• Traškūs bulvių laiveliai 600 g., Aviko

    Original price was: €2.65.Current price is: €2.09.

    21% Off

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

  • Pols grietininiai mangų ledai su aviečių įdaru ir mangų glaistu, 150ml

    Original price was: €1.89.Current price is: €0.95.

    50% Off

    PIENAS vaflinis kūgis 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, deginto cukraus sirupas), mangų glaistas 9% (kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, mangų milteliai 1,4%, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis lecitinas, dažiklis karotenai, natūrali kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), aviečių įdaras 9% (cukrus, avietės 40 %, vanduo, tirštikliai: pektinai, ksantano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, juodųjų morkų koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos), cukrus, glaistas (kokosų aliejus, rapsų aliejus, palmių aliejus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), vanduo, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, mangų piurė 5%, IŠRŪGŲ milteliai, gliukozės sirupas, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: karotenai, raudonieji burokėliai; natūrali kvapioji medžiaga.  Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ,  KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • „Natali“ koldūnai su mėsos įdaru, 750 g

    2.29

    Tešla (kvietiniai miltai, vanduo, vištų kiaušiniai, rapsų aliejus), įdaras (mechaniškai atskirta vištiena, svogūnai, sojų baltymai, kiaulienos lašiniai, vanduo, druska, prieskoniai).

  • Traškūs bulvių laiveliai su odele, 2kg, Aviko

    5.79

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415).

  • Pols vanilės skonio plombyras su irisų skonio glaistu, 120ml

    1.49

    Ledai 80%: PIENAS vanduo, cukrus, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS (B)*, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; liesi PIENO milteliai, natūralios kvapiosios medžiagos;
    Glaistas 20%: augaliniai aliejai (rapsų, taukmedžių), cukrus, liesi PIENO milteliai, SVIESTAS liesi kakavos milteliai, druska, emulsiklis lecitinas, natūralios kvapiosios medžiagos.
    Produkte gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • Ekselence vaniliniai grietininiai ledai su sūdytos karamelės įdaru ir karamelizuotais pekanų riešutais, 2500ml

    14.99

    Pienas, sūdytos karamelės įdaras 11% (gliukozės – fruktozės sirupas, vanduo, cukrus, saldintas sutirštintas pienas, sviestas, druska, deginto cukraus sirupas, tirštiklis pektinas, natūrali kvapioji medžiaga, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, antioksidantas askorbo rūgštis), cukrus, sviestas, vanduo, karamelizuoti pekanų riešutai 5% (pekanų riešutai 50%, cukrus, karamelė (cukrus, vanduo), druska), gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, lieso pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūralus vanilės ekstraktas, dažiklis karotenai. Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.

  • Pols vaniliniai grietininiai ledai su nugos įdaru ir lazdynų riešutais aplieti pieninio šokolado glaistu, 150ml

    Original price was: €1.89.Current price is: €0.95.

    50% Off

    PIENAS, vaflinis kūgis 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, deginto cukraus sirupas), pieninio šokolado skonio glaistas 10% (cukrus, kokosų aliejus, rapsų aliejus, lieso PIENO milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, PIENO riebalai, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), nugos įdaras 9% (cukrus, augaliniai aliejai (kokosų, palmių, rapsų), lieso PIENO milteliai, LAZDYNŲ RIEŠUTAI 5%, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), glaistas (kokosų aliejus, rapsų aliejus, palmių aliejus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), cukrus, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, gliukozės sirupas, LAZDYNŲ RIEŠUTAI 3%, vanduo, IŠRŪGŲ milteliai, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūralus Burbono vanilės ekstraktas, dažiklis karotenai. Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, kitų RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • Traškios bulvių skiltelės 2,5kg Aviko

    6.99

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415).

  • Bulvių skiltelės ypač plonos, 2.5 kg, Aviko

    7.29

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415).

  • Traškus sūrio kepsnys, dėžėje 30vnt po 150g

    46.99

    Fermentinis SŪRIS(PIENAS, fermentai) 51%, Panko DŽIŪVĖSĖLIAI 16,1%, KIAUŠINIAI 13,7%, lydytas SŪRIS
    7,1%, DŽIŪVĖSĖLIAI 6,4% MILTAI KVIETINIAI 3,9%, daržovių sultinys (druska, kvapiosios medžiagos (yra SALIERŲ), fruktozė, sojų
    padažas (įskaitant SOJĄ, KVIEČIUS), SALIERŲ ekstraktas (0,4 %), muskato RIEŠUTAS, baltieji pipirai, mielių ekstraktai, gliukozės sirupas,
    dažiklis (karotenai)), kepintų svogūnų traškučiai, česnakų granulės, juodieji pipirai.

  • Jelapeno rutuliukai, 300g

    4.30

    Sūrio kremas 52% (pienas, druska, pieno rūgšties starteriai, krakmolas), kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, jelapeno pipirai 5% (jelapeno pipirai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E260)), modifikuotas kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, druska, glitimas (iš kviečių), dekstrozė, prieskoniai, nugriebto pieno milteliai, tirštikliai (E412, E415).

  • Pilno grūdo tešlos koldūnai su kiaulienos įd., 400g

    2.85

    50% įdaro, tešla. Įdaro sudedamosios dalys: kiauliena 41%, rūkyta mėsa 34% (kiaulienos mėsa 83%, vanduo, druska), vanduo, džiovinti svogūnai, druska, augalinės skaidulos (įskaitant soją), sojų baltymai, juodieji pipirai. Tešlos sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, pilno grūdo kvietiniai miltai 19%, druska, dekstrozė, prieskoniai, kvapiosios medžiagos.

    Produkto sudėtyje gali būti pieno, salierų, garstyčių, sezamų sėklų pėdsakų.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]