• Klasika persikų skonio ledai 800+200 ml

    4.39

    Vanduo, cukrus, palmių aliejus, taukmedžių aliejus, lieso pieno milteliai, išrūgų milteliai, griukozės-fruktozės sirupas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: burokėlių, karotenai; persikų sulčių koncentratas 0,1%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.

  • Ekselence grietininiai airiško kremo skonio ledai su vyšnių įdaru, kakaviniais sausainiais ir Riga black balsam, 2500ml

    14.39

    Pienas, vyšnių įdaras 9% (vyšnios 70%, cukrus, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natrio citratas, natūrali kvapioji medžiaga, juodųjų morkų koncentratas), gliukozės sirupas, cukrus, sviestas, vanduo, kakaviniai sausainiai 4% (cukrus, kakavos milteliai, gliukozės sirupas, kviečių krakmolas, grietinėlės milteliai, saulėgrąžų aliejus, kokosų aliejus, druska), išrūgų milteliai, grietinėlė, stiprusis spiritinis gėrimas Rygos juodasis balzamas 2,6%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga, lieso pieno milteliai. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.
  • Ryžiai su lašiša, sušaldyti, 400g

    3.01

    Virti ryžiai 48% ( vanduo, ryžiai, druska, ciberžolė), lašiša 16% ( lašiša (A- Oncorhynchus gorbuscha arba B – Oncorhynchus keta; žuvies rūšis nurodyta partijos numeryje), daržovės įvairiomis proporcijomis (morkos, cukinija, svogūnai, raudonieji pipirai), padažas ( alyvuogių aliejus, rytietiški prieskoniai (druska, raudonoji paprika, čili, gvazdikėliai, kuminas, kalendra, juodieji pipirai, cinamonas, pankoliai) džiovintos daržovės ( svogūnai, česnakai, imbierai, pomidorai), cukrus).

    Sudėtyje gali būti žuvų ir jų produktų. Sudėtyje gali būti kviečių iskaitant glitimą, pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų. Padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų, garstyčių ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Ekselence pistacijų grietininiai ledai su šokolado įdaru, migdolais ir pistacijomis, 2500ml

    Original price was: €14.99.Current price is: €13.49.

    10% Off

    Pienas, šokolado įdaras 13% (gliukozės ir fruktozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas, vanduo, cukrus, palmių aliejus, taukmedžių aliejus, liesi kakavos milteliai, juodasis šokoladas 2% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga), tirštiklis pektinai, druska, natūrali kvapioji medžiaga), vanduo, gliukozės sirupas, cukrus, sviestas, išrūgų milteliai, migdolai 2,7%, grietinėlė, dekstrozė, pistacijos 1,3%, pistacijų pasta 1,2%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, guaro derva, karageninas; lieso pieno milteliai, dažikliai: chlorofilinų vario kompleksai ir kurkuminas; natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų.
  • Bulvės fri ypač traškios Zig Zag 750g, Aviko

    2.89

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415), ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

  • Bulvių juostelės WavyBlends Cheezz&OnionStyle 2.5 kg, Aviko

    Original price was: €8.29.Current price is: €7.29.

    12% Off

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, kvapioji medžiaga, dekstrinas, druska, bulvių krakmolas, prieskoniai, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), gliukozės sirupas, tirštiklis (E415), svogūnų aliejus.

  • Vištienos rutuliukai džiūvesėliuose Mr.Tores, 500g

    4.05

    Vištienos mėsa (41%), rapsų aliejus, džiūvėsiai (kvietiniai miltai, kukurūzų miltai, manų kruopos, druska, kukurūzų krakmolas, tešlos kildymo medžiagos E450, E500, prieskoniai, dekstrozė, sausos mielės, rapsų aliejus, česnakų milteliai, svogūnų milteliai, natūralūs kvapai, paprikos ekstraktas, dažiklis E100), vanduo, žirnių skaidulos, kviečių skaidulos, druska, tapijokos krakmolas, kvietiniai miltai, natūralūs kvapai, sausos mielės, citrinos rūgštis. Sudėtyje gali būti pieno, sojos, salierų, garstyčių pėdsakų, kiaušiniai.

  • Kreminio sūrio rutuliukai, sušaldyti, 1 kg Aviko

    10.89

    Kreminis sūris (nugriebtas pienas, grietinėlė, druska, pieno rūgšties starteriai, mikrobinis šliužo fermentas, krakmolas) (30%), vanduo, kvietiniai miltai, rapsų aliejus, kukurūzai, nugriebto pieno milteliai, modifikuotas kukurūzų krakmolas, laiškiniai česnakai (1,5%), druska, krakmolas, prieskoniai, bulvių baltymai, dekstrozė, miežių salyklo ekstraktas, tirštikliai (E412, E461), emulsiklis (E472e), antioksidantas (E300).

  • Makaronai su krevetėmis ir česnakais, sušaldyti, 400g

    3.01

    Makaronai 50% ( vanduo, kietųjų kviečių manų kruopos, druska) krevetės ( Litopeanaeus vannamei), nevirtos, glazūruotos, valytos, be uodegų 18% (krevetės, vanduo, druska), daržovės įvairiomis proporcijomis (pomidorai, porai, laukiniai česnakai), česnakų padažas ( alyvuogių aliejus, česnakai, druska,  laukiniai česnakai, petražolės, juodieji pipirai,  svogūnai, ciberžolė, koncentruotos džiovintų citrinų sultys, mėta, kvapiosios medžiagos).

    Sudėtyje gali būti vėžiagyviųkviečių iskainat glitimą, garstyčių. Sudėtyje gali būti pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų. Česnakiniame padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Krevetės TORPEDO, apvoliotos džiūvėsėliuose, su uodega, nevirtos, 1kg

    11.49

    Krevetės (Litopenaeus Vannamei) 40%, kvietiniai miltai 38,26%, vanduo 13,5%, modifikuotas krakmolas (E420), kukurūzų miltai, palmių aliejus, druska, cukrus, kiaušinio baltymo milteliai, mielės, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E529, stabilizatorius E412, tešlos kildymo medžiagos, stabilizatoriai E451i, E450i, E450iii, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos E331iii, E330. Sudėtyje gali būti sulfitų.
    Kilmės šalis – Vietnamas.

  • Šaldyti kepti kibinai su kiaulienos įdaru,135g/vnt, dėžėje 45vnt

    0.89

    Tešla (60%):  kvietiniai miltai , margarinas, kefyras,  kiaušiniai, joduota druska . Įdaras (40%) : kiaulienos mentė, kiaulienos pažandė, svogūnai , joduota druska,  juodieji pipirai.

    Šaldytus keptus kibinus šildyti mikrobangų krosnelėje 700W 5 min, , arba šaldytus kibinus šildyti konvekcinėje krosnyje 180 temperatūroje 5-8 min.

  • Tradicinis Kyjivo kotletas su sviestu (vištienos filė), dėžėje 30vnt po 145g

    61.99

    Vištienos filė 61%, DŽIŪVĖSĖLIAI 11,4 %, SVIESTAS 11,2%, KIAUŠINIAI 10,6%, aliejus gruzdinimui
    (rapsų aliejus, lecitinas), krapai 2,8%, druska joduota, česnakų granulės,daržovių sultinys (druska, kvapiosios medžiagos (yra
    SALIERŲ), fruktozė, sojų padažas (įskaitant SOJĄ, KVIEČIUS), SALIERŲ ekstraktas (0,4 %), muskato riešutas, baltieji pipirai,
    mielių ekstraktai, gliukozės sirupas, dažiklis (karotenai)), juodieji pipirai.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]