• Traškūs bulvių laiveliai 600 g., Aviko

    2.65

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

  • Traškūs bulvių laiveliai su odele, 2kg, Aviko

    5.79

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415).

  • Pols vanilės skonio grietininiai ledai su glaistu ir cukriniais pabarstukais, 80ml

    Original price was: €1.15.Current price is: €0.69.

    40% Off

    Pienas, glaistas 33% (cukrus, augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, pieno riebalai, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), cukriniai pabarstukai 8% (cukrus, gliukozės sirupas, palmių riebalai, glajinės medžiagos: karnaubo vaškas, šelakas; raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas, emulsiklis lecitinas, dažiklis kurkuminas, kokosų aliejus, rapsų aliejus, spirulinos koncentratas, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas), cukrus, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojos pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Klasika persikų skonio ledai 800+200 ml

    4.39

    Vanduo, cukrus, palmių aliejus, taukmedžių aliejus, lieso pieno milteliai, išrūgų milteliai, griukozės-fruktozės sirupas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: burokėlių, karotenai; persikų sulčių koncentratas 0,1%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.

  • VĒSMA Mangų ledai 2500ml/1600g

    9.79

    Vanduo, cukrus, mangų tyrė 15 %, gliukozės sirupas, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai; stabilizatoriai: ksantano derva, guaro derva, pektinas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažikliai: karotenai, burokėlių raudonasis; natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų, riešutų, sojų, kiaušinių pėdsakų.

  • Kreminio sūrio rutuliukai, sušaldyti, 1 kg Aviko

    10.89

    Kreminis sūris (nugriebtas pienas, grietinėlė, druska, pieno rūgšties starteriai, mikrobinis šliužo fermentas, krakmolas) (30%), vanduo, kvietiniai miltai, rapsų aliejus, kukurūzai, nugriebto pieno milteliai, modifikuotas kukurūzų krakmolas, laiškiniai česnakai (1,5%), druska, krakmolas, prieskoniai, bulvių baltymai, dekstrozė, miežių salyklo ekstraktas, tirštikliai (E412, E461), emulsiklis (E472e), antioksidantas (E300).

  • VĒSMA Aviečių ledai 2500ml/1600g

    9.79

    Vanduo, cukrus, aviečių tyrė 15 %, gliukozės sirupas, juodųjų serbentų tyrė, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai; stabilizatoriai: ksantano derva, guaro derva, pektinas; juodųjų morkų koncentratas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų, riešutų, sojų, kiaušinių pėdsakų.

  • Klasika grietininiai persikų skonio ledai su aviečių įdaru, 120ml

    1.09

    PIENAS, cukrus, aviečių įdaras 10% (cukrus, avietės 40%, vanduo, tirštikliai: pektinai, ksantano derva; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, juodųjų morkų koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos), vaflinis puodelis 7,5% (KVIETINIAI miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas), SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, vanduo, IŠRŪGŲ milteliai, GRIETINĖLĖ, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: burokėlių, karotenai; natūrali kvapioji medžiaga.
    Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • Šaldyti kepti kibinai su kiaulienos įdaru,135g/vnt, dėžėje 45vnt

    0.89

    Tešla (60%):  kvietiniai miltai , margarinas, kefyras,  kiaušiniai, joduota druska . Įdaras (40%) : kiaulienos mentė, kiaulienos pažandė, svogūnai , joduota druska,  juodieji pipirai.

    Šaldytus keptus kibinus šildyti mikrobangų krosnelėje 700W 5 min, , arba šaldytus kibinus šildyti konvekcinėje krosnyje 180 temperatūroje 5-8 min.

  • Ekselence vaniliniai grietininiai ledai su sūdytos karamelės įdaru ir karamelizuotais pekanų riešutais, 2500ml

    14.99

    Pienas, sūdytos karamelės įdaras 11% (gliukozės – fruktozės sirupas, vanduo, cukrus, saldintas sutirštintas pienas, sviestas, druska, deginto cukraus sirupas, tirštiklis pektinas, natūrali kvapioji medžiaga, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, antioksidantas askorbo rūgštis), cukrus, sviestas, vanduo, karamelizuoti pekanų riešutai 5% (pekanų riešutai 50%, cukrus, karamelė (cukrus, vanduo), druska), gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, lieso pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūralus vanilės ekstraktas, dažiklis karotenai. Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.

  • Tradicinis Kyjivo kotletas su sviestu (vištienos filė), dėžėje 30vnt po 145g

    61.99

    Vištienos filė 61%, DŽIŪVĖSĖLIAI 11,4 %, SVIESTAS 11,2%, KIAUŠINIAI 10,6%, aliejus gruzdinimui
    (rapsų aliejus, lecitinas), krapai 2,8%, druska joduota, česnakų granulės,daržovių sultinys (druska, kvapiosios medžiagos (yra
    SALIERŲ), fruktozė, sojų padažas (įskaitant SOJĄ, KVIEČIUS), SALIERŲ ekstraktas (0,4 %), muskato riešutas, baltieji pipirai,
    mielių ekstraktai, gliukozės sirupas, dažiklis (karotenai)), juodieji pipirai.

  • Bulvių griežinėliai banguoti, 2.5 kg, Aviko

    7.49

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, prieskoniai, mielių ekstraktas, česnako milteliai, svogūnų milteliai, tešlos kildymo medžiaga (E500, E450), prieskoninės žolės, tirštiklis (E415), natūrali kvapioji medžiaga.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]