• Bulvių griežinėliai banguoti, 2.5 kg, Aviko

    7.49

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, prieskoniai, mielių ekstraktas, česnako milteliai, svogūnų milteliai, tešlos kildymo medžiaga (E500, E450), prieskoninės žolės, tirštiklis (E415), natūrali kvapioji medžiaga.

  • Bulvės fri ypač traškios Zig Zag 750g, Aviko

    2.89

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415), ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

  • Kreminio sūrio rutuliukai, sušaldyti, 1 kg Aviko

    10.89

    Kreminis sūris (nugriebtas pienas, grietinėlė, druska, pieno rūgšties starteriai, mikrobinis šliužo fermentas, krakmolas) (30%), vanduo, kvietiniai miltai, rapsų aliejus, kukurūzai, nugriebto pieno milteliai, modifikuotas kukurūzų krakmolas, laiškiniai česnakai (1,5%), druska, krakmolas, prieskoniai, bulvių baltymai, dekstrozė, miežių salyklo ekstraktas, tirštikliai (E412, E461), emulsiklis (E472e), antioksidantas (E300).

  • Makaronai su krevetėmis ir česnakais, sušaldyti, 400g

    3.01

    Makaronai 50% ( vanduo, kietųjų kviečių manų kruopos, druska) krevetės ( Litopeanaeus vannamei), nevirtos, glazūruotos, valytos, be uodegų 18% (krevetės, vanduo, druska), daržovės įvairiomis proporcijomis (pomidorai, porai, laukiniai česnakai), česnakų padažas ( alyvuogių aliejus, česnakai, druska,  laukiniai česnakai, petražolės, juodieji pipirai,  svogūnai, ciberžolė, koncentruotos džiovintų citrinų sultys, mėta, kvapiosios medžiagos).

    Sudėtyje gali būti vėžiagyviųkviečių iskainat glitimą, garstyčių. Sudėtyje gali būti pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų. Česnakiniame padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Traškus sūrio kepsnys, dėžėje 30vnt po 150g

    46.99

    Fermentinis SŪRIS(PIENAS, fermentai) 51%, Panko DŽIŪVĖSĖLIAI 16,1%, KIAUŠINIAI 13,7%, lydytas SŪRIS
    7,1%, DŽIŪVĖSĖLIAI 6,4% MILTAI KVIETINIAI 3,9%, daržovių sultinys (druska, kvapiosios medžiagos (yra SALIERŲ), fruktozė, sojų
    padažas (įskaitant SOJĄ, KVIEČIUS), SALIERŲ ekstraktas (0,4 %), muskato RIEŠUTAS, baltieji pipirai, mielių ekstraktai, gliukozės sirupas,
    dažiklis (karotenai)), kepintų svogūnų traškučiai, česnakų granulės, juodieji pipirai.

  • Jocker limonado skonio ledai, 100ml

    1.09

    Vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva; kvapioji medžiaga, dažiklis karotenas. Sudėtyje gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių ir sojos pėdsakų.

  • Pilno grūdo tešlos koldūnai su kiaulienos įd., 400g

    Original price was: €2.85.Current price is: €2.20.

    23% Off

    50% įdaro, tešla. Įdaro sudedamosios dalys: kiauliena 41%, rūkyta mėsa 34% (kiaulienos mėsa 83%, vanduo, druska), vanduo, džiovinti svogūnai, druska, augalinės skaidulos (įskaitant soją), sojų baltymai, juodieji pipirai. Tešlos sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, pilno grūdo kvietiniai miltai 19%, druska, dekstrozė, prieskoniai, kvapiosios medžiagos.

    Produkto sudėtyje gali būti pieno, salierų, garstyčių, sezamų sėklų pėdsakų.

  • PREMIA vaniliniai grietininiai ledai su granatų įdaru, 500ml

    4.85

    Vaniliniai grietininiai ledai 90% (vanduo, grietinėlė, cukrus, pasukų milteliai, sviestas, emulsiklis – riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų guma, guaro guma; kvapioji medžiaga (vanilė), granatų įdaras 10 % (cukrus, granatai 35 %, vanduo, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, natrio citratas; natūralios kvapiosios medžiagos, juodųjų morkų koncentratas). Produkto sudėtyje gali būti glitimo, riešutų, sojos ir kiaušinių pėdsakų.

  • Pica VINCI su saliamiu 305g

    1.60

    Kvietiniai miltai, vanduo, daržovių mišinys (svogūnai, pomidorai, žaliosios paprikos, raudonosios paprikos įvairiomis proporcijomis), pomidorų pasta, mocarelos sūris, pievagrybiai 3%, ruginiai miltai, morkos, kiaulienos dešra su salamiu 2% [kiauliena, SOJŲ baltymai, druska, kiaulienos riebalai, kvapiosios medžiagos, maltodekstrinas, dekstrozė, gliukozė, cukrus, gliukozės sirupas, prieskoniai, stabilizatorius E451, antioksidantai: E392, E300, E316; dažiklis: E120, skonio stipriklis: E621, konservantas: E250, raugo kultūros], druska, cukrus, rapsų aliejus, bulvių krakmolas, džiūvėsėliai (iš kvietinių miltų), mielės, prieskoniai, miltų perdirbimo medžiaga: askorbo rūgštis.

  • Ispaniškos spurgos „Churos” XXL, 1.5kg, Aviko

    6.29

    Vanduo, kviečių miltai, druska, dekstrozė. Gali būti: garstyčių, sojų.

  • Falafeliai 1kg, Aviko

    7.99

    Cukrinių runkelių griežiniai, rehidratuoti bulvių dribsniai (vanduo, bulvių dribsniai, emulsiklis (E471), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), prieskoniai), džiūvėsėliai (KVIEČIŲ miltai, nuluptos sėklos (moliūgų, saulėgrąžų), baltoji kvinoja, vanduo, mielės, druska, dekstrozė), avinžirniai (16%), rapsų aliejus, svogūnai, vanduo, prieskoniai (petražolės, kmynai, kalendra, česnakai, kajenas, ožragė, gvazdikėliai, ciberžolė, baltieji pipirai), krakmolas, miltai (KVIEČIAI, kukurūzai), druska, tirštikliai (E461, E412). Gali būti: GARSTYČIŲ, SOJOS.

  • Pols glaistyti karamelės skonio ledai su karameliniu įdaru, lazdynų riešutais 190ml

    1.49

    Pienas, karamelės įdaras 10% (gliukozės – fruktozės sirupas, vanduo, saldintas sutirštintas pienas, cukrus, sviestas, karamelizuotas cukraus sirupas, druska, natūrali kvapioji medžiaga (sviesto), tirštiklis pektinas), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 6% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinai, druska, tešlos kildymo medžiaga natrio bikarbonatas), glaistas vafliniame puodelyje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinai), gliukozės sirupas, lazdynų riešutai 3%, išrūgų milteliai, grietinėlė, karamelė 0,4% (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų. * – ingredientų kodai produkto sudėtyje, spausdinami šalia gamybos datos.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]