• Balandėliai su mėsos įdaru, dėžėje 25vnt po 180g

    26.99

    Kopūstai 64,7%, kiaulienos mentė 44,7%, plikyti ryžiai 2,2%, kepintų svogūnų traškučiai, daržovių sultinys (druska, kvapiosios medžiagos (yra
    SALIERŲ), fruktozė, sojų padažas (įskaitant SOJĄ, KVIEČIUS), SALIERŲ ekstraktas (0,4 %), muskato riešutas, baltieji pipirai, mielių
    ekstraktai, gliukozės sirupas, dažiklis (karotenai)), druska, česnakų granulės, juodieji pipirai.

  • Amerikietiški blyneliai ~4 kg

    22.59

    Pasukos, aukščiausios kokybės kvietiniai miltai, kiaušiniai, cukrus, rapsų aliejus, valgomoji maistinė soda, druska. Blyneliai apkepti rapsų aliejuje ir užšaldyti.
    Blynelio svoris 40g +/- 2g, Blynelio skersmuo 8-9 cm, blynelio  aukštis 1-1,5 cm.

  • Traškūs bulvių laiveliai 600 g., Aviko

    2.65

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

  • Gouda sūrio žiedai Aviko, 1kg

    10.99

    Sūris (Gouda sūris (28%), mocarela sūris (1%)), kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, kukurūzai, krakmolas ( ryžių, bulvių, kukurūzų), druska, pieno baltymai, bambuko skaidulos, nugriebto pieno milteliai, dekstrozė, prieskoniai, mielių ekstraktas, miežių salyklo ekstraktas, emulsiklis: soju lecitinas, stabilizatoriai (E461, E415, E412), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos ( E452, E339). Sudėtyje gali būti garstyčių.

  • Falafelių paplotėliai 1.5 kg, Aviko

    11.59

    Džiūvesėliai ( KVIETINIAI miltai, lukštentos sėklos ( moliūgų, saulėgrąžų), baltosios bolivinės balandos, vanduo, mielės, druska, dekstrozė), cukrinių runkelių minkštimas (17%), dehidratuoti bulvių dribsniai ( vanduo, bulvių dribsniai, emulsiklis (E471), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), prieskoniai), avinžirniai (14%), rapsų aliejus, svogūnai, vanduo, prieskoniai ( petražolės, kuminas, kalendra, česnakai, kajenas, ožragė, gvazdikėliai, ciberžolė, baltieji pipirai), krakmolas, miltai ( kviečių, kukurūzų), druska, stabilizatoriai ( E461, E412). Sudėtyje gali būti: GARSTYČIŲ, SOJOS.

  • Pols glaistyti karamelės skonio ledai su karameliniu įdaru, lazdynų riešutais 190ml

    1.49

    Pienas, karamelės įdaras 10% (gliukozės – fruktozės sirupas, vanduo, saldintas sutirštintas pienas, cukrus, sviestas, karamelizuotas cukraus sirupas, druska, natūrali kvapioji medžiaga (sviesto), tirštiklis pektinas), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 6% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinai, druska, tešlos kildymo medžiaga natrio bikarbonatas), glaistas vafliniame puodelyje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), gliukozės sirupas, lazdynų riešutai 3%, išrūgų milteliai, grietinėlė, karamelė 0,4% (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Geltonosios šparaginės pupelės, nepjaustytos, 2.5 kg

    5.39

  • Makaronai su krevetėmis ir česnakais, sušaldyti, 400g

    3.01

    Makaronai 50% ( vanduo, kietųjų kviečių manų kruopos, druska) krevetės ( Litopeanaeus vannamei), nevirtos, glazūruotos, valytos, be uodegų 18% (krevetės, vanduo, druska), daržovės įvairiomis proporcijomis (pomidorai, porai, laukiniai česnakai), česnakų padažas ( alyvuogių aliejus, česnakai, druska,  laukiniai česnakai, petražolės, juodieji pipirai,  svogūnai, ciberžolė, koncentruotos džiovintų citrinų sultys, mėta, kvapiosios medžiagos).

    Sudėtyje gali būti vėžiagyviųkviečių iskainat glitimą, garstyčių. Sudėtyje gali būti pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų. Česnakiniame padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Ispaniškos spurgos Churros apkeptos Aviko, 1 kg

    6.19

    Kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska, sorbitolio sirupas, dekstrozė, stabilizatorius (E466). Sudėtyje gali būti: PIENO, GARSTYČIŲ, SOJOS.

  • Ekselence grietininiai airiško kremo skonio ledai su vyšnių įdaru, kakaviniais sausainiais ir Riga black balsam, 2500ml

    14.39

    Pienas, vyšnių įdaras 9% (vyšnios 70%, cukrus, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natrio citratas, natūrali kvapioji medžiaga, juodųjų morkų koncentratas), gliukozės sirupas, cukrus, sviestas, vanduo, kakaviniai sausainiai 4% (cukrus, kakavos milteliai, gliukozės sirupas, kviečių krakmolas, grietinėlės milteliai, saulėgrąžų aliejus, kokosų aliejus, druska), išrūgų milteliai, grietinėlė, stiprusis spiritinis gėrimas Rygos juodasis balzamas 2,6%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga, lieso pieno milteliai. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.
  • Jelapeno rutuliukai, 300g

    4.30

    Sūrio kremas 52% (pienas, druska, pieno rūgšties starteriai, krakmolas), kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, jelapeno pipirai 5% (jelapeno pipirai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E260)), modifikuotas kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, druska, glitimas (iš kviečių), dekstrozė, prieskoniai, nugriebto pieno milteliai, tirštikliai (E412, E415).

  • POLS Braškių ir vanilės skonio plombyras tarp sausainių, 140ml

    1.59

    Ledai 60% (pienas, cukrus, sviestas, vanduo, išrūgų milteliai, braškių piurė 2,4%, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai (burokėlių raudonasis, karotenai), natūrali kvapioji medžiaga (braškių), kvapioji medžiaga vanilinas), sausainiai 40% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis amonio fosfatidai), invertuotas cukraus sirupas, kiaušinių milteliai, tešlos kildymo medžiagos: natrio rūgštusis karbonatas, amonio rūgštusis karbonatas; dažiklis paprastoji karamelė, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, druska). Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, sojų, garstyčių pėdsakų.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]