• Pols glaistyti karamelės skonio ledai su karameliniu įdaru, lazdynų riešutais 190ml

    1.49

    Pienas, karamelės įdaras 10% (gliukozės – fruktozės sirupas, vanduo, saldintas sutirštintas pienas, cukrus, sviestas, karamelizuotas cukraus sirupas, druska, natūrali kvapioji medžiaga (sviesto), tirštiklis pektinas), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 6% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinai, druska, tešlos kildymo medžiaga natrio bikarbonatas), glaistas vafliniame puodelyje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), gliukozės sirupas, lazdynų riešutai 3%, išrūgų milteliai, grietinėlė, karamelė 0,4% (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Žemaičių blynai su mėsos įdaru, dėžėje 40vnt po 170g

    38.99

    Bulvės 65,6%, kiauliena 11%, krakmolas 9,4%, jautiena 6,7%, KIAUŠINIAI 3,3%, druska, vanduo,
    kepintų svogūnų traškučiai, česnakų granulės, daržovių sultinys (druska, kvapiosios medžiagos (yra SALIERŲ), fruktozė, sojų
    padažas (įskaitant SOJĄ, KVIEČIUS), SALIERŲ ekstraktas (0,4 %), muskato riešutas, baltieji pipirai, mielių ekstraktai,
    gliukozės sirupas, dažiklis (karotenai)), juodieji pipirai.

  • Makaronai su krevetėmis ir česnakais, sušaldyti, 400g

    3.01

    Makaronai 50% ( vanduo, kietųjų kviečių manų kruopos, druska) krevetės ( Litopeanaeus vannamei), nevirtos, glazūruotos, valytos, be uodegų 18% (krevetės, vanduo, druska), daržovės įvairiomis proporcijomis (pomidorai, porai, laukiniai česnakai), česnakų padažas ( alyvuogių aliejus, česnakai, druska,  laukiniai česnakai, petražolės, juodieji pipirai,  svogūnai, ciberžolė, koncentruotos džiovintų citrinų sultys, mėta, kvapiosios medžiagos).

    Sudėtyje gali būti vėžiagyviųkviečių iskainat glitimą, garstyčių. Sudėtyje gali būti pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų. Česnakiniame padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • „Pinigėliai“ koldūnai su mėsos įdaru, „Tautų receptai“, 500g

    Original price was: €2.89.Current price is: €2.40.

    17% Off

    Mėsos įdaras 50% +- 5 %, tešla. Mėsos įdaras: kiauliena 45,5%, vanduo, svogūnai, vištiena 10%, sojų dribsniai, jautiena 3%, druska, sojų baltymai ( sojų baltymai, skaidulinės medžiagos (sojų)), prieskonių mišinys (su garstyčių milteliais), mėsos kvapioji medžiaga, česnakai, juodieji pipirai. Tešla: aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo, druska, rapsų aliejus.
    Kilmės šalis: Latvija.

  • Trijų spalvų paprikų rinkinys, 2,5 kg

    6.89

  • 7 daržovių rinkinys

    1.35

    Morkos, žiediniai kopūstai, šparaginės pupelės, žalieji žirneliai, pastarnokas, salierai, porai.
    Kilmės šalis: Lenkija.

  • Ančių filė su oda, 5 kg

    54.99

    Ančių filė su oda

  • Apkepti blynai su mėsos įdaru Natali

    2.76

    Vanduo, kvietiniai miltai, augalinis rapsų aliejus, druska, mėsos įdaro ne mažiau 30%: vištiena, kiauliena, kiaulienos lašiniai, vanduo, kvietinės manų kruopos, svogūnai, augalinis rapsų aliejus, druska, prieskoniai (sudėtyje yra salierų); augalinis rapsų aliejus.
    Kilmės šalis: Lietuva.

  • Apkepti blynai su varškės įdaru Natali

    2.76

    Vanduo, kvietiniai miltai, augalinis rapsų aliejus, druska, varškės įdaro ne mažiau 30%: varškė, cukrus, vanduo, kvietinės manų kruopos, vanilinis cukrus, druska; augalinis rapsų aliejus.
    Kilmės šalis: Lietuva.

  • Apkepti bulvių rutuliukai (kroketai), 600g Aviko

    2.65

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, druska, dekstrozė, svogūnų milteliai, stabilizatorius (E464), emulsiklis (E471), prieskoniai. Alergenai: gali būti pieno.
    Kilmės šalis: Olandija.

  • Apkepti trintų bulvių kroketai Veideliai, Aviko

    2.36

    Bulvės, augalinis aliejus (rapsų, saulėgrąžų, palmių), ryžių miltai, druska, dekstrozė, stabilizatorius (E464), prieskonių ekstraktas.

  • Argentininės jūrinės lydekos filė be odos, be glazūros „Viking”

    6.64

    Argentininės jūrinės lydekos (100%).

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]