• Klasika mangų skonio ledai vafliniame puodelyje

    0.99

    Mangų skonio ledai 93% (vanduo, cukrus, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga (mangų), dažikliai: beta karotenas kurkuminas), vaflinis puodelis 7% (KVIETINIAI miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas). Produkto sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.
  • Žaliosios šparaginės pupelės, nepjaustytos, 2.5 kg

    4.69

  • POLS biskvito skonio grietininiai ledai 800 ml

    6.99

    Pienas, vanduo, pieninio šokolado skonio įdaras 10% (cukrus, augaliniai aliejai (rapsų, kokosų), nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, sviestas, emulsiklis lecitinai, kvapioji medžiaga), cukrus, vaflių gabaliukai pieniniam šokolade (pieninis šokoladas 75% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsiklis sojų lecitinai, druska, kvapioji medžiaga), vaflių gabaliukai 25% (kvietiniai miltai, vanduo, cukrus, kokosų aliejus, kviečių skaidulos, emulsiklis sojų lecitinai, druska, dažiklis amoniakinė karamelė, kvapioji medžiaga), glajinė medžiaga akacijų sakai), sviestas, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, grietinėlė, dekstrozė, sumažinto riebumo kakavos milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Geltonosios šparaginės pupelės, nepjaustytos, 2.5 kg

    5.19

  • POLS grietininiai mangų ledai su aviečių įdaru kūgyje 150ml

    1.89

    PIENAS vaflinis kūgis 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, deginto cukraus sirupas), mangų glaistas 9% (kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, mangų milteliai 1,4%, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis lecitinas, dažiklis karotenai, natūrali kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), aviečių įdaras 9% (cukrus, avietės 40 %, vanduo, tirštikliai: pektinai, ksantano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, juodųjų morkų koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos), cukrus, glaistas (kokosų aliejus, rapsų aliejus, palmių aliejus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), vanduo, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, mangų piurė 5%, IŠRŪGŲ milteliai, gliukozės sirupas, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: karotenai, raudonieji burokėliai; natūrali kvapioji medžiaga.  Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ,  KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • Žuvų piršteliai (65% žuvies įdaro), 6 kg

    20.49

    Žuvies įdaras 65% (*Mechaniškai atskirtas žuvies produktas 80%, vanduo, džiūvesėliai (kvietiniai miltai, vanduo, druska, kviečių skaidulos, pipirų ekstraktas (sudėtyje yra išrūgų ir pieno)),paniruotė 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas). Gali būti pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozė), vėžiagyvių, moliuskų ir jų produktų.

  • POLS grietininiai ledai su nugos įdaru ir lazdynų riešutais 150ml

    1.89

    PIENAS, vaflinis kūgis 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, deginto cukraus sirupas), pieninio šokolado skonio glaistas 10% (cukrus, kokosų aliejus, rapsų aliejus, lieso PIENO milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, PIENO riebalai, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), nugos įdaras 9% (cukrus, augaliniai aliejai (kokosų, palmių, rapsų), lieso PIENO milteliai, LAZDYNŲ RIEŠUTAI 5%, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), glaistas (kokosų aliejus, rapsų aliejus, palmių aliejus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), cukrus, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, gliukozės sirupas, LAZDYNŲ RIEŠUTAI 3%, vanduo, IŠRŪGŲ milteliai, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūralus Burbono vanilės ekstraktas, dažiklis karotenai. Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, kitų RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • POLS vaniliniai ledai su nugos įdaru 800 ml

    6.99

    Pienas, nugos įdaras 10% (cukrus, augaliniai aliejai (kokosų, palmių, rapsų), nugriebto pieno milteliai, lazdynų riešutai 5%, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai, kvapioji medžiaga), cukrus, traškūs šokoladiniai rutuliukai 8% (pieninis šokoladas 84% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, emulsiklis sojų lecitinai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), traškūs rutuliukai (kvietiniai miltai, cukrus, kviečių salyklo miltai, kviečių krakmolas, kildymo medžiaga natrio bikarbonatas, druska, kakavos sviestas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), gliukozės sirupas, cukrus, glajinė medžiaga akacijų derva), sviestas, vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; vanilės ekstraktas, dažiklis karotenai. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Klasika sūrio pyrago skonio grietininiai ledai su braškių įdaru ir sausainių gabaliukais vafliniame kūgyje 220 ml/110 g.

