• Ekselence mango ledai 5L Sorbetas

    24.00

    Vanduo, mangų piurė 26%, mangų priedas 15% (mangai 70%, cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, vanduo, tirštikliai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva; dažiklis karotenai), cukrus, gliukozės sirupas, gliukozės-fruktozės sirupas, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pektinas, pupenių derva; džiovintas apelsinų minkštimas, citrinų sulčių koncentratas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, koncentratas (moliūgų ir obuolių), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažikliai: anatas, kurkuminas; natūrali kvapioji medžiaga (mangų).
    Produkto sudėtyje gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių ir sojų pėdsakų.

  • Sūrio užkandis Camembert 1kg Aviko

    11.79

    KVIETINIAI miltai, vanduo, Camembert SŪRIS (PIENAS, GRIETINĖLĖ, druska, pieno raugas, mikrobinis šliužo fermentas) (13%), rapsų aliejus, grietinėlės sūris (pienas, druska, pieno rauginiai produktai, mikrobinis šliužo fermentas, krakmolas), SŪRIS, krakmolas, kokosų riebalai, bambuko pluoštas, nugriebto pieno milteliai, tirštikliai (E407, E412, E461), druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E339, E452), prieskoniai, dekstrozė, standiklis (E508), natūrali kvapioji medžiaga. Gali būti: GARSTYČIŲ, SOJOS.

  • POLS glaistyti vaniliniai grietininiai ledai su mėlynių-gervuogių įdaru vafliniame puodelyje

    1.39

    Pienas, mėlynių-gervuogių įdaras 9% (mėlynės 24%, cukrus, gervuogės 20%, vanduo, citrinų sulčių koncentratas, tirštiklis pektinas, natūralios kvapiosios medžiagos), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 5% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), glaistas vaflinio puodelio viduje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių, palmių branduolių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), pasukų milteliai, (C)* arba (išrūgų ir nugriebto pieno milteliai) (D)*, gliukozės sirupas, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Žuvų piršteliai (65% žuvies įdaro), 6 kg

    20.49

    Žuvies įdaras 65% (*Mechaniškai atskirtas žuvies produktas 80%, vanduo, džiūvesėliai (kvietiniai miltai, vanduo, druska, kviečių skaidulos, pipirų ekstraktas (sudėtyje yra išrūgų ir pieno)),paniruotė 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas). Gali būti pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozė), vėžiagyvių, moliuskų ir jų produktų.

  • Klasika graikinių riešutų skonio grietininiai ledai su graikiniais riešutais ir klevų sirupu vafliniame kūgyje

    2.09

    Pienas, vaflinis kūgis 14,5% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis sojų lecitinai, druska, deginto cukraus sirupas), cukrus, sviestas, gliukozės sirupas, vanduo, karamelizuoti graikiniai riešutai 5,5% (graikiniai riešutai 78%, cukrus, gliukozės sirupas, saulėgrąžų aliejus), klevų sirupo padažas 5,5% (vanduo, dekstrozė, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, kukurūzų krakmolas, karamelizuoto cukraus sirupas, klevų sirupas 2%, tirštiklis pektinas, natūrali kvapioji medžiaga), glaistas (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Blynai lietiniams, 20 cm

    3.99

    Vanduo, kvietiniai miltai, išrūgų milteliai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, kiaušinių milteliai, druska, kildinimo medžiagos ( difosfatai, natrio bikarbonatas), kukurūzų krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinos rūgštis).

  • Ekselence Bananiniai-šokoladiniai ledai 3.2 kg

    27.80

    Pienas, bananinis įdaras 12,5% (cukrus, vanduo, bananai 25%, natūrali kvapioji medžiaga, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, sviestas, gliukozės sirupas, vanduo, išrūgų milteliai, grietinėlė, bananų piurė 2%, sumažinto riebumo kakavos milteliai, nugriebto pieno milteliai, dekstrozė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažiklis karotenai, šokoladas 0,04%, natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.

