• Traškūs bulvių laiveliai 600 g., Aviko

    2.65

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

  • Žuvies filė tešloje su apkeptomis bulvių lazdelėmis, 400g

    Original price was: €3.01.Current price is: €2.25.

    25% Off

    Bulvytės fri 62,5% (bulvės, rapsų aliejus), paniruota žuvis 37,5% (žuvų filė be odos 65%, džiūvesėliai 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus), kviečių krakmolas, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas))

    Sudėtyje gali būti vėžiagyvių, moliuskų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę).

    Paruošimo būdas: kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes.

  • Mocarela sūrio rutuliukai, 1kg, Aviko

    11.79

    Mocarelos SŪRIS (35 %) (ES), KVIETINIAI miltai, vanduo, rapsų aliejus, Gouda SŪRIS (4 %) (ES), krakmolas, prieskoniai, druska, mielių baltymai, mielės, mielių ekstraktas, tirštikliai (E412, E461). Gali būti: GARSTYČIŲ, SOJOS.

  • Traškūs bulvių laiveliai su odele, 2kg, Aviko

    5.79

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415).

  • „Natali“ koldūnai su mėsos įdaru, 750 g

    2.29

    Tešla (kvietiniai miltai, vanduo, vištų kiaušiniai, rapsų aliejus), įdaras (mechaniškai atskirta vištiena, svogūnai, sojų baltymai, kiaulienos lašiniai, vanduo, druska, prieskoniai).

  • Traškios bulvių skiltelės 2,5kg Aviko

    6.99

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415).

  • JOCKER limonado ir aviečių skonio ledai su guminukais, 50ml

    Original price was: €0.99.Current price is: €0.65.

    0% Off

    Vanduo, cukrus, dekstrozė, gliukozės-fruktozės sirupas, kvapiosios medžiagos, aviečių koncentratas, aronijų sulčių koncentratas, želatina, stabilizatoriai (E412), rūgštingumą reaguliuojančios medžiagos (E330, E300), spirulina ekstraktas, augaliniai aliejai (kokosų, rapsų), dažikliai (E120, E100), glajinė medžiaga (E903).
    Produkto sudėtyje gali būti PIENO, KIAUŠINIŲ, SOJŲ, KVIEČIŲ, MIEŽIŲ, LAZDYNŲ RIEŠUTŲ, MIGDOLŲ ir PISTACIJŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.

  • Pols glaistyti karamelės skonio ledai su karameliniu įdaru, lazdynų riešutais 190ml

    1.49

    Pienas, karamelės įdaras 10% (gliukozės – fruktozės sirupas, vanduo, saldintas sutirštintas pienas, cukrus, sviestas, karamelizuotas cukraus sirupas, druska, natūrali kvapioji medžiaga (sviesto), tirštiklis pektinas), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 6% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinai, druska, tešlos kildymo medžiaga natrio bikarbonatas), glaistas vafliniame puodelyje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), gliukozės sirupas, lazdynų riešutai 3%, išrūgų milteliai, grietinėlė, karamelė 0,4% (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • PREMIA vaniliniai grietininiai ledai su sūrios karamelės įdaru, 500 ml.

    4.85

    Vaniliniai grietininiai ledai 90 % (vanduo, grietinėlė, cukrus, pasukų milteliai, sviestas, emulsiklis – riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų guma, guaro guma; natūrali kvapioji medžiaga (vanilė), sūrios karamelės įdaras 10 % (gliukozės sirupas, vanduo, saldintas kondensuotas pienas, cukrus, dekstrozė, sviestas, druska, tirštiklis pektinas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, natūralios kvapiosios medžiagos). Produkto sudėtyje gali būti glitimo, riešutų, sojos ir kiaušinių pėdsakų.

  • Ryžiai su lašiša, sušaldyti, 400g

    3.01

    Virti ryžiai 48% ( vanduo, ryžiai, druska, ciberžolė), lašiša 16% ( lašiša (A- Oncorhynchus gorbuscha arba B – Oncorhynchus keta; žuvies rūšis nurodyta partijos numeryje), daržovės įvairiomis proporcijomis (morkos, cukinija, svogūnai, raudonieji pipirai), padažas ( alyvuogių aliejus, rytietiški prieskoniai (druska, raudonoji paprika, čili, gvazdikėliai, kuminas, kalendra, juodieji pipirai, cinamonas, pankoliai) džiovintos daržovės ( svogūnai, česnakai, imbierai, pomidorai), cukrus).

    Sudėtyje gali būti žuvų ir jų produktų. Sudėtyje gali būti kviečių iskaitant glitimą, pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų. Padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų, garstyčių ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Ekselence šokoladiniai ledai su šokolado gabaliukais, 5000ml

    Original price was: €20.49.Current price is: €18.49.

    10% Off

    Pienas, cukrus, vanduo, sviestas, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, liesi kakavos milteliai, dekstrozė, pieniško šokolado gabaliukai 2.3% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, laktozė, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga), šokoladas 1.4%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas. Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Ekselence grietininiai airiško kremo skonio ledai su vyšnių įdaru, kakaviniais sausainiais ir Riga black balsam, 2500ml

    14.39

    Pienas, vyšnių įdaras 9% (vyšnios 70%, cukrus, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natrio citratas, natūrali kvapioji medžiaga, juodųjų morkų koncentratas), gliukozės sirupas, cukrus, sviestas, vanduo, kakaviniai sausainiai 4% (cukrus, kakavos milteliai, gliukozės sirupas, kviečių krakmolas, grietinėlės milteliai, saulėgrąžų aliejus, kokosų aliejus, druska), išrūgų milteliai, grietinėlė, stiprusis spiritinis gėrimas Rygos juodasis balzamas 2,6%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga, lieso pieno milteliai. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.
icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]