• Mocarela sūrio lazdelės „Aviko” 1kg

    11.19

    42% mocarelos sūrio, kvietiniai miltai, saulėgrąžų aliejus, krakmolas (sudėtyje yra kviečių), vanduo, druska, prieskoniai, dekstrozė, tirštikliai (E461, E412, E466).
    Alergenai: grūdai, turintys glitimo, pienas ir jo produktai.

  • Bulvių skiltelės ypač plonos, 2.5 kg, Aviko

    7.29

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415).

  • Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu, Natali, 500g

    Original price was: €2.77.Current price is: €2.29.

    17% Off

    Tešla (vanduo, kvietiniai miltai, kiaušiniai, cukrus, nenugriebto pieno milteliai, rapsų aliejus, druska), įdaras 25% (rūkytas kumpis – 88% (kiauliena, bulvių krakmolas, stabilizatoriai: E450, E451, E425. E415, kiaulienos baltymai, kviečių krakmolas, augalinės skaidulos, aromato ir skonio stipriklis E621), sūris 12% (pienas, druska, kietiklis E509, pieno rūgšties bakterijų mielės, fermentacijos fermentas))

  • Geltonosios šparaginės pupelės, nepjaustytos, 2.5 kg

    5.39

  • Žemaičių blynai su mėsos įdaru, dėžėje 40vnt po 170g

    38.99

    Bulvės 65,6%, kiauliena 11%, krakmolas 9,4%, jautiena 6,7%, KIAUŠINIAI 3,3%, druska, vanduo,
    kepintų svogūnų traškučiai, česnakų granulės, daržovių sultinys (druska, kvapiosios medžiagos (yra SALIERŲ), fruktozė, sojų
    padažas (įskaitant SOJĄ, KVIEČIUS), SALIERŲ ekstraktas (0,4 %), muskato riešutas, baltieji pipirai, mielių ekstraktai,
    gliukozės sirupas, dažiklis (karotenai)), juodieji pipirai.

  • Blynai lietiniams, 20 cm

    3.99

    Vanduo, kvietiniai miltai, išrūgų milteliai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, kiaušinių milteliai, druska, kildinimo medžiagos ( difosfatai, natrio bikarbonatas), kukurūzų krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinos rūgštis).

  • Makaronai su krevetėmis ir česnakais, sušaldyti, 400g

    Original price was: €3.01.Current price is: €2.49.

    17% Off

    Makaronai 50% ( vanduo, kietųjų kviečių manų kruopos, druska) krevetės ( Litopeanaeus vannamei), nevirtos, glazūruotos, valytos, be uodegų 18% (krevetės, vanduo, druska), daržovės įvairiomis proporcijomis (pomidorai, porai, laukiniai česnakai), česnakų padažas ( alyvuogių aliejus, česnakai, druska,  laukiniai česnakai, petražolės, juodieji pipirai,  svogūnai, ciberžolė, koncentruotos džiovintų citrinų sultys, mėta, kvapiosios medžiagos).

    Sudėtyje gali būti vėžiagyviųkviečių iskainat glitimą, garstyčių. Sudėtyje gali būti pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų. Česnakiniame padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Klasika citrininio sūrio pyrago skonio ledai su agrastų įdaru 120ml

    1.09

    PIENAS, agrastų įdaras 13% (cukrus, vanduo, agrastų piurė 20%, tirštiklis: modifikuotas krakmolas, pektinai; rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, natrio citratas; natūralios kvapiosios medžiagos, dygminai, dygminų koncentratas ir spirulinos koncentratas), cukrus, vaflinis puodelis 7,5% (KVIETINIAI miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas), SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, gliukozės sirupas, vanduo, IŠRŪGŲ milteliai, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai.
    Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, SOJŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų. „

  • Bulvių griežinėliai banguoti, 2.5 kg, Aviko

    7.49

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, prieskoniai, mielių ekstraktas, česnako milteliai, svogūnų milteliai, tešlos kildymo medžiaga (E500, E450), prieskoninės žolės, tirštiklis (E415), natūrali kvapioji medžiaga.

  • Klasika kriaušių skonio ledai, 120ml

    1.09

    KrIaušių skonio valgomieji ledai 93% (vanduo, cukrus, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas,  rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūralios citrusų skaidulos, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga (kriaušių), dažikliai: chlorofilų vario kompleksai ir ciberžolė), vaflis 7% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, valgomoji soda). Produkto sudėtyje gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.

  • Ekselence grietininiai airiško kremo skonio ledai su vyšnių įdaru, kakaviniais sausainiais ir Riga black balsam, 2500ml

    14.39

    Pienas, vyšnių įdaras 9% (vyšnios 70%, cukrus, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natrio citratas, natūrali kvapioji medžiaga, juodųjų morkų koncentratas), gliukozės sirupas, cukrus, sviestas, vanduo, kakaviniai sausainiai 4% (cukrus, kakavos milteliai, gliukozės sirupas, kviečių krakmolas, grietinėlės milteliai, saulėgrąžų aliejus, kokosų aliejus, druska), išrūgų milteliai, grietinėlė, stiprusis spiritinis gėrimas Rygos juodasis balzamas 2,6%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga, lieso pieno milteliai. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.
  • Ekselence braškių skonio ledai su braškių įdaru, vaflių ir sausainių gabaliukais, 5500ml

    29.49

    Pienas, braškių įdaras 17 % (braškės 70 %, cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, vanduo, kukurūzų krakmolas, citrinų sulčių koncentratas, natūrali kvapioji medžiaga, ridikėliai, obuoliai, juodųjų serbentų koncentratas), vaflių gabaliukai 9 % (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsilis sojų lecitinai, druska, dažiklis karamelė), gliukozės sirupas, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, cukrus, nugriebto pieno milteliai, vanduo, grietinėlė, sausainiai 2 % (kvietiniai miltai, cukrus, pieno riebalai, laktozė, pieno baltymai, druska, miežių salyklo ekstraktas, tešlos kildymo medžiaga maistinė soda), išrūgų milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažiklis burokėlių raudonasis, natūralios kvapiosios medžiagos. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]