želatina, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštiklis agaras, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, glajinė medžiaga karnaubo vaškas, natūralios kvapiosios medžiagos (citrinų, obuolių, braškių, ciberžolės), dažikliai: likopenas, natrio vario chlorofilinas), vanduo, cukrus, sviestas, juodųjų serbentų padažas 5% (cukrus, juodųjų serbentų tyrė 35%, gliukozės-fruktozės sirupas, obuolių sulčių koncentratas, vanduo, tirštiklis pektinas, natūrali kvapioji medžiaga), gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, nugriebto pieno milteliai, emusiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.
    Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojos pėdsakų.

  • Bulvės fri Super Crunch Aviko, 2,5kg

    6.49

    Bulvės, modifikuotas bulvių krakmolas, saulėgrąžų aliejus, ryžių miltai, druska, dekstrinas, kildinimo medžiaga (E500, E450), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikos ekstraktas.

  • POLS glaistyti vaniliniai grietininiai ledai su mėlynių-gervuogių įdaru vafliniame puodelyje

    1.39

    Pienas, mėlynių-gervuogių įdaras 9% (mėlynės 24%, cukrus, gervuogės 20%, vanduo, citrinų sulčių koncentratas, tirštiklis pektinas, natūralios kvapiosios medžiagos), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 5% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), glaistas vaflinio puodelio viduje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių, palmių branduolių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), pasukų milteliai, (C)* arba (išrūgų ir nugriebto pieno milteliai) (D)*, gliukozės sirupas, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Koldūnai su mėsos įdaru „MAXI Pinigėliai“, 400g

    2.41

    Mėsos įdaras 50% (+/- 5%), tešla. Mėsos įdaras: (kiauliena 45,5%), vanduo, svogūnai, kalakutiena (10%), sojų dribsniai, jautiena (3%), druska, sojų baltymai (sojų baltymai, skaidulinės medžiagos (sojų)), prieskonių mišinys (garstyčių milteliai), mėsos kvapioji medžiaga, česnakų granulės, juodieji pipirai. Tešla: aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo, druska, rapsų aliejus.

    Produkte gali būti pieno, kiaušinių ir salierų pėdsakų.

  • POLS Grietininiai braškių skonio ledai su braškių glaistu. 120 ml/75 g.

    1.29

    Ledai 80%: pienas, cukrus, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, išrūgų milteliai, vanduo, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai; stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: burokėlių raudonasis, karotenai; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga (braškių); Glaistas 20%: augaliniai aliejai (kokosų, saulėgrąžų), cukrus, išrūgų milteliai, braškių milteliai 5%, nugriebto pieno milteliai, ridikėlių, obuolių ir juodųjų serbentų koncentratai, emulsikliai: sojų lecitinai, E476; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga obuolių rūgštis, natūrali braškių kvapioji medžiaga. Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Kreminio sūrio rutuliukai, sušaldyti, 1 kg Aviko

    10.89

    Kreminis sūris (nugriebtas pienas, grietinėlė, druska, pieno rūgšties starteriai, mikrobinis šliužo fermentas, krakmolas) (30%), vanduo, kvietiniai miltai, rapsų aliejus, kukurūzai, nugriebto pieno milteliai, modifikuotas kukurūzų krakmolas, laiškiniai česnakai (1,5%), druska, krakmolas, prieskoniai, bulvių baltymai, dekstrozė, miežių salyklo ekstraktas, tirštikliai (E412, E461), emulsiklis (E472e), antioksidantas (E300).

  • POLS Vanilės skonio grietininiai ledai su glaistu ir cukriniais pabarstukais. 80 ml/60 g.

    1.15

    Pienas, glaistas 33% (cukrus, augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, pieno riebalai, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), cukriniai pabarstukai 8% (cukrus, gliukozės sirupas, palmių riebalai, glajinės medžiagos: karnaubo vaškas, šelakas; raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas, emulsiklis lecitinas, dažiklis kurkuminas, kokosų aliejus, rapsų aliejus, spirulinos koncentratas, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas), cukrus, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojos pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Pica Domana su kumpiu ir grybais 305 g

    1.49

    KVIETINIAI miltai, vanduo, baltasis svogūnas, pomidoras, pomidorų koncentratas, rapsų aliejus, SŪRIS (iš PIENO), kiaulienos kumpis 2,6 [kiauliena 71%, vanduo, bulvių krakmolas, druska, stabilizatoriai:E331, E262, stabilizatoriai SOJOS baltymai, KVIETINIAI pluoštai, tirštiklis:E407, prieskoniai, skoniai, gliukozės sirupas, gliukozė, antioksidantas E316, konservantas(E250),grybai 2,5% cukraus, morkos, druska, raudonieji svogūnai, bulvių krakmolas, mielės, paprikos (raudonos ir žalios), KVIEČIŲ GLITIMAS, KVIEČIŲ krakmolas, prieskoniai, miltų apdorojimo medžiaga: askorbo rūgštis.

