• „Natali“ koldūnai su mėsos įdaru, 400 g

    1.36

    Tešla (kvietiniai miltai, vanduo, vištų kiaušiniai, rapsų aliejus), įdaras (mechaniškai atskirta vištiena, svogūnai, sojų baltymai, kiaulienos lašiniai, vanduo, druska, prieskoniai).

  • Amerikietiški blyneliai ~4 kg

    22.59

    Pasukos, aukščiausios kokybės kvietiniai miltai, kiaušiniai, cukrus, rapsų aliejus, valgomoji maistinė soda, druska. Blyneliai apkepti rapsų aliejuje ir užšaldyti.
    Blynelio svoris 40g +/- 2g, Blynelio skersmuo 8-9 cm, blynelio  aukštis 1-1,5 cm.

  • POLS karameliniai ledai 190 ml

    1.39

    Pienas, karamelės įdaras 10% (gliukozės – fruktozės sirupas, vanduo, saldintas sutirštintas pienas, cukrus, sviestas, karamelizuotas cukraus sirupas, druska, natūrali kvapioji medžiaga (sviesto), tirštiklis pektinas), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 6% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinai, druska, tešlos kildymo medžiaga natrio bikarbonatas), glaistas vafliniame puodelyje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), gliukozės sirupas, lazdynų riešutai 3%, išrūgų milteliai, grietinėlė, karamelė 0,4% (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

  • Blynai lietiniams, 20 cm

    3.99

    Vanduo, kvietiniai miltai, išrūgų milteliai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, kiaušinių milteliai, druska, kildinimo medžiagos ( difosfatai, natrio bikarbonatas), kukurūzų krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinos rūgštis).

  • Veganiški vištienos rutuliukai 1kg Aviko

    12.99

    Vanduo, džiūvėsėliai [KVIEČIŲ miltai, mielės, druska, kukurūzai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, ryžių miltai, Miežių salyklo ekstraktas, žolelės ir prieskoniai (paprika,
    rūkyta paprika, svogūnai, česnakai, žalieji ir raudonieji pipirai, petražolės, čili, kmynai, kajenas, raudonėlis, cinamonas, levožolės šaknis, kvapieji pipirai, juodieji pipirai,
    kalendra, jalapeno pipirai)], rapsų aliejus, augaliniai baltymai (6%) [KVIEČIAI, SOJOS, žirniai], tirštikliai (E461, E407, E412), krakmolas (yra
    KVIEČIŲ), KVIEČIŲ ląsteliena, KVIETINIAI miltai, kokosų riebalai, natūrali kvapioji medžiaga, druska, prieskoniai, koncentruotos citrinų sultys, mielių ekstraktas, dekstrozė, drėgmę išlaikanti medžiaga (E422), lipnumą reguliuojanti medžiaga (E340), želė (E508).
    Gali būti: GARSTYČIŲ, SOJŲ.

  • Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu, Natali, 500g

    2.77

    Tešla (vanduo, kvietiniai miltai, kiaušiniai, cukrus, nenugriebto pieno milteliai, rapsų aliejus, druska), įdaras 25% (rūkytas kumpis – 88% (kiauliena, bulvių krakmolas, stabilizatoriai: E450, E451, E425. E415, kiaulienos baltymai, kviečių krakmolas, augalinės skaidulos, aromato ir skonio stipriklis E621), sūris 12% (pienas, druska, kietiklis E509, pieno rūgšties bakterijų mielės, fermentacijos fermentas))

  • Klasika sūrio pyrago skonio grietininiai ledai su braškių įdaru ir sausainių gabaliukais vafliniame kūgyje 220 ml/110 g.

