• Ekselence Raugerškių skonio ledai su raugerškių padažu. 2500 ml/1500 g.

    12.79

    Pienas, sviestas, cukrus, raugerškių įdaras 8,3 % (vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, raugerškės 5,6 %, citrinų sulčių koncentratas, tirštiklis pektinas, morkų koncentratas, kvapioji medžiaga), raugerškių skonio padažas 8,3 % (gliukozės-fruktozės sirupas, vanduo, cukrus, kukurūzų krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, tirštiklis pektinas, koncentratas (ridikėliai, obuoliai, juodieji serbentai), morkų koncentratas, kvapiosios medžiagos), vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiosios ceratonijos derva, guaro derva, karageninas; lieso pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, sojų, kiaušinių pėdsakų.

  • Bulvės fri Super Crunch Aviko, 2,5kg

    6.49

    Bulvės, modifikuotas bulvių krakmolas, saulėgrąžų aliejus, ryžių miltai, druska, dekstrinas, kildinimo medžiaga (E500, E450), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikos ekstraktas.

  • Koldūnai su mėsos įdaru „MAXI Pinigėliai“, 400g

    Original price was: €2.41.Current price is: €1.95.

    19% Off

    Mėsos įdaras 50% (+/- 5%), tešla. Mėsos įdaras: (kiauliena 45,5%), vanduo, svogūnai, kalakutiena (10%), sojų dribsniai, jautiena (3%), druska, sojų baltymai (sojų baltymai, skaidulinės medžiagos (sojų)), prieskonių mišinys (garstyčių milteliai), mėsos kvapioji medžiaga, česnakų granulės, juodieji pipirai. Tešla: aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo, druska, rapsų aliejus.

    Produkte gali būti pieno, kiaušinių ir salierų pėdsakų.

  • Vištienos kulšelių mėsa be odos, be kaulo, 2 kg

    11.49

  • Krevetės TORPEDO, apvoliotos džiūvėsėliuose, su uodega, nevirtos, 1kg

    11.49

    Krevetės (Litopenaeus Vannamei) 40%, kvietiniai miltai 38,26%, vanduo 13,5%, modifikuotas krakmolas (E420), kukurūzų miltai, palmių aliejus, druska, cukrus, kiaušinio baltymo milteliai, mielės, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E529, stabilizatorius E412, tešlos kildymo medžiagos, stabilizatoriai E451i, E450i, E450iii, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos E331iii, E330. Sudėtyje gali būti sulfitų.
    Kilmės šalis – Vietnamas.

  • Kinietiškas daržovių mišinys, 2.5 kg

    6.59

    Morkos (40%), daržovės įvairiomis proporcijomis 30% (žalieji pipirai, baltieji kopūstai, salierai, pastarnokai), svogūnai, bambukų ūgliai (4%), mun grybai (4%), porai.

  • Šaldyti kepti kibinai su kiaulienos įdaru,135g/vnt, dėžėje 45vnt

    0.89

    Tešla (60%):  kvietiniai miltai , margarinas, kefyras,  kiaušiniai, joduota druska . Įdaras (40%) : kiaulienos mentė, kiaulienos pažandė, svogūnai , joduota druska,  juodieji pipirai.

    Šaldytus keptus kibinus šildyti mikrobangų krosnelėje 700W 5 min, , arba šaldytus kibinus šildyti konvekcinėje krosnyje 180 temperatūroje 5-8 min.

  • Pilno grūdo tešlos koldūnai su kiaulienos įd., 400g

    Original price was: €2.85.Current price is: €2.20.

    23% Off

    50% įdaro, tešla. Įdaro sudedamosios dalys: kiauliena 41%, rūkyta mėsa 34% (kiaulienos mėsa 83%, vanduo, druska), vanduo, džiovinti svogūnai, druska, augalinės skaidulos (įskaitant soją), sojų baltymai, juodieji pipirai. Tešlos sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, pilno grūdo kvietiniai miltai 19%, druska, dekstrozė, prieskoniai, kvapiosios medžiagos.

    Produkto sudėtyje gali būti pieno, salierų, garstyčių, sezamų sėklų pėdsakų.

  • Pols grietininiai mangų ledai su aviečių įdaru ir mangų glaistu, 150ml

    1.89

    PIENAS vaflinis kūgis 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, deginto cukraus sirupas), mangų glaistas 9% (kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, mangų milteliai 1,4%, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis lecitinas, dažiklis karotenai, natūrali kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), aviečių įdaras 9% (cukrus, avietės 40 %, vanduo, tirštikliai: pektinai, ksantano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, juodųjų morkų koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos), cukrus, glaistas (kokosų aliejus, rapsų aliejus, palmių aliejus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), vanduo, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, mangų piurė 5%, IŠRŪGŲ milteliai, gliukozės sirupas, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: karotenai, raudonieji burokėliai; natūrali kvapioji medžiaga.  Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ,  KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • PREMIA vaniliniai grietininiai ledai su granatų įdaru, 500ml

    4.85

    Vaniliniai grietininiai ledai 90% (vanduo, grietinėlė, cukrus, pasukų milteliai, sviestas, emulsiklis – riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų guma, guaro guma; kvapioji medžiaga (vanilė), granatų įdaras 10 % (cukrus, granatai 35 %, vanduo, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, natrio citratas; natūralios kvapiosios medžiagos, juodųjų morkų koncentratas). Produkto sudėtyje gali būti glitimo, riešutų, sojos ir kiaušinių pėdsakų.

  • POLS glaistytas plombyras be laktozės 120ml

    1.49

    PIENAS, glaistas 20% (kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas, druska, natūralios kvapiosios medžiagos), SVIESTAS, cukrus, lieso PIENO milteliai, maistinės skaidulos polidekstrozė, vanduo, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva; natūrali kvapioji medžiaga.
    Produkto sudėtyje gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, SOJŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.

  • Makaronai su krevetėmis ir česnakais, sušaldyti, 400g

    3.01

    Makaronai 50% ( vanduo, kietųjų kviečių manų kruopos, druska) krevetės ( Litopeanaeus vannamei), nevirtos, glazūruotos, valytos, be uodegų 18% (krevetės, vanduo, druska), daržovės įvairiomis proporcijomis (pomidorai, porai, laukiniai česnakai), česnakų padažas ( alyvuogių aliejus, česnakai, druska,  laukiniai česnakai, petražolės, juodieji pipirai,  svogūnai, ciberžolė, koncentruotos džiovintų citrinų sultys, mėta, kvapiosios medžiagos).

    Sudėtyje gali būti vėžiagyviųkviečių iskainat glitimą, garstyčių. Sudėtyje gali būti pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų. Česnakiniame padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]