  • Žaliosios šparaginės pupelės, nepjaustytos, 2.5 kg

    4.69

  • Veganiški svogūnų žiedai, Aviko

    10.49

    KVIEČIŲ miltai, maisto ruošinys iš bulvių, sūrio skonio (20%) [bulvių, kvapioji medžiaga, citrusinių vaisių pluoštas, krakmolas, dekstrozė, druska,
    rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E270, E330), konservantas (E202), pipirų koncentratas, morkų koncentratas], vanduo, kukurūzai, rapsų aliejus, svogūnas (6%), keptas svogūnas
    (3%) [svogūnai, saulėgrąžų aliejus], krakmolas, druska, raudonieji pipirai, bulvių dribsniai [bulvės, emulsiklis (E471), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), prieskoniai], bambuko pluoštas, kokosų riebalai, dekstrozė, prieskoniai, mielių ekstraktas, miežių salyklo ekstraktas, tirštikliai (E407, E461, E412), drėgmę išlaikanti medžiaga (E422), želė (E508).
    Gali būti: GARSTYČIŲ, SOJŲ.

  • Klasika mangų skonio ledai vafliniame puodelyje

    0.99

    Mangų skonio ledai 93% (vanduo, cukrus, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga (mangų), dažikliai: beta karotenas kurkuminas), vaflinis puodelis 7% (KVIETINIAI miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas). Produkto sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.
  • Klasika grietininiai vanilės skonio ledai su cukriniais pabarstukais vafliniame puodelyje

    0.99

    Pienas, cukrus, vaflinis puodelis 8% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas), sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, cukriniai pabarstukai 6% (cukrus, gliukozės sirupas, palmių riebalai, glajinės medžiagos: karnaubo vaškas, šelakas; raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas, emulsiklis lecitinai, dažiklis kurkuminas, kokosų aliejus, rapsų aliejus, spirulinos koncentratas, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas), vanduo, išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga (vanilinas).

    Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, sojos, kiaušinių pėdsakų.

  • POLS biskvito skonio grietininiai ledai 800 ml

    6.99

    Pienas, vanduo, pieninio šokolado skonio įdaras 10% (cukrus, augaliniai aliejai (rapsų, kokosų), nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, sviestas, emulsiklis lecitinai, kvapioji medžiaga), cukrus, vaflių gabaliukai pieniniam šokolade (pieninis šokoladas 75% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsiklis sojų lecitinai, druska, kvapioji medžiaga), vaflių gabaliukai 25% (kvietiniai miltai, vanduo, cukrus, kokosų aliejus, kviečių skaidulos, emulsiklis sojų lecitinai, druska, dažiklis amoniakinė karamelė, kvapioji medžiaga), glajinė medžiaga akacijų sakai), sviestas, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, grietinėlė, dekstrozė, sumažinto riebumo kakavos milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu, Natali, 500g

    2.77

    Tešla (vanduo, kvietiniai miltai, kiaušiniai, cukrus, nenugriebto pieno milteliai, rapsų aliejus, druska), įdaras 25% (rūkytas kumpis – 88% (kiauliena, bulvių krakmolas, stabilizatoriai: E450, E451, E425. E415, kiaulienos baltymai, kviečių krakmolas, augalinės skaidulos, aromato ir skonio stipriklis E621), sūris 12% (pienas, druska, kietiklis E509, pieno rūgšties bakterijų mielės, fermentacijos fermentas))

  • Rudagalvės menkės filė, be odos 6 kg

    49.00

    Rudagalvė menkė. Minimalus užsakomas kiekis – 6 kg.

