• „Natali“ koldūnai su mėsos įdaru, 400 g

    1.36

    Tešla (kvietiniai miltai, vanduo, vištų kiaušiniai, rapsų aliejus), įdaras (mechaniškai atskirta vištiena, svogūnai, sojų baltymai, kiaulienos lašiniai, vanduo, druska, prieskoniai).

  • Ekselence mango ledai 5L Sorbetas

    24.00

    Vanduo, mangų piurė 26%, mangų priedas 15% (mangai 70%, cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, vanduo, tirštikliai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva; dažiklis karotenai), cukrus, gliukozės sirupas, gliukozės-fruktozės sirupas, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pektinas, pupenių derva; džiovintas apelsinų minkštimas, citrinų sulčių koncentratas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, koncentratas (moliūgų ir obuolių), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažikliai: anatas, kurkuminas; natūrali kvapioji medžiaga (mangų).
    Produkto sudėtyje gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių ir sojų pėdsakų.

  • Jelapeno rutuliukai, 300g

    4.30

    Sūrio kremas 52% (pienas, druska, pieno rūgšties starteriai, krakmolas), kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, jelapeno pipirai 5% (jelapeno pipirai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E260)), modifikuotas kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, druska, glitimas (iš kviečių), dekstrozė, prieskoniai, nugriebto pieno milteliai, tirštikliai (E412, E415).

  • Ekselence marmelado skonio ledai su žele gabalėliais 3,2 kg.

    28.00

    Pienas, želė saldainiai 13 % (cukrus, gliukozės sirupas, želatina, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštiklis agaras, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, glajinė medžiaga karnauba vaškas, natūralios kvapiosios medžiagos (citrinų, obuolių, braškių, ciberžolių), dažikliai: likopenas, natrio-vario chlorofilinas), vanduo, cukrus, sviestas, juodųjų serbentų įdaras 5 % (cukrus, juodųjų serbentų piurė 35 %, gliukozės-fruktozės sirupas, obuolių sulčių koncentratas, vanduo, tirštiklis pektinas, natūrali kvapioji medžiaga), gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.
    Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.

  • Klasika sūrio pyrago skonio grietininiai ledai su braškių įdaru ir sausainių gabaliukais vafliniame kūgyje 220 ml/110 g.

    2.09

    Sudedamosios dalys: pienas, vaflinis kūgis 14,5% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis sojų lecitinai, druska, deginto cukraus sirupas), braškių įdaras 13% (braškės 44%, cukrus, gliukozės ir fruktozės sirupas, vanduo, tirštiklis pektinas, citrinų sulčių koncentratas, natūrali kvapioji medžiaga, vaisių ir daržovių koncentratas: obuolių, juodųjų serbentų, ridikėlių), cukrus, minkštas grietinėlės sūris, gliukozės sirupas, glaistas (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), vanduo, sviestas, sausainių gabaliukai 2,7% (kvietiniai miltai, cukrus, palmių aliejus ir saulėgrąžų aliejus, medus, gliukozės sirupas, nugriebto pieno milteliai, druska, salyklo ekstraktas, tešlos kildymo medžiaga valgomoji soda), išrūgų milteliai, grietinėlė, sausainių gabaliukai 0,9% (kvietiniai miltai, cukrus, pieno riebalai, laktozė, pieno baltymai, druska, miežių salyklo ekstraktas, tešlos kildymo medžiaga valgomoji soda), nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, druska, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Traškūs bulvių laiveliai 600 g., Aviko

    2.65

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

  • Makaronai su krevetėmis ir česnakais, sušaldyti, 400g

    3.01

    Makaronai 50% ( vanduo, kietųjų kviečių manų kruopos, druska) krevetės ( Litopeanaeus vannamei), nevirtos, glazūruotos, valytos, be uodegų 18% (krevetės, vanduo, druska), daržovės įvairiomis proporcijomis (pomidorai, porai, laukiniai česnakai), česnakų padažas ( alyvuogių aliejus, česnakai, druska,  laukiniai česnakai, petražolės, juodieji pipirai,  svogūnai, ciberžolė, koncentruotos džiovintų citrinų sultys, mėta, kvapiosios medžiagos).

    Sudėtyje gali būti vėžiagyviųkviečių iskainat glitimą, garstyčių. Sudėtyje gali būti pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų. Česnakiniame padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • POLS grietininiai ledai su nugos įdaru ir lazdynų riešutais 150ml

    1.89

    PIENAS, vaflinis kūgis 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, deginto cukraus sirupas), pieninio šokolado skonio glaistas 10% (cukrus, kokosų aliejus, rapsų aliejus, lieso PIENO milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, PIENO riebalai, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), nugos įdaras 9% (cukrus, augaliniai aliejai (kokosų, palmių, rapsų), lieso PIENO milteliai, LAZDYNŲ RIEŠUTAI 5%, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), glaistas (kokosų aliejus, rapsų aliejus, palmių aliejus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), cukrus, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, gliukozės sirupas, LAZDYNŲ RIEŠUTAI 3%, vanduo, IŠRŪGŲ milteliai, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūralus Burbono vanilės ekstraktas, dažiklis karotenai. Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, kitų RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • Žuvies filė tešloje su apkeptomis bulvių lazdelėmis, 400g

    3.01

    Bulvytės fri 62,5% (bulvės, rapsų aliejus), paniruota žuvis 37,5% (žuvų filė be odos 65%, džiūvesėliai 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus), kviečių krakmolas, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas))

    Sudėtyje gali būti vėžiagyvių, moliuskų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę).

    Paruošimo būdas: kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes.

  • POLS vaniliniai ledai su nugos įdaru 800 ml

    6.99

    Pienas, nugos įdaras 10% (cukrus, augaliniai aliejai (kokosų, palmių, rapsų), nugriebto pieno milteliai, lazdynų riešutai 5%, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai, kvapioji medžiaga), cukrus, traškūs šokoladiniai rutuliukai 8% (pieninis šokoladas 84% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, emulsiklis sojų lecitinai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), traškūs rutuliukai (kvietiniai miltai, cukrus, kviečių salyklo miltai, kviečių krakmolas, kildymo medžiaga natrio bikarbonatas, druska, kakavos sviestas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), gliukozės sirupas, cukrus, glajinė medžiaga akacijų derva), sviestas, vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; vanilės ekstraktas, dažiklis karotenai. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Klasika grietininiai vanilės skonio ledai su cukriniais pabarstukais vafliniame puodelyje

    0.99

    Pienas, cukrus, vaflinis puodelis 8% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas), sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, cukriniai pabarstukai 6% (cukrus, gliukozės sirupas, palmių riebalai, glajinės medžiagos: karnaubo vaškas, šelakas; raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas, emulsiklis lecitinai, dažiklis kurkuminas, kokosų aliejus, rapsų aliejus, spirulinos koncentratas, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas), vanduo, išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga (vanilinas).

    Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, sojos, kiaušinių pėdsakų.

  • Rudagalvės menkės filė, be odos 6 kg

    49.00

    Rudagalvė menkė. Minimalus užsakomas kiekis – 6 kg.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form form_post_id=”455″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]