• „Natali“ koldūnai su mėsos įdaru, 400 g

    1.36

    Tešla (kvietiniai miltai, vanduo, vištų kiaušiniai, rapsų aliejus), įdaras (mechaniškai atskirta vištiena, svogūnai, sojų baltymai, kiaulienos lašiniai, vanduo, druska, prieskoniai).

  • Tradicinis Kyjivo kotletas su sviestu (vištienos filė), dėžėje 30vnt po 145g

    61.99

    Vištienos filė 61%, DŽIŪVĖSĖLIAI 11,4 %, SVIESTAS 11,2%, KIAUŠINIAI 10,6%, aliejus gruzdinimui
    (rapsų aliejus, lecitinas), krapai 2,8%, druska joduota, česnakų granulės,daržovių sultinys (druska, kvapiosios medžiagos (yra
    SALIERŲ), fruktozė, sojų padažas (įskaitant SOJĄ, KVIEČIUS), SALIERŲ ekstraktas (0,4 %), muskato riešutas, baltieji pipirai,
    mielių ekstraktai, gliukozės sirupas, dažiklis (karotenai)), juodieji pipirai.

  • Ryžiai su lašiša, sušaldyti, 400g

    3.01

    Virti ryžiai 48% ( vanduo, ryžiai, druska, ciberžolė), lašiša 16% ( lašiša (A- Oncorhynchus gorbuscha arba B – Oncorhynchus keta; žuvies rūšis nurodyta partijos numeryje), daržovės įvairiomis proporcijomis (morkos, cukinija, svogūnai, raudonieji pipirai), padažas ( alyvuogių aliejus, rytietiški prieskoniai (druska, raudonoji paprika, čili, gvazdikėliai, kuminas, kalendra, juodieji pipirai, cinamonas, pankoliai) džiovintos daržovės ( svogūnai, česnakai, imbierai, pomidorai), cukrus).

    Sudėtyje gali būti žuvų ir jų produktų. Sudėtyje gali būti kviečių iskaitant glitimą, pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų. Padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų, garstyčių ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Krevetės TORPEDO, apvoliotos džiūvėsėliuose, su uodega, nevirtos, 1kg

    11.49

    Krevetės (Litopenaeus Vannamei) 40%, kvietiniai miltai 38,26%, vanduo 13,5%, modifikuotas krakmolas (E420), kukurūzų miltai, palmių aliejus, druska, cukrus, kiaušinio baltymo milteliai, mielės, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E529, stabilizatorius E412, tešlos kildymo medžiagos, stabilizatoriai E451i, E450i, E450iii, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos E331iii, E330. Sudėtyje gali būti sulfitų.
    Kilmės šalis – Vietnamas.

  • POLS glaistytas plombyras be laktozės 120ml

    1.49

    PIENAS, glaistas 20% (kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas, druska, natūralios kvapiosios medžiagos), SVIESTAS, cukrus, lieso PIENO milteliai, maistinės skaidulos polidekstrozė, vanduo, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva; natūrali kvapioji medžiaga.
    Produkto sudėtyje gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, SOJŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.

  • Šaldyti kepti kibinai su kiaulienos įdaru,135g/vnt, dėžėje 45vnt

    0.89

    Tešla (60%):  kvietiniai miltai , margarinas, kefyras,  kiaušiniai, joduota druska . Įdaras (40%) : kiaulienos mentė, kiaulienos pažandė, svogūnai , joduota druska,  juodieji pipirai.

    Šaldytus keptus kibinus šildyti mikrobangų krosnelėje 700W 5 min, , arba šaldytus kibinus šildyti konvekcinėje krosnyje 180 temperatūroje 5-8 min.

  • Mocarela sūrio lazdelės „Aviko” 1kg

    11.19

    42% mocarelos sūrio, kvietiniai miltai, saulėgrąžų aliejus, krakmolas (sudėtyje yra kviečių), vanduo, druska, prieskoniai, dekstrozė, tirštikliai (E461, E412, E466).
    Alergenai: grūdai, turintys glitimo, pienas ir jo produktai.

  • Bulviniai blynai, Aviko, 600g

    2.29

    Bulvės(88,5%), svogūnai (5,2%), augaliniai aliejai (rapsų, saulėgrąžų), modifikuotas ryžių krakmolas, druska.

  • Falafeliai 1kg, Aviko

    7.99

    Cukrinių runkelių griežiniai, rehidratuoti bulvių dribsniai (vanduo, bulvių dribsniai, emulsiklis (E471), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), prieskoniai), džiūvėsėliai (KVIEČIŲ miltai, nuluptos sėklos (moliūgų, saulėgrąžų), baltoji kvinoja, vanduo, mielės, druska, dekstrozė), avinžirniai (16%), rapsų aliejus, svogūnai, vanduo, prieskoniai (petražolės, kmynai, kalendra, česnakai, kajenas, ožragė, gvazdikėliai, ciberžolė, baltieji pipirai), krakmolas, miltai (KVIEČIAI, kukurūzai), druska, tirštikliai (E461, E412). Gali būti: GARSTYČIŲ, SOJOS.

  • Geltonosios šparaginės pupelės, nepjaustytos, 2.5 kg

    5.39

  • Rudagalvės menkės filė, be odos 6 kg

    49.00

    Rudagalvė menkė. Minimalus užsakomas kiekis – 6 kg.

  • Pols grietininiai mangų ledai su aviečių įdaru ir mangų glaistu, 150ml

    1.89

    PIENAS vaflinis kūgis 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, deginto cukraus sirupas), mangų glaistas 9% (kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, mangų milteliai 1,4%, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis lecitinas, dažiklis karotenai, natūrali kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), aviečių įdaras 9% (cukrus, avietės 40 %, vanduo, tirštikliai: pektinai, ksantano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, juodųjų morkų koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos), cukrus, glaistas (kokosų aliejus, rapsų aliejus, palmių aliejus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), vanduo, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, mangų piurė 5%, IŠRŪGŲ milteliai, gliukozės sirupas, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: karotenai, raudonieji burokėliai; natūrali kvapioji medžiaga.  Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ,  KIAUŠINIŲ pėdsakų.
icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]