  • POLS grietininiai mangų ledai su aviečių įdaru kūgyje 150ml

    1.89

    PIENAS vaflinis kūgis 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, deginto cukraus sirupas), mangų glaistas 9% (kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, mangų milteliai 1,4%, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis lecitinas, dažiklis karotenai, natūrali kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), aviečių įdaras 9% (cukrus, avietės 40 %, vanduo, tirštikliai: pektinai, ksantano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, juodųjų morkų koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos), cukrus, glaistas (kokosų aliejus, rapsų aliejus, palmių aliejus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), vanduo, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, mangų piurė 5%, IŠRŪGŲ milteliai, gliukozės sirupas, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: karotenai, raudonieji burokėliai; natūrali kvapioji medžiaga.  Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ,  KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • POLS karameliniai ledai 190 ml

    1.39

    Pienas, karamelės įdaras 10% (gliukozės – fruktozės sirupas, vanduo, saldintas sutirštintas pienas, cukrus, sviestas, karamelizuotas cukraus sirupas, druska, natūrali kvapioji medžiaga (sviesto), tirštiklis pektinas), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 6% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinai, druska, tešlos kildymo medžiaga natrio bikarbonatas), glaistas vafliniame puodelyje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), gliukozės sirupas, lazdynų riešutai 3%, išrūgų milteliai, grietinėlė, karamelė 0,4% (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Strimėlės s/g, šaldytos, Viking

    2.77

  • Kijevo kotletai, 170g x 30vnt , 5,10kg

    69.00

    Sudedamosios dalys: vištienos krūtinėlė 54% (kilmės šalis Lietuva), sviestas, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, mielės, druska), kiaušinių masė, džiovinti krapai, prieskoniai (sudėtyje yra salierų), druska.

     

  • POLS Vanilės skonio grietininiai ledai su glaistu ir cukriniais pabarstukais. 80 ml/60 g.

    1.15

    Pienas, glaistas 33% (cukrus, augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, pieno riebalai, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), cukriniai pabarstukai 8% (cukrus, gliukozės sirupas, palmių riebalai, glajinės medžiagos: karnaubo vaškas, šelakas; raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas, emulsiklis lecitinas, dažiklis kurkuminas, kokosų aliejus, rapsų aliejus, spirulinos koncentratas, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas), cukrus, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojos pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Ryžiai su lašiša, sušaldyti, 400g

    3.01

    Virti ryžiai 48% ( vanduo, ryžiai, druska, ciberžolė), lašiša 16% ( lašiša (A- Oncorhynchus gorbuscha arba B – Oncorhynchus keta; žuvies rūšis nurodyta partijos numeryje), daržovės įvairiomis proporcijomis (morkos, cukinija, svogūnai, raudonieji pipirai), padažas ( alyvuogių aliejus, rytietiški prieskoniai (druska, raudonoji paprika, čili, gvazdikėliai, kuminas, kalendra, juodieji pipirai, cinamonas, pankoliai) džiovintos daržovės ( svogūnai, česnakai, imbierai, pomidorai), cukrus).

    Sudėtyje gali būti žuvų ir jų produktų. Sudėtyje gali būti kviečių iskaitant glitimą, pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų. Padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų, garstyčių ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Kreminio sūrio rutuliukai, sušaldyti, 1 kg Aviko

    10.89

    Kreminis sūris (nugriebtas pienas, grietinėlė, druska, pieno rūgšties starteriai, mikrobinis šliužo fermentas, krakmolas) (30%), vanduo, kvietiniai miltai, rapsų aliejus, kukurūzai, nugriebto pieno milteliai, modifikuotas kukurūzų krakmolas, laiškiniai česnakai (1,5%), druska, krakmolas, prieskoniai, bulvių baltymai, dekstrozė, miežių salyklo ekstraktas, tirštikliai (E412, E461), emulsiklis (E472e), antioksidantas (E300).

  • Bulviniai blynai, Aviko, 600g

    2.29

    Bulvės(88,5%), svogūnai (5,2%), augaliniai aliejai (rapsų, saulėgrąžų), modifikuotas ryžių krakmolas, druska.

