Falafeliai 1kg, Aviko
€7.99
Cukrinių runkelių griežiniai, rehidratuoti bulvių dribsniai (vanduo, bulvių dribsniai, emulsiklis (E471), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), prieskoniai), džiūvėsėliai (KVIEČIŲ miltai, nuluptos sėklos (moliūgų, saulėgrąžų), baltoji kvinoja, vanduo, mielės, druska, dekstrozė), avinžirniai (16%), rapsų aliejus, svogūnai, vanduo, prieskoniai (petražolės, kmynai, kalendra, česnakai, kajenas, ožragė, gvazdikėliai, ciberžolė, baltieji pipirai), krakmolas, miltai (KVIEČIAI, kukurūzai), druska, tirštikliai (E461, E412). Gali būti: GARSTYČIŲ, SOJOS.
VĒSMA Mangų ledai 2500ml/1600g
€9.79
Vanduo, cukrus, mangų tyrė 15 %, gliukozės sirupas, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai; stabilizatoriai: ksantano derva, guaro derva, pektinas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažikliai: karotenai, burokėlių raudonasis; natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų, riešutų, sojų, kiaušinių pėdsakų.
Traškus sūrio kepsnys, dėžėje 30vnt po 150g
€46.99
Fermentinis SŪRIS(PIENAS, fermentai) 51%, Panko DŽIŪVĖSĖLIAI 16,1%, KIAUŠINIAI 13,7%, lydytas SŪRIS
7,1%, DŽIŪVĖSĖLIAI 6,4% MILTAI KVIETINIAI 3,9%, daržovių sultinys (druska, kvapiosios medžiagos (yra SALIERŲ), fruktozė, sojų
padažas (įskaitant SOJĄ, KVIEČIUS), SALIERŲ ekstraktas (0,4 %), muskato RIEŠUTAS, baltieji pipirai, mielių ekstraktai, gliukozės sirupas,
dažiklis (karotenai)), kepintų svogūnų traškučiai, česnakų granulės, juodieji pipirai.Klasika grietininiai ledai su pasiflorų-mangų įdaru 100ml
€1.29
Grietininiai ledai 86% (vanduo, grietinėlė, lieso pieno milteliai, inulinas, užpildas polidekstrozė, sviestas, cukrus, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva; kvapiosios medžiagos), mangų-pasiflorų įdaras 14% (mangų piurė koncentratas 31%, cukrus, vanduo, maltodekstrinas, citrinų sulčių koncentratas, pasiflorų sulčių koncentratas 2,8%, tirštiklis pektinas, natūralios kvapiosios medžiagos, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažikliai: ridikėlių koncentratas, obuolių, juodųjų serbentų; ciberžolių ir paprikų ekstraktas). Produkto sudėtyje gali būti glitimo, riešutų ir sojų pėdsakų.
Balandėliai su mėsos įdaru, dėžėje 25vnt po 180g
€26.99
Kopūstai 64,7%, kiaulienos mentė 44,7%, plikyti ryžiai 2,2%, kepintų svogūnų traškučiai, daržovių sultinys (druska, kvapiosios medžiagos (yra
SALIERŲ), fruktozė, sojų padažas (įskaitant SOJĄ, KVIEČIUS), SALIERŲ ekstraktas (0,4 %), muskato riešutas, baltieji pipirai, mielių
ekstraktai, gliukozės sirupas, dažiklis (karotenai)), druska, česnakų granulės, juodieji pipirai.Vištienos rutuliukai džiūvesėliuose Mr.Tores, 500g
€4.05
Vištienos mėsa (41%), rapsų aliejus, džiūvėsiai (kvietiniai miltai, kukurūzų miltai, manų kruopos, druska, kukurūzų krakmolas, tešlos kildymo medžiagos E450, E500, prieskoniai, dekstrozė, sausos mielės, rapsų aliejus, česnakų milteliai, svogūnų milteliai, natūralūs kvapai, paprikos ekstraktas, dažiklis E100), vanduo, žirnių skaidulos, kviečių skaidulos, druska, tapijokos krakmolas, kvietiniai miltai, natūralūs kvapai, sausos mielės, citrinos rūgštis. Sudėtyje gali būti pieno, sojos, salierų, garstyčių pėdsakų, kiaušiniai.
Krevetės TORPEDO, apvoliotos džiūvėsėliuose, su uodega, nevirtos, 1kg
€11.49
Krevetės (Litopenaeus Vannamei) 40%, kvietiniai miltai 38,26%, vanduo 13,5%, modifikuotas krakmolas (E420), kukurūzų miltai, palmių aliejus, druska, cukrus, kiaušinio baltymo milteliai, mielės, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E529, stabilizatorius E412, tešlos kildymo medžiagos, stabilizatoriai E451i, E450i, E450iii, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos E331iii, E330. Sudėtyje gali būti sulfitų.
Kilmės šalis – Vietnamas.
Shop men
Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.
Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.
Subscribe to our newsletter and get 10% Off!
Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam











