Ekselence pistacijų grietininiai ledai su šokolado įdaru, migdolais ir pistacijomis, 2500ml
Original price was: €14.99.€13.49Current price is: €13.49.
10% Off
Pienas, šokolado įdaras 13% (gliukozės ir fruktozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas, vanduo, cukrus, palmių aliejus, taukmedžių aliejus, liesi kakavos milteliai, juodasis šokoladas 2% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga), tirštiklis pektinai, druska, natūrali kvapioji medžiaga), vanduo, gliukozės sirupas, cukrus, sviestas, išrūgų milteliai, migdolai 2,7%, grietinėlė, dekstrozė, pistacijos 1,3%, pistacijų pasta 1,2%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, guaro derva, karageninas; lieso pieno milteliai, dažikliai: chlorofilinų vario kompleksai ir kurkuminas; natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų.POLS vanilės skonio grietininiai ledai su persikų glaistu 120ml
€1.49
Ledai 79%: PIENAS, vanduo, cukrus, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, IŠRŪGŲ milteliai, maistinės skaidulos polidekstrozė, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga; Glaistas 21%: kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, pieno riebalai, lieso PIENO milteliai, persikų vaisių milteliai 1%, emulsiklis lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažikliai: karminai, karotenai. Produkte gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ, SOJŲ pėdsakų.
POLS Braškių ir vanilės skonio plombyras tarp sausainių, 140ml
Original price was: €1.59.€0.90Current price is: €0.90.
43% Off
Ledai 60% (pienas, cukrus, sviestas, vanduo, išrūgų milteliai, braškių piurė 2,4%, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai (burokėlių raudonasis, karotenai), natūrali kvapioji medžiaga (braškių), kvapioji medžiaga vanilinas), sausainiai 40% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis amonio fosfatidai), invertuotas cukraus sirupas, kiaušinių milteliai, tešlos kildymo medžiagos: natrio rūgštusis karbonatas, amonio rūgštusis karbonatas; dažiklis paprastoji karamelė, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, druska). Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, sojų, garstyčių pėdsakų.
Tradicinis Kyjivo kotletas su sviestu (vištienos filė), dėžėje 30vnt po 145g
€61.99
Vištienos filė 61%, DŽIŪVĖSĖLIAI 11,4 %, SVIESTAS 11,2%, KIAUŠINIAI 10,6%, aliejus gruzdinimui
(rapsų aliejus, lecitinas), krapai 2,8%, druska joduota, česnakų granulės,daržovių sultinys (druska, kvapiosios medžiagos (yra
SALIERŲ), fruktozė, sojų padažas (įskaitant SOJĄ, KVIEČIUS), SALIERŲ ekstraktas (0,4 %), muskato riešutas, baltieji pipirai,
mielių ekstraktai, gliukozės sirupas, dažiklis (karotenai)), juodieji pipirai.„Pinigėliai“ koldūnai su mėsos įdaru, „Tautų receptai“, 500g
€2.89
Mėsos įdaras 50% +- 5 %, tešla. Mėsos įdaras: kiauliena 45,5%, vanduo, svogūnai, vištiena 10%, sojų dribsniai, jautiena 3%, druska, sojų baltymai ( sojų baltymai, skaidulinės medžiagos (sojų)), prieskonių mišinys (su garstyčių milteliais), mėsos kvapioji medžiaga, česnakai, juodieji pipirai. Tešla: aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo, druska, rapsų aliejus.
Kilmės šalis: Latvija.Apkepti blynai su mėsos įdaru Natali
€2.76
Vanduo, kvietiniai miltai, augalinis rapsų aliejus, druska, mėsos įdaro ne mažiau 30%: vištiena, kiauliena, kiaulienos lašiniai, vanduo, kvietinės manų kruopos, svogūnai, augalinis rapsų aliejus, druska, prieskoniai (sudėtyje yra salierų); augalinis rapsų aliejus.
Kilmės šalis: Lietuva.
Shop men
Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.
Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.
Subscribe to our newsletter and get 10% Off!
Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam











