• BRAVO kakaviniai valgomieji ledai vafliniame puodelyje

    0.45

    Vanduo, cukrus, išrūgų milteliai, 9% vaflio (kvietiniai miltai, kukurūzų krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, lieso pieno milteliai, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, augaliniai riebalai [palmių, taukmedžio riešutų sėklų aliejus, palmių branduolių aliejus], mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: guaro guma, E466, karageninas.
    Produkte gali būti lazdynų riešutų, graikinių riešutų, migdolų bei jų produktų pėdsakų.

  • BRAVO vanilės skonio valgomieji ledai vafliniame puodelyje

    0.45

    Vanduo, cukrus, išrūgų milteliai, vaflis 9% (kvietiniai miltai, kukurūzų krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, pieno milteliai, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių, taukmedžių), emulsiklis – riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: pupenių derva, E466, karageninas; kvapioji medžiaga.
    Produkto sudėtyje gali būti riešutų ir kiaušinių pėdsakų.

  • KLASIKA vanilinis plombyras vafliniame puodelyje

    0.99

    Pienas, vanduo, cukrus, sviestas, vaflis 8,5% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, kvapioji medžiaga (vanilinas).
    Produkte gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

  • KLASIKA šokoladinis plombyras vafliniame puodelyje

    0.99

    Pienas, vanduo, cukrus, sviestas, vaflis 8,5% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, kiaušinių milteliai, tešlos kildymo medžiaga soda), išrūgų milteliai, grietinėlė, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; šokoladas 0,1%.
    Produkte gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

  • KLASIKA vanilinis plombyras su razinomis

    0.99

    Nugriebtas pienas, 18% grietinėlės, cukrus, 10% razinų, 8,5% vaflio (kvietiniai miltai, kukurūzų krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, lieso pieno milteliai, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), išrūgų ir lieso pieno milteliai, sviestas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: pupenių derva, saldžiųjų ceratonijų derva, karageninas; kvapioji medžiaga (vanilinas).
    Produkto sudėtyje gali būti lazdynų riešutų, graikinių riešutų, migdolų bei jų produktų pėdsakų.

  • KLASIKA vanilinis plombyras su šokolado gabaliukais

    0.99

    Pienas, vanduo, cukrus, sviestas, vaflis 8% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), šokolado gabaliukai 5,5% (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, kvapioji medžiaga.
    Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • KLASIKA vaniliniai grietininiai ledai su granatų įdaru

    0.99

    Pienas, granatų įdaras 13% (vanduo, cukrus, granatų sulčių koncentratas 4%, krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštiklis pektinas, morkų ir kinrožių koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos), cukrus, vaflinis puodelis 7% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vanduo, pasukų milteliai (C)* arba išrūgų milteliai (D)*, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga vanilinas.
    Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Jocker Juice vaisiniai ledai

    1.09

    Vanduo, cukrus, gliukozės sirupas, 2 % tropinių vaisių koncentrato (vaisių piurė ir koncentratas 85 %: apelsinų 42 %, mangų 15 %, gvajavų 10 %, bananų 8 %, pasiflorų 5 %; cukrus, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E 330, E 331; maltodekstrinas, tirštiklis: pektinai, dažiklis: E 160e, kvapiosios medžiagos), stabilizatoriai: E 412, E 407, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E 330; kvapiosios medžiagos; dažikliai: E 162, E 141, E 160b (ii), E 163, E 100.
    Produkto sudėtyje gali būti kiaušinių, pieno, žemės riešutų ir riešutų pėdsakų.
    Laikyti ne aukštesnėje nei –18 oC temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti!

  • Jocker Dark vaisiniai ledai

    1.09

    Vanduo, cukrus, gliukozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti
    medžiaga: E330, stabilizatoriai: E412, E407, juodieji serbentai 0,1%, braškės 0,1%, avietės 0,1%, citrinų koncentratas 0,1%, kvapiosios medžiagos (juodųjų serbentų, braškių, aviečių, citrinų), dažikliai: E162, E153, E160a, E160b(ii), E100, E163. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildžius pakartotinai nebeužšaldyti!