    2.09

    Sudedamosios dalys: pienas, vaflinis kūgis 14,5% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis sojų lecitinai, druska, deginto cukraus sirupas), braškių įdaras 13% (braškės 44%, cukrus, gliukozės ir fruktozės sirupas, vanduo, tirštiklis pektinas, citrinų sulčių koncentratas, natūrali kvapioji medžiaga, vaisių ir daržovių koncentratas: obuolių, juodųjų serbentų, ridikėlių), cukrus, minkštas grietinėlės sūris, gliukozės sirupas, glaistas (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), vanduo, sviestas, sausainių gabaliukai 2,7% (kvietiniai miltai, cukrus, palmių aliejus ir saulėgrąžų aliejus, medus, gliukozės sirupas, nugriebto pieno milteliai, druska, salyklo ekstraktas, tešlos kildymo medžiaga valgomoji soda), išrūgų milteliai, grietinėlė, sausainių gabaliukai 0,9% (kvietiniai miltai, cukrus, pieno riebalai, laktozė, pieno baltymai, druska, miežių salyklo ekstraktas, tešlos kildymo medžiaga valgomoji soda), nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, druska, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • POLS vanilės skonio plombyras su irisų skonio glaistu 120ml

    1.29

    Ledai 80%: PIENAS vanduo, cukrus, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS (B)*, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; liesi PIENO milteliai, natūralios kvapiosios medžiagos;
    Glaistas 20%: augaliniai aliejai (rapsų, taukmedžių), cukrus, liesi PIENO milteliai, SVIESTAS liesi kakavos milteliai, druska, emulsiklis lecitinas, natūralios kvapiosios medžiagos.
    Produkte gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • Ekselence braškiniai ledai su vafliukais 3,3 kg.

    27.80

    Pienas, braškių įdaras 17 % (braškės 70 %, cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, vanduo, kukurūzų krakmolas, citrinų sulčių koncentratas, natūrali kvapioji medžiaga, ridikėliai, obuoliai, juodųjų serbentų koncentratas), vaflių gabaliukai 9 % (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsilis sojų lecitinai, druska, dažiklis karamelė), gliukozės sirupas, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, cukrus, nugriebto pieno milteliai, vanduo, grietinėlė, sausainiai 2 % (kvietiniai miltai, cukrus, pieno riebalai, laktozė, pieno baltymai, druska, miežių salyklo ekstraktas, tešlos kildymo medžiaga maistinė soda), išrūgų milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažiklis burokėlių raudonasis, natūralios kvapiosios medžiagos. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Ekselence Bananiniai-šokoladiniai ledai 3.2 kg

    27.80

    Pienas, bananinis įdaras 12,5% (cukrus, vanduo, bananai 25%, natūrali kvapioji medžiaga, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, sviestas, gliukozės sirupas, vanduo, išrūgų milteliai, grietinėlė, bananų piurė 2%, sumažinto riebumo kakavos milteliai, nugriebto pieno milteliai, dekstrozė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažiklis karotenai, šokoladas 0,04%, natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.

  • Bulvės Super Crunch su odele 9,5 mm.

    6.59

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, kildinimo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikos ekstraktas.

  • „Natali“ koldūnai su mėsos įdaru, 750 g

    2.29

    Tešla (kvietiniai miltai, vanduo, vištų kiaušiniai, rapsų aliejus), įdaras (mechaniškai atskirta vištiena, svogūnai, sojų baltymai, kiaulienos lašiniai, vanduo, druska, prieskoniai).

  • Traškūs bulvių laiveliai 600 g., Aviko

    2.65

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

  • Ryžiai su lašiša, sušaldyti, 400g

    3.01

    Virti ryžiai 48% ( vanduo, ryžiai, druska, ciberžolė), lašiša 16% ( lašiša (A- Oncorhynchus gorbuscha arba B – Oncorhynchus keta; žuvies rūšis nurodyta partijos numeryje), daržovės įvairiomis proporcijomis (morkos, cukinija, svogūnai, raudonieji pipirai), padažas ( alyvuogių aliejus, rytietiški prieskoniai (druska, raudonoji paprika, čili, gvazdikėliai, kuminas, kalendra, juodieji pipirai, cinamonas, pankoliai) džiovintos daržovės ( svogūnai, česnakai, imbierai, pomidorai), cukrus).

