• Bulvių griežinėliai banguoti, 2.5 kg, Aviko

    7.49

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, prieskoniai, mielių ekstraktas, česnako milteliai, svogūnų milteliai, tešlos kildymo medžiaga (E500, E450), prieskoninės žolės, tirštiklis (E415), natūrali kvapioji medžiaga.

  • Ispaniškos spurgos „Churos” XXL, 1.5kg, Aviko

    6.29

    Vanduo, kviečių miltai, druska, dekstrozė. Gali būti: garstyčių, sojų.

  • Sūrio užkandis Camembert 1kg Aviko

    11.79

    KVIETINIAI miltai, vanduo, Camembert SŪRIS (PIENAS, GRIETINĖLĖ, druska, pieno raugas, mikrobinis šliužo fermentas) (13%), rapsų aliejus, grietinėlės sūris (pienas, druska, pieno rauginiai produktai, mikrobinis šliužo fermentas, krakmolas), SŪRIS, krakmolas, kokosų riebalai, bambuko pluoštas, nugriebto pieno milteliai, tirštikliai (E407, E412, E461), druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E339, E452), prieskoniai, dekstrozė, standiklis (E508), natūrali kvapioji medžiaga. Gali būti: GARSTYČIŲ, SOJOS.

  • Ekselence grietininiai airiško kremo skonio ledai su vyšnių įdaru, kakaviniais sausainiais ir Riga black balsam, 2500ml

    14.39

    Pienas, vyšnių įdaras 9% (vyšnios 70%, cukrus, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natrio citratas, natūrali kvapioji medžiaga, juodųjų morkų koncentratas), gliukozės sirupas, cukrus, sviestas, vanduo, kakaviniai sausainiai 4% (cukrus, kakavos milteliai, gliukozės sirupas, kviečių krakmolas, grietinėlės milteliai, saulėgrąžų aliejus, kokosų aliejus, druska), išrūgų milteliai, grietinėlė, stiprusis spiritinis gėrimas Rygos juodasis balzamas 2,6%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga, lieso pieno milteliai. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.
  • Tradicinis Kyjivo kotletas su sviestu (vištienos filė), dėžėje 30vnt po 145g

    61.99

    Vištienos filė 61%, DŽIŪVĖSĖLIAI 11,4 %, SVIESTAS 11,2%, KIAUŠINIAI 10,6%, aliejus gruzdinimui
    (rapsų aliejus, lecitinas), krapai 2,8%, druska joduota, česnakų granulės,daržovių sultinys (druska, kvapiosios medžiagos (yra
    SALIERŲ), fruktozė, sojų padažas (įskaitant SOJĄ, KVIEČIUS), SALIERŲ ekstraktas (0,4 %), muskato riešutas, baltieji pipirai,
    mielių ekstraktai, gliukozės sirupas, dažiklis (karotenai)), juodieji pipirai.

  • Kreminio sūrio rutuliukai, sušaldyti, 1 kg Aviko

    10.89

    Kreminis sūris (nugriebtas pienas, grietinėlė, druska, pieno rūgšties starteriai, mikrobinis šliužo fermentas, krakmolas) (30%), vanduo, kvietiniai miltai, rapsų aliejus, kukurūzai, nugriebto pieno milteliai, modifikuotas kukurūzų krakmolas, laiškiniai česnakai (1,5%), druska, krakmolas, prieskoniai, bulvių baltymai, dekstrozė, miežių salyklo ekstraktas, tirštikliai (E412, E461), emulsiklis (E472e), antioksidantas (E300).

  • „Natali“ koldūnai su mėsos įdaru, 750 g

    Original price was: €2.29.Current price is: €1.95.

    15% Off

    Tešla (kvietiniai miltai, vanduo, vištų kiaušiniai, rapsų aliejus), įdaras (mechaniškai atskirta vištiena, svogūnai, sojų baltymai, kiaulienos lašiniai, vanduo, druska, prieskoniai).

  • Klasika vaniliniai ledai su aviečių įdaru, 100ml

    1.29

    Grietininiai ledai 86% (vanduo, grietinėlė, lieso pieno milteliai, inulinas, užpildas polidekstrozė, sviestas, cukrus, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva; kvapiosios medžiagos), aviečių įdaras 14% (aviečių 40%, cukrus, vanduo, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natrio citratas; natūralios kvapiosios medžiagos, dažiklis burokėlių raudonasis). Produkto sudėtyje gali būti glitimo, riešutų ir sojų pėdsakų.

  • Ryžiai su lašiša, sušaldyti, 400g

    3.01

    Virti ryžiai 48% ( vanduo, ryžiai, druska, ciberžolė), lašiša 16% ( lašiša (A- Oncorhynchus gorbuscha arba B – Oncorhynchus keta; žuvies rūšis nurodyta partijos numeryje), daržovės įvairiomis proporcijomis (morkos, cukinija, svogūnai, raudonieji pipirai), padažas ( alyvuogių aliejus, rytietiški prieskoniai (druska, raudonoji paprika, čili, gvazdikėliai, kuminas, kalendra, juodieji pipirai, cinamonas, pankoliai) džiovintos daržovės ( svogūnai, česnakai, imbierai, pomidorai), cukrus).

    Sudėtyje gali būti žuvų ir jų produktų. Sudėtyje gali būti kviečių iskaitant glitimą, pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų. Padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų, garstyčių ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Baltakojės blyškiosios krevetės 16/20, be kiauto, be galvos, su uodega, nevirtos, sušaldytos 1kg

    12.19

    Krevetės, vanduo, stabilizatoriai E450, E451, E452.

  • Figūriniai mini žuvies piršteliai, 270g

    1.60

    Žuvies* įdaras 65 % (mechaniniu būdu atskirtas žuvininkystės produktas 80 %, vanduo, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, vanduo, druska, mielės), bulvių dribsniai, kvietiniai miltai, druska, kviečių skaidulos, pipirų ekstraktas (sudėtyje yra išrūgų iš pieno)), apvoliojimas 35 % (kvietiniai miltai, rapsų aliejus, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas). A – Atlanto menkė (Gadus morhua), B – juodadėmė menkė (Melanogrammus aeglefinus), C – sidabrinė menkė (Pollachius virens), D – aliaskinė rudagalvė menkė(Theragra chalcogramma). Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę) ir jo produktų, moliuskų, vėžiagyvių pėdsakų.

  • POLS vaniliniai ledai su aviečių įdaru ir aviečių glaistu, 150ml

    1.89

    PIENAS, vaflinis kūgis 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, deginto cukraus sirupas), aviečių glaistas 9% (kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, aviečių milteliai 1,4%, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis lecitinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga, dažikliai: karminai, karotenai), aviečių įdaras 9% (cukrus, avietės 40%, vanduo, tirštiklis: pektinai, ksantano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, juodųjų morkų koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos), cukrus, vanduo, glaistas (kokosų aliejus, cukrus, palmių aliejus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, IŠRŪGŲ milteliai, gliukozės sirupas, GRIETINĖLĖ, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; lieso PIENO milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]