  • Klasika karameliniai grietininiai ledai su karameliniu įdaru ir dvigubo pieninio šokolado glaistu

    1.69

    Ledai 47%: PIENAS, cukrus, sviestas, vanduo, gliukozės sirupas, IŠRŪGŲ milteliai, GRIETINĖLĖ, karamelė 0,6% (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto PIENO milteliai, natūrali kvapioji medžiaga; Pieninio šokolado glaistas 22%: cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nenugriebto PIENO milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai: SOJŲ lecitinas, E 476; natūrali kvapioji medžiaga; Karamelinis įdaras 22%: vanduo, cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, nugriebto PIENO milteliai, SVIESTAS, modifikuotas krakmolas, natūrali kvapioji medžiaga, druska, deginto cukraus sirupas 0,51%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, tirštiklis karageninas, dažiklis karotinas; Glaistas 8%: augaliniai aliejai (kokosų, rapsų), cukrus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas. Produkte gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.

  • Klasika vaniliniai grietininiai ledai su aviečių-granatų įdaru ir dvigubu pieninio šokolado glaistu

    1.69

    Ledai 52%: PIENAS, cukrus, SVIESTAS, vanduo, gliukozės sirupas, IŠRŪGŲ milteliai, GRIETINĖLĖ, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto PIENO milteliai, natūrali kvapioji medžiaga; Pieninio šokolado glaistas 22%: cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nenugriebto PIENO milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai: SOJŲ lecitinas, E 476; natūrali kvapioji medžiaga; Aviečių-granatų įdaras 18%: vanduo, cukrus, aviečių sulčių koncentratas 5%, granatų sulčių koncentratas 5%, kukurūzų krakmolas, citrinų sulčių koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos, tirštikliai: ksantano derva, saldžiųjų ceratonijų derva; dažiklis antocianinas; Glaistas 8%: augaliniai aliejai (kokosų, rapsų), cukrus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas. Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • POLS šokoladinis plombyras su šokoladiniu glaistu

    1.29

    Ledų sudedamosios dalys 80%: pienas, cukrus, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vanduo, mažo riebumo kakavos milteliai, išrūgų milteliai (C)* arba (išrūgų ir nugriebto pieno milteliai) (D)*, emulsiklis: riebalų rūgščių mono – ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; šokoladas 0,1%.
    Glaistas 20%: augaliniai aliejai (kokosų, rapsų), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas.

  • KLASIKA karamelės skonio grietininiai ledai su karameliniu įdaru ir pienišku lazdynų riešutų skonio glaistu

    0.95

    Karamelės skonio grietininiai ledai 65% (vanduo, grietinėlė (kilmė: ES), cukrus, išrūgų ir nugriebto pieno milteliai, sviestas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: karamelė, anatas; kvapiosios medžiagos: vanilė, karamelė), pieniškas lazdynų riešutų skonio glaistas 20% (augaliniai riebalai [kokosų, rapsų], cukrus, lazdynų riešutai 10%, nugriebto pieno milteliai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapiosios medžiagos), karamelinis įdaras 15% (cukrus, augaliniai riebalai [palmių, rapsų, kokosų], nugriebto pieno milteliai, sviestas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, druska, kvapioji medžiaga, dažikliai: karminas, amoniakinė karamelė, beta karotenas).

  • BRAVO vaniliniai ledai su kakaviniu glaistu

    0.79

    Vaniliniai ledai 75% (vanduo, augaliniai riebalai (palmių, taukmedžių), cukrus, išrūgų ir nugriebto pieno milteliai, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: pupenių derva, E466, karageninas, kvapioji medžiaga), kakavinis glaistas 25% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas). Produkto sudėtyje gali būti glitimo, riešutų, sojos pėdsakų.

  • POLS glaistytas vanilinis plombyras

    1.29

    Ledų sudedamosios dalys 80%: pienas, vanduo, cukrus, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, pasukų milteliai (C)* arba (išrūgų ir nugriebto pieno milteliai) (D)*, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.
    Glaistas 20%: augaliniai aliejai (kokosų, rapsų), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas.
    Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių ir sojos pėdsakų.

  • POLS karameliniai grietininiai ledai su karameliniu glaistu

    1.29

    Ledų sudedamosios dalys 80%: pienas, vanduo, cukrus, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, pasukų milteliai (C)* arba (išrūgų ir nugriebto pieno milteliai) (D)*, bulvių krakmolas, karamelė 0,6% (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), natūrali kvapioji medžiaga.
    Glaistas 20%: augaliniai aliejai (taukmedžių, rapsų, kokosų), cukrus, lieso pieno milteliai, sviestas, emulsiklis lecitinas, druska, natūrali kvapioji medžiaga, mažo riebumo kakavos milteliai, paprikos ekstraktas, dažiklis luteinas.

