• Bulvių užkepėlė su brokoliais, Aviko

    10.29

    Bulvės, grietinėlė 35%, brokoliai 20%, sūris 6%, druska, stabilizatorius (E461), kvapiosios medžiagos, prieskoniai.
    Alergenai: pienas.

  • Ispaniškos spurgos „Churos” XXL, 1.5kg, Aviko

    6.29

    Vanduo, kviečių miltai, druska, dekstrozė. Gali būti: garstyčių, sojų.

  • Strimėlės s/g, šaldytos, Viking

    2.77

  • Bulvės fri 9 mm, Natali

    1.92

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, stabilizatorius E450i.

  • Svogūnų žiedai tešloje, Aviko

    2.78

    57% svogūnų, duonos trupiniai (kvietiniai miltai, druska, mielės), kvietiniai miltai, palmių aliejus, vanduo, želėjanti medžiaga (E401), kviečių krakmolas, druska, ryžiai, miltai, stabilizatoriai (E339, E415, E466). Alergenai: grūdai, turintys glitimo, kviečiai.

  • Bulvių kroketai, apkepti, Aviko

    6.49

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, druska, dekstrozė, svogūnų milteliai, stabilizatorius (E464), emulsiklis (E471), prieskoniai. Alergenai: pienas.

  • Vištienos šlaunelių mėsa be odos, be kaulo, 2.5kg

    14.29

    Kilmės šalis: Ukraina.

  • Koldūnai mini pinigėliai su mėsos įdaru, 500g, Tautų receptai

    2.89

    Mėsos įdaras 50% +- 5 %, tešla. Mėsos įdaras: kiauliena 45,5%, vanduo, svogūnai, vištiena 10%, sojų dribsniai, jautiena 3%, druska, sojų baltymai ( sojų baltymai, skaidulinės medžiagos (sojų)), prieskonių mišinys (su garstyčių milteliais), mėsos kvapioji medžiaga, česnakai, juodieji pipirai. Tešla: aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo, druska, rapsų aliejus. Kilmės šalis: Latvija.

  • Pols glaistyti vaniliniai grietininiai ledai su mėlynių-gervuogių įdaru, 200ml

    1.49

    Pienas, mėlynių-gervuogių įdaras 9% (mėlynės 24%, cukrus, gervuogės 20%, vanduo, citrinų sulčių koncentratas, tirštiklis pektinas, natūralios kvapiosios medžiagos), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 5% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), glaistas vaflinio puodelio viduje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių, palmių branduolių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), pasukų milteliai, (C)* arba (išrūgų ir nugriebto pieno milteliai) (D)*, gliukozės sirupas, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Apkepti blynai su mėsos įdaru Natali

    2.76

    Vanduo, kvietiniai miltai, augalinis rapsų aliejus, druska, mėsos įdaro ne mažiau 30%: vištiena, kiauliena, kiaulienos lašiniai, vanduo, kvietinės manų kruopos, svogūnai, augalinis rapsų aliejus, druska, prieskoniai (sudėtyje yra salierų); augalinis rapsų aliejus.
    Kilmės šalis: Lietuva.

  • Bulvių užkepėlė su sūriu ir grietinėle, Aviko

    10.29

    Bulvės, grietinėlė 45%, ementiškas sūris 7%, druska, stabilizatorius (E461), natūralus česnako kvapiklis, prieskoniai.
    Alergenai: pienas.

  • Virtiniai su varške, Tautų receptai, 500g

    2.42

    Tešla 60%: aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo, varškės įdaras 40% ( liesa varške 83%, cukrus, manų kruopos).
    Kilmės šalis: Lietuva.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]