    Sudėtyje gali būti žuvų ir jų produktų. Sudėtyje gali būti kviečių iskaitant glitimą, pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų. Padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų, garstyčių ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Ekselence marmelado skonio ledai su žele gabalėliais 3,2 kg.

    28.00

    Pienas, želė saldainiai 13 % (cukrus, gliukozės sirupas, želatina, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštiklis agaras, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, glajinė medžiaga karnauba vaškas, natūralios kvapiosios medžiagos (citrinų, obuolių, braškių, ciberžolių), dažikliai: likopenas, natrio-vario chlorofilinas), vanduo, cukrus, sviestas, juodųjų serbentų įdaras 5 % (cukrus, juodųjų serbentų piurė 35 %, gliukozės-fruktozės sirupas, obuolių sulčių koncentratas, vanduo, tirštiklis pektinas, natūrali kvapioji medžiaga), gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.
    Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.

  • POLS glaistyti vaniliniai grietininiai ledai su mėlynių-gervuogių įdaru vafliniame puodelyje

    1.39

    Pienas, mėlynių-gervuogių įdaras 9% (mėlynės 24%, cukrus, gervuogės 20%, vanduo, citrinų sulčių koncentratas, tirštiklis pektinas, natūralios kvapiosios medžiagos), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 5% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), glaistas vaflinio puodelio viduje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių, palmių branduolių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), pasukų milteliai, (C)* arba (išrūgų ir nugriebto pieno milteliai) (D)*, gliukozės sirupas, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Makaronai su krevetėmis ir česnakais, sušaldyti, 400g

    3.01

    Makaronai 50% ( vanduo, kietųjų kviečių manų kruopos, druska) krevetės ( Litopeanaeus vannamei), nevirtos, glazūruotos, valytos, be uodegų 18% (krevetės, vanduo, druska), daržovės įvairiomis proporcijomis (pomidorai, porai, laukiniai česnakai), česnakų padažas ( alyvuogių aliejus, česnakai, druska,  laukiniai česnakai, petražolės, juodieji pipirai,  svogūnai, ciberžolė, koncentruotos džiovintų citrinų sultys, mėta, kvapiosios medžiagos).

    Sudėtyje gali būti vėžiagyviųkviečių iskainat glitimą, garstyčių. Sudėtyje gali būti pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų. Česnakiniame padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Jelapeno rutuliukai, 300g

    4.30

    Sūrio kremas 52% (pienas, druska, pieno rūgšties starteriai, krakmolas), kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, jelapeno pipirai 5% (jelapeno pipirai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E260)), modifikuotas kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, druska, glitimas (iš kviečių), dekstrozė, prieskoniai, nugriebto pieno milteliai, tirštikliai (E412, E415).

  • Klasika grietininiai vanilės skonio ledai su cukriniais pabarstukais vafliniame puodelyje

    0.99

    Pienas, cukrus, vaflinis puodelis 8% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas), sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, cukriniai pabarstukai 6% (cukrus, gliukozės sirupas, palmių riebalai, glajinės medžiagos: karnaubo vaškas, šelakas; raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas, emulsiklis lecitinai, dažiklis kurkuminas, kokosų aliejus, rapsų aliejus, spirulinos koncentratas, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas), vanduo, išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga (vanilinas).

    Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, sojos, kiaušinių pėdsakų.

  • Klasika braškių sorbetas

    1.19

    Vanduo, braškių piurė 30%, cukrus, gliukozės sirupas, braškių koncentratas 3% (cukrus, vanduo, braškių sulčių koncentratas, burokėlių sulčių koncentratas, braškių kvapioji medžiaga, antioksidantas askorbo rūgštis, dažinio dygmino ekstraktas), dekstrozė, stabilizatoriai: pupenių derva, karageninas, saldžiųjų ceratonijų derva, pektinas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga (braškių). Produkto sudėtyje gali būti GLITIMO, RIEŠUTŲ, SOJOS pėdsakų.
  • Bulvės fri ypač traškios Zig Zag 750g, Aviko

    2.89

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415), ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

  • Bulviniai rutuliukai Aviko, 2,5 kg

    6.19

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, dekstrozė, druska, svogūnų milteliai, stabilizatorius (E450), baltieji pipirai.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form form_post_id=”455″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]