  • Amerikinių strėliadančių paltusų filė b/o, gryn. žuv. sv. 560 g.

    5.09

  • POLS biskvito skonio grietininiai ledai 800 ml

    6.99

    Pienas, vanduo, pieninio šokolado skonio įdaras 10% (cukrus, augaliniai aliejai (rapsų, kokosų), nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, sviestas, emulsiklis lecitinai, kvapioji medžiaga), cukrus, vaflių gabaliukai pieniniam šokolade (pieninis šokoladas 75% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsiklis sojų lecitinai, druska, kvapioji medžiaga), vaflių gabaliukai 25% (kvietiniai miltai, vanduo, cukrus, kokosų aliejus, kviečių skaidulos, emulsiklis sojų lecitinai, druska, dažiklis amoniakinė karamelė, kvapioji medžiaga), glajinė medžiaga akacijų sakai), sviestas, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, grietinėlė, dekstrozė, sumažinto riebumo kakavos milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Veganiški svogūnų žiedai, Aviko

    10.49

    KVIEČIŲ miltai, maisto ruošinys iš bulvių, sūrio skonio (20%) [bulvių, kvapioji medžiaga, citrusinių vaisių pluoštas, krakmolas, dekstrozė, druska,
    rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E270, E330), konservantas (E202), pipirų koncentratas, morkų koncentratas], vanduo, kukurūzai, rapsų aliejus, svogūnas (6%), keptas svogūnas
    (3%) [svogūnai, saulėgrąžų aliejus], krakmolas, druska, raudonieji pipirai, bulvių dribsniai [bulvės, emulsiklis (E471), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), prieskoniai], bambuko pluoštas, kokosų riebalai, dekstrozė, prieskoniai, mielių ekstraktas, miežių salyklo ekstraktas, tirštikliai (E407, E461, E412), drėgmę išlaikanti medžiaga (E422), želė (E508).
    Gali būti: GARSTYČIŲ, SOJŲ.

  • Jelapeno rutuliukai, 300g

    4.30

    Sūrio kremas 52% (pienas, druska, pieno rūgšties starteriai, krakmolas), kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, jelapeno pipirai 5% (jelapeno pipirai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E260)), modifikuotas kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, druska, glitimas (iš kviečių), dekstrozė, prieskoniai, nugriebto pieno milteliai, tirštikliai (E412, E415).

  • Klasika graikinių riešutų skonio grietininiai ledai su graikiniais riešutais ir klevų sirupu vafliniame kūgyje

    2.09

    Pienas, vaflinis kūgis 14,5% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis sojų lecitinai, druska, deginto cukraus sirupas), cukrus, sviestas, gliukozės sirupas, vanduo, karamelizuoti graikiniai riešutai 5,5% (graikiniai riešutai 78%, cukrus, gliukozės sirupas, saulėgrąžų aliejus), klevų sirupo padažas 5,5% (vanduo, dekstrozė, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, kukurūzų krakmolas, karamelizuoto cukraus sirupas, klevų sirupas 2%, tirštiklis pektinas, natūrali kvapioji medžiaga), glaistas (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Makaronai su krevetėmis ir česnakais, sušaldyti, 400g

    3.01

    Makaronai 50% ( vanduo, kietųjų kviečių manų kruopos, druska) krevetės ( Litopeanaeus vannamei), nevirtos, glazūruotos, valytos, be uodegų 18% (krevetės, vanduo, druska), daržovės įvairiomis proporcijomis (pomidorai, porai, laukiniai česnakai), česnakų padažas ( alyvuogių aliejus, česnakai, druska,  laukiniai česnakai, petražolės, juodieji pipirai,  svogūnai, ciberžolė, koncentruotos džiovintų citrinų sultys, mėta, kvapiosios medžiagos).

    Sudėtyje gali būti vėžiagyviųkviečių iskainat glitimą, garstyčių. Sudėtyje gali būti pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų. Česnakiniame padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Ekselence marmelado skonio ledai su žele gabalėliais 3,2 kg.

    28.00

    Pienas, želė saldainiai 13 % (cukrus, gliukozės sirupas, želatina, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštiklis agaras, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, glajinė medžiaga karnauba vaškas, natūralios kvapiosios medžiagos (citrinų, obuolių, braškių, ciberžolių), dažikliai: likopenas, natrio-vario chlorofilinas), vanduo, cukrus, sviestas, juodųjų serbentų įdaras 5 % (cukrus, juodųjų serbentų piurė 35 %, gliukozės-fruktozės sirupas, obuolių sulčių koncentratas, vanduo, tirštiklis pektinas, natūrali kvapioji medžiaga), gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.
    Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.

  • Traškūs bulvių laiveliai 600 g., Aviko

    2.65

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form form_post_id=”455″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]