• POLS Braškių ir vanilės skonio plombyras tarp sausainių, 140ml

    1.59

    Ledai 60% (pienas, cukrus, sviestas, vanduo, išrūgų milteliai, braškių piurė 2,4%, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai (burokėlių raudonasis, karotenai), natūrali kvapioji medžiaga (braškių), kvapioji medžiaga vanilinas), sausainiai 40% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis amonio fosfatidai), invertuotas cukraus sirupas, kiaušinių milteliai, tešlos kildymo medžiagos: natrio rūgštusis karbonatas, amonio rūgštusis karbonatas; dažiklis paprastoji karamelė, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, druska). Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, sojų, garstyčių pėdsakų.

  • Ekselence grietininiai airiško kremo skonio ledai su vyšnių įdaru, kakaviniais sausainiais ir Riga black balsam, 2500ml

    14.39

    Pienas, vyšnių įdaras 9% (vyšnios 70%, cukrus, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natrio citratas, natūrali kvapioji medžiaga, juodųjų morkų koncentratas), gliukozės sirupas, cukrus, sviestas, vanduo, kakaviniai sausainiai 4% (cukrus, kakavos milteliai, gliukozės sirupas, kviečių krakmolas, grietinėlės milteliai, saulėgrąžų aliejus, kokosų aliejus, druska), išrūgų milteliai, grietinėlė, stiprusis spiritinis gėrimas Rygos juodasis balzamas 2,6%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga, lieso pieno milteliai. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.
  • Bulvių skiltelės ypač plonos, 2.5 kg, Aviko

    7.29

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415).

  • Kreminio sūrio rutuliukai, sušaldyti, 1 kg Aviko

    10.89

    Kreminis sūris (nugriebtas pienas, grietinėlė, druska, pieno rūgšties starteriai, mikrobinis šliužo fermentas, krakmolas) (30%), vanduo, kvietiniai miltai, rapsų aliejus, kukurūzai, nugriebto pieno milteliai, modifikuotas kukurūzų krakmolas, laiškiniai česnakai (1,5%), druska, krakmolas, prieskoniai, bulvių baltymai, dekstrozė, miežių salyklo ekstraktas, tirštikliai (E412, E461), emulsiklis (E472e), antioksidantas (E300).

  • Ryžiai su lašiša, sušaldyti, 400g

    3.01

    Virti ryžiai 48% ( vanduo, ryžiai, druska, ciberžolė), lašiša 16% ( lašiša (A- Oncorhynchus gorbuscha arba B – Oncorhynchus keta; žuvies rūšis nurodyta partijos numeryje), daržovės įvairiomis proporcijomis (morkos, cukinija, svogūnai, raudonieji pipirai), padažas ( alyvuogių aliejus, rytietiški prieskoniai (druska, raudonoji paprika, čili, gvazdikėliai, kuminas, kalendra, juodieji pipirai, cinamonas, pankoliai) džiovintos daržovės ( svogūnai, česnakai, imbierai, pomidorai), cukrus).

    Sudėtyje gali būti žuvų ir jų produktų. Sudėtyje gali būti kviečių iskaitant glitimą, pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų. Padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų, garstyčių ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Jelapeno rutuliukai, 300g

    4.30

    Sūrio kremas 52% (pienas, druska, pieno rūgšties starteriai, krakmolas), kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, jelapeno pipirai 5% (jelapeno pipirai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E260)), modifikuotas kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, druska, glitimas (iš kviečių), dekstrozė, prieskoniai, nugriebto pieno milteliai, tirštikliai (E412, E415).

  • Baltakojės blyškiosios krevetės 16/20, be kiauto, be galvos, su uodega, nevirtos, sušaldytos 1kg

    12.89

    Krevetės, vanduo, stabilizatoriai E450, E451, E452.

  • Ispaniškos spurgos Churros apkeptos Aviko, 1 kg

    6.19

    Kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska, sorbitolio sirupas, dekstrozė, stabilizatorius (E466). Sudėtyje gali būti: PIENO, GARSTYČIŲ, SOJOS.

  • VĒSMA Aviečių ledai 2500 ml/1600 g

    9.79

    Vanduo, cukrus, aviečių tyrė 15 %, gliukozės sirupas, juodųjų serbentų tyrė, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai; stabilizatoriai: ksantano derva, guaro derva, pektinas; juodųjų morkų koncentratas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų, riešutų, sojų, kiaušinių pėdsakų.

  • „Natali“ koldūnai su mėsos įdaru, 400 g

    1.36

    Tešla (kvietiniai miltai, vanduo, vištų kiaušiniai, rapsų aliejus), įdaras (mechaniškai atskirta vištiena, svogūnai, sojų baltymai, kiaulienos lašiniai, vanduo, druska, prieskoniai).

  • Bulviniai rutuliukai Aviko, 2,5 kg

    6.19

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, dekstrozė, druska, svogūnų milteliai, stabilizatorius (E450), baltieji pipirai.

  • Bulvės fri Super Crunch Aviko, 2,5kg

    6.49

    Bulvės, modifikuotas bulvių krakmolas, saulėgrąžų aliejus, ryžių miltai, druska, dekstrinas, kildinimo medžiaga (E500, E450), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikos ekstraktas.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]