• Traškūs bulvių laiveliai 600 g., Aviko

    2.65

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

  • Jocker ananasų skonio ledai, 100ml

    1.09

    Vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva; natūrali kvapioji medžiaga, dažikliai: kurkuminas, anatas.
    Produkte gali būti PIENO, GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ ir SOJŲ pėdsakų.

  • Mocarela sūrio lazdelės „Aviko” 1kg

    11.19

    42% mocarelos sūrio, kvietiniai miltai, saulėgrąžų aliejus, krakmolas (sudėtyje yra kviečių), vanduo, druska, prieskoniai, dekstrozė, tirštikliai (E461, E412, E466).
    Alergenai: grūdai, turintys glitimo, pienas ir jo produktai.

  • POLS Braškių ir vanilės skonio plombyras tarp sausainių, 140ml

    1.59

    Ledai 60% (pienas, cukrus, sviestas, vanduo, išrūgų milteliai, braškių piurė 2,4%, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai (burokėlių raudonasis, karotenai), natūrali kvapioji medžiaga (braškių), kvapioji medžiaga vanilinas), sausainiai 40% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis amonio fosfatidai), invertuotas cukraus sirupas, kiaušinių milteliai, tešlos kildymo medžiagos: natrio rūgštusis karbonatas, amonio rūgštusis karbonatas; dažiklis paprastoji karamelė, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, druska). Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, sojų, garstyčių pėdsakų.

  • Šaldyti kepti kibinai su kiaulienos įdaru,135g/vnt, dėžėje 45vnt

    0.89

    Tešla (60%):  kvietiniai miltai , margarinas, kefyras,  kiaušiniai, joduota druska . Įdaras (40%) : kiaulienos mentė, kiaulienos pažandė, svogūnai , joduota druska,  juodieji pipirai.

    Šaldytus keptus kibinus šildyti mikrobangų krosnelėje 700W 5 min, , arba šaldytus kibinus šildyti konvekcinėje krosnyje 180 temperatūroje 5-8 min.

  • POLS vanilės skonio grietininiai ledai su persikų glaistu 120ml

    1.49

    Ledai 79%: PIENAS, vanduo, cukrus, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, IŠRŪGŲ milteliai, maistinės skaidulos polidekstrozė, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga; Glaistas 21%: kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, pieno riebalai, lieso PIENO milteliai, persikų vaisių milteliai 1%, emulsiklis lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažikliai: karminai, karotenai. Produkte gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ, SOJŲ pėdsakų.

  • Pols glaistyti karamelės skonio ledai su karameliniu įdaru, lazdynų riešutais 190ml

    1.49

    Pienas, karamelės įdaras 10% (gliukozės – fruktozės sirupas, vanduo, saldintas sutirštintas pienas, cukrus, sviestas, karamelizuotas cukraus sirupas, druska, natūrali kvapioji medžiaga (sviesto), tirštiklis pektinas), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 6% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinai, druska, tešlos kildymo medžiaga natrio bikarbonatas), glaistas vafliniame puodelyje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), gliukozės sirupas, lazdynų riešutai 3%, išrūgų milteliai, grietinėlė, karamelė 0,4% (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Vištienos šlaunelių mėsa be odos, be kaulo, 2.5kg

    14.29

    Kilmės šalis: Ukraina.

  • Bulvės Super Crunch su odele 9,5 mm.

    6.59

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, kildinimo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikos ekstraktas.

  • Ekselence grietininiai airiško kremo skonio ledai su vyšnių įdaru, kakaviniais sausainiais ir Riga black balsam, 2500ml

    14.39

    Pienas, vyšnių įdaras 9% (vyšnios 70%, cukrus, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natrio citratas, natūrali kvapioji medžiaga, juodųjų morkų koncentratas), gliukozės sirupas, cukrus, sviestas, vanduo, kakaviniai sausainiai 4% (cukrus, kakavos milteliai, gliukozės sirupas, kviečių krakmolas, grietinėlės milteliai, saulėgrąžų aliejus, kokosų aliejus, druska), išrūgų milteliai, grietinėlė, stiprusis spiritinis gėrimas Rygos juodasis balzamas 2,6%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga, lieso pieno milteliai. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.
  • Žuvų piršteliai (65% žuvies įdaro), 6 kg

    20.49

    Žuvies įdaras 65% (*Mechaniškai atskirtas žuvies produktas 80%, vanduo, džiūvesėliai (kvietiniai miltai, vanduo, druska, kviečių skaidulos, pipirų ekstraktas (sudėtyje yra išrūgų ir pieno)),paniruotė 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas). Gali būti pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozė), vėžiagyvių, moliuskų ir jų produktų.

  • Ekselence Raugerškių skonio ledai su raugerškių padažu. 2500 ml/1500 g.

    12.79

    Pienas, sviestas, cukrus, raugerškių įdaras 8,3 % (vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, raugerškės 5,6 %, citrinų sulčių koncentratas, tirštiklis pektinas, morkų koncentratas, kvapioji medžiaga), raugerškių skonio padažas 8,3 % (gliukozės-fruktozės sirupas, vanduo, cukrus, kukurūzų krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, tirštiklis pektinas, koncentratas (ridikėliai, obuoliai, juodieji serbentai), morkų koncentratas, kvapiosios medžiagos), vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiosios ceratonijos derva, guaro derva, karageninas; lieso pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, sojų, kiaušinių pėdsakų.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]