• Argentininės jūrinės lydekos, Viking

    4.34

    Jūrų lydekos (Merluccius hubbsi), geriamasis vanduo.

  • Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu, Natali, 500g

    Original price was: €2.77.Current price is: €2.29.

    17% Off

    Tešla (vanduo, kvietiniai miltai, kiaušiniai, cukrus, nenugriebto pieno milteliai, rapsų aliejus, druska), įdaras 25% (rūkytas kumpis – 88% (kiauliena, bulvių krakmolas, stabilizatoriai: E450, E451, E425. E415, kiaulienos baltymai, kviečių krakmolas, augalinės skaidulos, aromato ir skonio stipriklis E621), sūris 12% (pienas, druska, kietiklis E509, pieno rūgšties bakterijų mielės, fermentacijos fermentas))

  • Klasika kriaušių skonio ledai, 120ml

    1.09

    KrIaušių skonio valgomieji ledai 93% (vanduo, cukrus, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas,  rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūralios citrusų skaidulos, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga (kriaušių), dažikliai: chlorofilų vario kompleksai ir ciberžolė), vaflis 7% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, valgomoji soda). Produkto sudėtyje gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.

  • Mažaakių pangasijų filė be odos, balta (120/220) 20% grazūros

    16.39

    Žuvies filė 80%, geriamasis vanduo 20%, stabilizatoriai E451i, E4512i, druska.

  • Žirneliai 2,5 kg

    5.59

    Žirneliai.

  • Brokoliai 2,5 kg 40-60mm

    6.49

    Brokoliai.

  • Amerikietiški blyneliai ~4 kg

    22.59

    Pasukos, aukščiausios kokybės kvietiniai miltai, kiaušiniai, cukrus, rapsų aliejus, valgomoji maistinė soda, druska. Blyneliai apkepti rapsų aliejuje ir užšaldyti.
    Blynelio svoris 40g +/- 2g, Blynelio skersmuo 8-9 cm, blynelio  aukštis 1-1,5 cm.

  • Pols vanilinis plombyras cukriniame vafliniame kūgyje, 200ml

    1.99

    Pienas, сukrinis vaflinis kūgis 24% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų riebalai, kviečių krakmolas, emulsiklis sojų lecitinas, sviestas, kvapioji medžiaga, tešlos kildymo medžiaga natrio hidrokarbonatas), cukrus, glaistas (augaliniai aliejai (kokosų, palmių), cukrus, išrūgų milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), sviestas, išrūgų milteliai, grietinėlė, vanduo, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga.
    Produkte gali būti, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Klasika karamelės skonio grietininiai ledai su karameliniu įdaru ir pienišku lazdynų riešutų skonio glaistu, 70ml

    1.09

    Karamelės skonio grietininiai ledai 65% (vanduo, grietinėlė (kilmė: ES), cukrus, išrūgų ir nugriebto pieno milteliai, sviestas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: karamelė, anatas; kvapiosios medžiagos: vanilė, karamelė), pieniškas lazdynų riešutų skonio glaistas 17% (augaliniai riebalai [kokosų, rapsų], cukrus, lazdynų riešutai 10%, nugriebto pieno milteliai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapiosios medžiagos), karamelinis įdaras 13% (cukrus, augaliniai riebalai [palmių, rapsų, kokosų], nugriebto pieno milteliai, sviestas, emulsiklis lecitinas, druska, kvapioji medžiaga, dažikliai: amoniakinė karamelė, paprikų ekstraktas).

  • Kalmarų žiedai tešloje, 2 kg

    17.29

    Vanduo, 30% kalmarų žiedai (Illex argentinus), kviečių miltai, kukurūzų krakmolas, saulėgrąžų aliejus, druska, kėlimo agentas (E450i, E500ii), gliukozės sirupas, antioksidantas (E330), skonio stipriklis (E621), česnakai.

  • Trijų spalvų paprikų rinkinys, 2,5 kg

    6.89

  • Sūrio užkandelė su makaronais, Aviko

    10.59

    Makaronai (vanduo, kietieji kviečiai) (24%), vanduo, Gouda sūris ( pienas, bulvių krakmolas, druska, pieno rūgšties bakterijos, mikrobų šliužo fermentas) (17%), miltai (kviečiai, krakmolas), augalinis aliejus ( rapsų, saulėgrąžų), kukurūzai, kreminis sūris (pienas, sūris, druska, pieno rūgšties bakterijos, mikrobų šliužo fermentas, tirštiklis (E410)), miltai ( salykliai, kviečiai), druska, modifikuotas krakmolas ( kukurūzai, bulvės), krakmolas (kviečiai, kukurūzai), gliukozės sirupas, žolelės ir prieskoniai, miežių salyklo ekstraktas, natrio kazeinatas (pienas), dekstrozė, natūralaus sūrio (pieno) kvapiosios medžiagos, mielės, tirštikliai ( E464, E415, E412, E461), kiaušinio baltymų milteliai, daržovės (česnakai, svogūnai), stabilizatoriai ( E450, E516, E401), kiaušinio milteliai, natūralios kvapiosios medžiagos (kviečiai).
    Alergenai: gliutenas, kviečiai, miežiai, kiaušiniai, pienas.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]