• Žuvų piršteliai (65% žuvies įdaro), 6 kg

    20.49

    Žuvies įdaras 65% (*Mechaniškai atskirtas žuvies produktas 80%, vanduo, džiūvesėliai (kvietiniai miltai, vanduo, druska, kviečių skaidulos, pipirų ekstraktas (sudėtyje yra išrūgų ir pieno)),paniruotė 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas). Gali būti pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozė), vėžiagyvių, moliuskų ir jų produktų.

  • Klasika kriaušių skonio ledai, 120ml

    1.09

    KrIaušių skonio valgomieji ledai 93% (vanduo, cukrus, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas,  rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūralios citrusų skaidulos, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga (kriaušių), dažikliai: chlorofilų vario kompleksai ir ciberžolė), vaflis 7% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, valgomoji soda). Produkto sudėtyje gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.

  • Bulvių skiltelės ypač plonos, 2.5 kg, Aviko

    7.29

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415).

  • PREMIA vaniliniai grietininiai ledai su sūrios karamelės įdaru, 500 ml.

    4.85

    Vaniliniai grietininiai ledai 90 % (vanduo, grietinėlė, cukrus, pasukų milteliai, sviestas, emulsiklis – riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų guma, guaro guma; natūrali kvapioji medžiaga (vanilė), sūrios karamelės įdaras 10 % (gliukozės sirupas, vanduo, saldintas kondensuotas pienas, cukrus, dekstrozė, sviestas, druska, tirštiklis pektinas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, natūralios kvapiosios medžiagos). Produkto sudėtyje gali būti glitimo, riešutų, sojos ir kiaušinių pėdsakų.

  • Makaronai su krevetėmis ir česnakais, sušaldyti, 400g

    3.01

    Makaronai 50% ( vanduo, kietųjų kviečių manų kruopos, druska) krevetės ( Litopeanaeus vannamei), nevirtos, glazūruotos, valytos, be uodegų 18% (krevetės, vanduo, druska), daržovės įvairiomis proporcijomis (pomidorai, porai, laukiniai česnakai), česnakų padažas ( alyvuogių aliejus, česnakai, druska,  laukiniai česnakai, petražolės, juodieji pipirai,  svogūnai, ciberžolė, koncentruotos džiovintų citrinų sultys, mėta, kvapiosios medžiagos).

    Sudėtyje gali būti vėžiagyviųkviečių iskainat glitimą, garstyčių. Sudėtyje gali būti pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų. Česnakiniame padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Ryžiai su lašiša, sušaldyti, 400g

    3.01

    Virti ryžiai 48% ( vanduo, ryžiai, druska, ciberžolė), lašiša 16% ( lašiša (A- Oncorhynchus gorbuscha arba B – Oncorhynchus keta; žuvies rūšis nurodyta partijos numeryje), daržovės įvairiomis proporcijomis (morkos, cukinija, svogūnai, raudonieji pipirai), padažas ( alyvuogių aliejus, rytietiški prieskoniai (druska, raudonoji paprika, čili, gvazdikėliai, kuminas, kalendra, juodieji pipirai, cinamonas, pankoliai) džiovintos daržovės ( svogūnai, česnakai, imbierai, pomidorai), cukrus).

    Sudėtyje gali būti žuvų ir jų produktų. Sudėtyje gali būti kviečių iskaitant glitimą, pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų. Padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų, garstyčių ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Klasika grietininiai persikų skonio ledai su aviečių įdaru, 120ml

    1.09

    PIENAS, cukrus, aviečių įdaras 10% (cukrus, avietės 40%, vanduo, tirštikliai: pektinai, ksantano derva; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, juodųjų morkų koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos), vaflinis puodelis 7,5% (KVIETINIAI miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas), SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, vanduo, IŠRŪGŲ milteliai, GRIETINĖLĖ, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: burokėlių, karotenai; natūrali kvapioji medžiaga.
    Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • POLS vaniliniai ledai su aviečių įdaru ir aviečių glaistu, 150ml

    1.89

    PIENAS, vaflinis kūgis 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, deginto cukraus sirupas), aviečių glaistas 9% (kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, aviečių milteliai 1,4%, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis lecitinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga, dažikliai: karminai, karotenai), aviečių įdaras 9% (cukrus, avietės 40%, vanduo, tirštiklis: pektinai, ksantano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, juodųjų morkų koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos), cukrus, vanduo, glaistas (kokosų aliejus, cukrus, palmių aliejus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, IŠRŪGŲ milteliai, gliukozės sirupas, GRIETINĖLĖ, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; lieso PIENO milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.

  • Klasika citrininio sūrio pyrago skonio ledai su agrastų įdaru 120ml

    1.09

    PIENAS, agrastų įdaras 13% (cukrus, vanduo, agrastų piurė 20%, tirštiklis: modifikuotas krakmolas, pektinai; rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, natrio citratas; natūralios kvapiosios medžiagos, dygminai, dygminų koncentratas ir spirulinos koncentratas), cukrus, vaflinis puodelis 7,5% (KVIETINIAI miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas), SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, gliukozės sirupas, vanduo, IŠRŪGŲ milteliai, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai.
    Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, SOJŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų. „

  • Traškios bulvių skiltelės 2,5kg Aviko

    6.99

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415).

  • Pica VINCI su saliamiu 305g

    1.60

    Kvietiniai miltai, vanduo, daržovių mišinys (svogūnai, pomidorai, žaliosios paprikos, raudonosios paprikos įvairiomis proporcijomis), pomidorų pasta, mocarelos sūris, pievagrybiai 3%, ruginiai miltai, morkos, kiaulienos dešra su salamiu 2% [kiauliena, SOJŲ baltymai, druska, kiaulienos riebalai, kvapiosios medžiagos, maltodekstrinas, dekstrozė, gliukozė, cukrus, gliukozės sirupas, prieskoniai, stabilizatorius E451, antioksidantai: E392, E300, E316; dažiklis: E120, skonio stipriklis: E621, konservantas: E250, raugo kultūros], druska, cukrus, rapsų aliejus, bulvių krakmolas, džiūvėsėliai (iš kvietinių miltų), mielės, prieskoniai, miltų perdirbimo medžiaga: askorbo rūgštis.

  • Pols glaistyti vaniliniai grietininiai ledai su mėlynių-gervuogių įdaru, 200ml

    1.49

    Pienas, mėlynių-gervuogių įdaras 9% (mėlynės 24%, cukrus, gervuogės 20%, vanduo, citrinų sulčių koncentratas, tirštiklis pektinas, natūralios kvapiosios medžiagos), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 5% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), glaistas vaflinio puodelio viduje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių, palmių branduolių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), pasukų milteliai, (C)* arba (išrūgų ir nugriebto pieno milteliai) (D)*, gliukozės sirupas, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]