  • „Natali“ koldūnai su mėsos įdaru, 400 g

    1.36

    Tešla (kvietiniai miltai, vanduo, vištų kiaušiniai, rapsų aliejus), įdaras (mechaniškai atskirta vištiena, svogūnai, sojų baltymai, kiaulienos lašiniai, vanduo, druska, prieskoniai).

  • Klasika sūrio pyrago skonio grietininiai ledai su braškių įdaru ir sausainių gabaliukais vafliniame kūgyje 220 ml/110 g.

    2.09

    Sudedamosios dalys: pienas, vaflinis kūgis 14,5% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis sojų lecitinai, druska, deginto cukraus sirupas), braškių įdaras 13% (braškės 44%, cukrus, gliukozės ir fruktozės sirupas, vanduo, tirštiklis pektinas, citrinų sulčių koncentratas, natūrali kvapioji medžiaga, vaisių ir daržovių koncentratas: obuolių, juodųjų serbentų, ridikėlių), cukrus, minkštas grietinėlės sūris, gliukozės sirupas, glaistas (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), vanduo, sviestas, sausainių gabaliukai 2,7% (kvietiniai miltai, cukrus, palmių aliejus ir saulėgrąžų aliejus, medus, gliukozės sirupas, nugriebto pieno milteliai, druska, salyklo ekstraktas, tešlos kildymo medžiaga valgomoji soda), išrūgų milteliai, grietinėlė, sausainių gabaliukai 0,9% (kvietiniai miltai, cukrus, pieno riebalai, laktozė, pieno baltymai, druska, miežių salyklo ekstraktas, tešlos kildymo medžiaga valgomoji soda), nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, druska, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Kinietiškas daržovių mišinys, 2.5 kg

    5.99

    Daržovės įvairiomis proporcijomis ( mung pupelių daigai, svogūnai, paprika, pastarnokai, porai, salierai), morkos, mun grybai (7%), bambukų ūgliai (6%).
    Kilmės šalis: Lenkija

  • Žuvies filė tešloje su apkeptomis bulvių lazdelėmis, 400g

    3.01

    Bulvytės fri 62,5% (bulvės, rapsų aliejus), paniruota žuvis 37,5% (žuvų filė be odos 65%, džiūvesėliai 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus), kviečių krakmolas, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas))

    Sudėtyje gali būti vėžiagyvių, moliuskų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę).

    Paruošimo būdas: kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes.

  • Sūrio užkandis Apero , 1kg Aviko

    6.69

    Vanduo, KVIEČIŲ miltai, džiūvėsėliai (KVIEČIŲ miltai, mielės, druska), margarinas (augalinis aliejus (palmių, rapsų) vanduo), emulsiklis (E471),
    rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), SŪRIS (Emental sūris 5%, sūris) 6%, krakmolas (KVIEČIAI, žirniai), kvapioji medžiaga (PIENAS), nugriebto PIENO milteliai, stabilizatorius (E464, E466), mielių ekstraktas, ryžių miltai, druska, baltieji pipirai, tirštiklis (E412), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E526), ​​modifikuotas kukurūzų krakmolas, emulsiklis (E471).
    Alergenai: grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo, kviečiai, pienas ir jo produktai.

  • Koldūnai su mėsos įdaru „MAXI Pinigėliai“, 400g

    2.41

    Mėsos įdaras 50% (+/- 5%), tešla. Mėsos įdaras: (kiauliena 45,5%), vanduo, svogūnai, kalakutiena (10%), sojų dribsniai, jautiena (3%), druska, sojų baltymai (sojų baltymai, skaidulinės medžiagos (sojų)), prieskonių mišinys (garstyčių milteliai), mėsos kvapioji medžiaga, česnakų granulės, juodieji pipirai. Tešla: aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo, druska, rapsų aliejus.

    Produkte gali būti pieno, kiaušinių ir salierų pėdsakų.