    2.09

    Sudedamosios dalys: pienas, vaflinis kūgis 14,5% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis sojų lecitinai, druska, deginto cukraus sirupas), braškių įdaras 13% (braškės 44%, cukrus, gliukozės ir fruktozės sirupas, vanduo, tirštiklis pektinas, citrinų sulčių koncentratas, natūrali kvapioji medžiaga, vaisių ir daržovių koncentratas: obuolių, juodųjų serbentų, ridikėlių), cukrus, minkštas grietinėlės sūris, gliukozės sirupas, glaistas (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), vanduo, sviestas, sausainių gabaliukai 2,7% (kvietiniai miltai, cukrus, palmių aliejus ir saulėgrąžų aliejus, medus, gliukozės sirupas, nugriebto pieno milteliai, druska, salyklo ekstraktas, tešlos kildymo medžiaga valgomoji soda), išrūgų milteliai, grietinėlė, sausainių gabaliukai 0,9% (kvietiniai miltai, cukrus, pieno riebalai, laktozė, pieno baltymai, druska, miežių salyklo ekstraktas, tešlos kildymo medžiaga valgomoji soda), nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, druska, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Klasika graikinių riešutų skonio grietininiai ledai su graikiniais riešutais ir klevų sirupu vafliniame kūgyje

    2.09

    Pienas, vaflinis kūgis 14,5% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis sojų lecitinai, druska, deginto cukraus sirupas), cukrus, sviestas, gliukozės sirupas, vanduo, karamelizuoti graikiniai riešutai 5,5% (graikiniai riešutai 78%, cukrus, gliukozės sirupas, saulėgrąžų aliejus), klevų sirupo padažas 5,5% (vanduo, dekstrozė, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, kukurūzų krakmolas, karamelizuoto cukraus sirupas, klevų sirupas 2%, tirštiklis pektinas, natūrali kvapioji medžiaga), glaistas (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Klasika grietininiai vanilės skonio ledai su cukriniais pabarstukais vafliniame puodelyje

    0.99

    Pienas, cukrus, vaflinis puodelis 8% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas), sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, cukriniai pabarstukai 6% (cukrus, gliukozės sirupas, palmių riebalai, glajinės medžiagos: karnaubo vaškas, šelakas; raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas, emulsiklis lecitinai, dažiklis kurkuminas, kokosų aliejus, rapsų aliejus, spirulinos koncentratas, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas), vanduo, išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga (vanilinas).

    Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, sojos, kiaušinių pėdsakų.

  • Ekselence marmelado skonio ledai su žele gabalėliais 3,2 kg.

    28.00

    Pienas, želė saldainiai 13 % (cukrus, gliukozės sirupas, želatina, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštiklis agaras, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, glajinė medžiaga karnauba vaškas, natūralios kvapiosios medžiagos (citrinų, obuolių, braškių, ciberžolių), dažikliai: likopenas, natrio-vario chlorofilinas), vanduo, cukrus, sviestas, juodųjų serbentų įdaras 5 % (cukrus, juodųjų serbentų piurė 35 %, gliukozės-fruktozės sirupas, obuolių sulčių koncentratas, vanduo, tirštiklis pektinas, natūrali kvapioji medžiaga), gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.
    Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.

  • Mocarela sūrio lazdelės „Aviko” 1kg

    11.19

    42% mocarelos sūrio, kvietiniai miltai, saulėgrąžų aliejus, krakmolas (sudėtyje yra kviečių), vanduo, druska, prieskoniai, dekstrozė, tirštikliai (E461, E412, E466).
    Alergenai: grūdai, turintys glitimo, pienas ir jo produktai.

  • POLS glaistyti vaniliniai grietininiai ledai su mėlynių-gervuogių įdaru vafliniame puodelyje

    1.39

    Pienas, mėlynių-gervuogių įdaras 9% (mėlynės 24%, cukrus, gervuogės 20%, vanduo, citrinų sulčių koncentratas, tirštiklis pektinas, natūralios kvapiosios medžiagos), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 5% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), glaistas vaflinio puodelio viduje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių, palmių branduolių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), pasukų milteliai, (C)* arba (išrūgų ir nugriebto pieno milteliai) (D)*, gliukozės sirupas, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form form_post_id=”455″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]