  • POLS glaistyti vaniliniai grietininiai valgomieji ledai

    1.29

    Ledų sudedamosios dalys 80%: pienas, vanduo, cukrus, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, pasukų milteliai (C)* arba (išrūgų ir nugriebto pieno milteliai) (D)*, bulvių krakmolas, natūrali grietinėlės kvapioji medžiaga, kvapioji medžiaga (vanilinas).
    Glaistas 20%: augaliniai aliejai (kokosų, rapsų), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas.
    Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojos pėdsakų.

  • POLS citrininiai grietininiai ledai su citrinų skonio glaistu

    1.29

    Ledų sudedamosios dalys 77%: pienas, cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, pasukų milteliai (C)* arba (išrūgų ir nugriebto pieno milteliai) (D)*, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; citrinų sulčių koncentratas 0,6%, natūrali kvapioji medžiaga;
    Сitrinų skonio glaistas 23%: augaliniai aliejai (kokosų, rapsų, taukmedžių), cukrus, citrinų milteliai, emulsiklis lecitinas, dažiklis luteinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga.

  • BRAVO braškių ir mango skonio ledai

    0.48

    Vanduo, cukrus, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, morkų sulčių koncentratas, stabilizatoriai: pupenių derva, karageninas; dažikliai: karotenas, betaninas, kurkuminas; kvapiosios medžiagos (braškės, mangai). Produkto sudėtyje gali būti pieno, glitimo, riešutų, sojos pėdsakų.

  • Premia braškių sorbetas ant pagaliuko

    1.19

    Vanduo, braškių piurė 30%, cukrus, gliukozės sirupas, braškių koncentratas 3% (cukrus, vanduo, braškių sulčių koncentratas, burokėlių sulčių koncentratas, braškių kvapioji medžiaga, antioksidantas askorbo rūgštis, dažinio dygmino ekstraktas), dekstrozė, stabilizatoriai: pupenių derva, karageninas, saldžiųjų ceratonijų derva, pektinas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga (braškių). Produkto sudėtyje gali būti pieno, glitimo, riešutų, sojos pėdsakų.

  • POLS grietininiai mangų ledai su mangų glaistu

    1.29

    Ledai 80%: pienas, cukrus, mangų piurė 10%, sviestas (А)* ir (pieno riebalai ir sviestas) (В)*, vanduo, išrūgų milteliai, grietinėlė, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: karotenai, burokėlių raudonasis; natūrali kvapioji medžiaga;
    Mangų glaistas 20%: kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, mangų milteliai 1,4%, išrūgų milteliai, emulsiklis lecitinai, dažiklis beta-karotenas, natūrali kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis. Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojos pėdsakų.
    Laikyti ne aukštesnėje nei –18°C temperatūroje.

  • Jocker mango ir aviečių skonio ledai ant pagaliuko

    0.59

    Vanduo, cukrus, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, aviečių priedas (aronijų sulčių koncentratas, juodųjų serbentų sulčių koncentratas, aviečių sulčių koncentratas, juodųjų morkų sulčių koncentratas, vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga obuolių rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga, dygminų ekstraktas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, stabilizatoriai: guaro derva, karageninas; dažikliai: karotenai, kurkuminas; kvapioji medžiaga (mangų). Produkto sudėtyje gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų, riešutų ir sojos pėdsakų.
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18 °C temperatūroje.

  • Jocker limonado ir graviolos skonio ledai

    0.59

    Sudedamosios dalys: vanduo, cukrus, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, stabilizatoriai: pupenių derva, karageninas; dažikliai: karotenai, chlorofilinų vario kompleksai ir kurkuminas; kvapiosios medžiagos (limonado, graviolos).  Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, pieno, glitimo, riešutų, sojos pėdsakų.

  • POLS vanilinis plombyras cukriniame vafliniame kūgyje

    1.99

    Pienas, сukrinis vaflinis kūgis 24% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų riebalai, kviečių krakmolas, emulsiklis sojų lecitinas, sviestas, kvapioji medžiaga, tešlos kildymo medžiaga natrio hidrokarbonatas), cukrus, glaistas (augaliniai aliejai (kokosų, palmių), cukrus, išrūgų milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), sviestas, išrūgų milteliai, grietinėlė, vanduo, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga.
    Produkte gali būti, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form form_post_id=”455″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]