• POLS vaniliniai ledai su aviečių įdaru ir aviečių glaistu, 150ml

    1.89

    PIENAS, vaflinis kūgis 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, deginto cukraus sirupas), aviečių glaistas 9% (kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, aviečių milteliai 1,4%, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis lecitinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga, dažikliai: karminai, karotenai), aviečių įdaras 9% (cukrus, avietės 40%, vanduo, tirštiklis: pektinai, ksantano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, juodųjų morkų koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos), cukrus, vanduo, glaistas (kokosų aliejus, cukrus, palmių aliejus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, IŠRŪGŲ milteliai, gliukozės sirupas, GRIETINĖLĖ, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; lieso PIENO milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.

  • Traškūs bulvių laiveliai 600 g., Aviko

    2.65

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

  • Žuvies filė tešloje su apkeptomis bulvių lazdelėmis, 400g

    3.01

    Bulvytės fri 62,5% (bulvės, rapsų aliejus), paniruota žuvis 37,5% (žuvų filė be odos 65%, džiūvesėliai 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus), kviečių krakmolas, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas))

    Sudėtyje gali būti vėžiagyvių, moliuskų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę).

    Paruošimo būdas: kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes.

  • Sūrio užkandis Camembert 1kg Aviko

    11.79

    KVIETINIAI miltai, vanduo, Camembert SŪRIS (PIENAS, GRIETINĖLĖ, druska, pieno raugas, mikrobinis šliužo fermentas) (13%), rapsų aliejus, grietinėlės sūris (pienas, druska, pieno rauginiai produktai, mikrobinis šliužo fermentas, krakmolas), SŪRIS, krakmolas, kokosų riebalai, bambuko pluoštas, nugriebto pieno milteliai, tirštikliai (E407, E412, E461), druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E339, E452), prieskoniai, dekstrozė, standiklis (E508), natūrali kvapioji medžiaga. Gali būti: GARSTYČIŲ, SOJOS.

  • Pols grietininiai mangų ledai su aviečių įdaru ir mangų glaistu, 150ml

    1.89

    PIENAS vaflinis kūgis 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, deginto cukraus sirupas), mangų glaistas 9% (kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, mangų milteliai 1,4%, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis lecitinas, dažiklis karotenai, natūrali kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), aviečių įdaras 9% (cukrus, avietės 40 %, vanduo, tirštikliai: pektinai, ksantano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, juodųjų morkų koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos), cukrus, glaistas (kokosų aliejus, rapsų aliejus, palmių aliejus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), vanduo, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, mangų piurė 5%, IŠRŪGŲ milteliai, gliukozės sirupas, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: karotenai, raudonieji burokėliai; natūrali kvapioji medžiaga.  Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ,  KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • Makaronai su krevetėmis ir česnakais, sušaldyti, 400g

    3.01

    Makaronai 50% ( vanduo, kietųjų kviečių manų kruopos, druska) krevetės ( Litopeanaeus vannamei), nevirtos, glazūruotos, valytos, be uodegų 18% (krevetės, vanduo, druska), daržovės įvairiomis proporcijomis (pomidorai, porai, laukiniai česnakai), česnakų padažas ( alyvuogių aliejus, česnakai, druska,  laukiniai česnakai, petražolės, juodieji pipirai,  svogūnai, ciberžolė, koncentruotos džiovintų citrinų sultys, mėta, kvapiosios medžiagos).

    Sudėtyje gali būti vėžiagyviųkviečių iskainat glitimą, garstyčių. Sudėtyje gali būti pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų. Česnakiniame padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Ekselence vaniliniai grietininiai ledai su sūdytos karamelės įdaru ir karamelizuotais pekanų riešutais, 2500ml

    14.99

    Pienas, sūdytos karamelės įdaras 11% (gliukozės – fruktozės sirupas, vanduo, cukrus, saldintas sutirštintas pienas, sviestas, druska, deginto cukraus sirupas, tirštiklis pektinas, natūrali kvapioji medžiaga, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, antioksidantas askorbo rūgštis), cukrus, sviestas, vanduo, karamelizuoti pekanų riešutai 5% (pekanų riešutai 50%, cukrus, karamelė (cukrus, vanduo), druska), gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, lieso pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūralus vanilės ekstraktas, dažiklis karotenai. Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.

  • JOCKER limonado ir aviečių skonio ledai su guminukais, 50ml

    Original price was: €0.99.Current price is: €0.65.

    0% Off

    Vanduo, cukrus, dekstrozė, gliukozės-fruktozės sirupas, kvapiosios medžiagos, aviečių koncentratas, aronijų sulčių koncentratas, želatina, stabilizatoriai (E412), rūgštingumą reaguliuojančios medžiagos (E330, E300), spirulina ekstraktas, augaliniai aliejai (kokosų, rapsų), dažikliai (E120, E100), glajinė medžiaga (E903).
    Produkto sudėtyje gali būti PIENO, KIAUŠINIŲ, SOJŲ, KVIEČIŲ, MIEŽIŲ, LAZDYNŲ RIEŠUTŲ, MIGDOLŲ ir PISTACIJŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.

  • Ekselence šokoladiniai ledai su šokolado gabaliukais, 5000ml

    20.49

    Pienas, cukrus, vanduo, sviestas, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, liesi kakavos milteliai, dekstrozė, pieniško šokolado gabaliukai 2.3% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, laktozė, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga), šokoladas 1.4%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas. Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Figūriniai mini žuvies piršteliai, 270g

    1.60

    Žuvies* įdaras 65 % (mechaniniu būdu atskirtas žuvininkystės produktas 80 %, vanduo, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, vanduo, druska, mielės), bulvių dribsniai, kvietiniai miltai, druska, kviečių skaidulos, pipirų ekstraktas (sudėtyje yra išrūgų iš pieno)), apvoliojimas 35 % (kvietiniai miltai, rapsų aliejus, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas). A – Atlanto menkė (Gadus morhua), B – juodadėmė menkė (Melanogrammus aeglefinus), C – sidabrinė menkė (Pollachius virens), D – aliaskinė rudagalvė menkė(Theragra chalcogramma). Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę) ir jo produktų, moliuskų, vėžiagyvių pėdsakų.

  • Klasika persikų skonio ledai 800+200 ml

    4.39

    Vanduo, cukrus, palmių aliejus, taukmedžių aliejus, lieso pieno milteliai, išrūgų milteliai, griukozės-fruktozės sirupas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: burokėlių, karotenai; persikų sulčių koncentratas 0,1%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.

  • Ekselence Raugerškių skonio ledai su raugerškių padažu. 2500 ml/1500 g.

    12.79

    Pienas, sviestas, cukrus, raugerškių įdaras 8,3 % (vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, raugerškės 5,6 %, citrinų sulčių koncentratas, tirštiklis pektinas, morkų koncentratas, kvapioji medžiaga), raugerškių skonio padažas 8,3 % (gliukozės-fruktozės sirupas, vanduo, cukrus, kukurūzų krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, tirštiklis pektinas, koncentratas (ridikėliai, obuoliai, juodieji serbentai), morkų koncentratas, kvapiosios medžiagos), vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiosios ceratonijos derva, guaro derva, karageninas; lieso pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, sojų, kiaušinių pėdsakų.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]