  • Pica Domana su kumpiu ir grybais 305 g

    1.49

    KVIETINIAI miltai, vanduo, baltasis svogūnas, pomidoras, pomidorų koncentratas, rapsų aliejus, SŪRIS (iš PIENO), kiaulienos kumpis 2,6 [kiauliena 71%, vanduo, bulvių krakmolas, druska, stabilizatoriai:E331, E262, stabilizatoriai SOJOS baltymai, KVIETINIAI pluoštai, tirštiklis:E407, prieskoniai, skoniai, gliukozės sirupas, gliukozė, antioksidantas E316, konservantas(E250),grybai 2,5% cukraus, morkos, druska, raudonieji svogūnai, bulvių krakmolas, mielės, paprikos (raudonos ir žalios), KVIEČIŲ GLITIMAS, KVIEČIŲ krakmolas, prieskoniai, miltų apdorojimo medžiaga: askorbo rūgštis.

  • Veganiški vištienos rutuliukai 1kg Aviko

    12.99

    Vanduo, džiūvėsėliai [KVIEČIŲ miltai, mielės, druska, kukurūzai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, ryžių miltai, Miežių salyklo ekstraktas, žolelės ir prieskoniai (paprika,
    rūkyta paprika, svogūnai, česnakai, žalieji ir raudonieji pipirai, petražolės, čili, kmynai, kajenas, raudonėlis, cinamonas, levožolės šaknis, kvapieji pipirai, juodieji pipirai,
    kalendra, jalapeno pipirai)], rapsų aliejus, augaliniai baltymai (6%) [KVIEČIAI, SOJOS, žirniai], tirštikliai (E461, E407, E412), krakmolas (yra
    KVIEČIŲ), KVIEČIŲ ląsteliena, KVIETINIAI miltai, kokosų riebalai, natūrali kvapioji medžiaga, druska, prieskoniai, koncentruotos citrinų sultys, mielių ekstraktas, dekstrozė, drėgmę išlaikanti medžiaga (E422), lipnumą reguliuojanti medžiaga (E340), želė (E508).
    Gali būti: GARSTYČIŲ, SOJŲ.

  • Amerikinių strėliadančių paltusų filė b/o, gryn. žuv. sv. 560 g.

    5.09

  • Traškūs bulvių laiveliai 600 g., Aviko

    2.65

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

  • Mocarela sūrio lazdelės „Aviko” 1kg

    11.19

    42% mocarelos sūrio, kvietiniai miltai, saulėgrąžų aliejus, krakmolas (sudėtyje yra kviečių), vanduo, druska, prieskoniai, dekstrozė, tirštikliai (E461, E412, E466).
    Alergenai: grūdai, turintys glitimo, pienas ir jo produktai.

  • POLS marmelado skonio ledai su juodųjų serbentų padažu ir želė saldainiais, 800 ml

    6.99

    Pienas, želė saldainiai 12,5% (cukrus, gliukozės sirupas, želatina, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštiklis agaras, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, glajinė medžiaga karnaubo vaškas, natūralios kvapiosios medžiagos (citrinų, obuolių, braškių, ciberžolės), dažikliai: likopenas, natrio vario chlorofilinas), vanduo, cukrus, sviestas, juodųjų serbentų padažas 5% (cukrus, juodųjų serbentų tyrė 35%, gliukozės-fruktozės sirupas, obuolių sulčių koncentratas, vanduo, tirštiklis pektinas, natūrali kvapioji medžiaga), gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, nugriebto pieno milteliai, emusiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.
    Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojos pėdsakų.

  • Jelapeno rutuliukai, 300g

    4.30

    Sūrio kremas 52% (pienas, druska, pieno rūgšties starteriai, krakmolas), kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, jelapeno pipirai 5% (jelapeno pipirai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E260)), modifikuotas kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, druska, glitimas (iš kviečių), dekstrozė, prieskoniai, nugriebto pieno milteliai, tirštikliai (E412, E415).

  • Bulviniai rutuliukai Aviko, 2,5 kg

    6.19

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, dekstrozė, druska, svogūnų milteliai, stabilizatorius (E450), baltieji pipirai.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form form_post_id=”455″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]