• Ekselence pistacijų grietininiai ledai su šokolado įdaru, migdolais ir pistacijomis, 2500ml

    Original price was: €14.99.Current price is: €13.49.

    10% Off

    Pienas, šokolado įdaras 13% (gliukozės ir fruktozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas, vanduo, cukrus, palmių aliejus, taukmedžių aliejus, liesi kakavos milteliai, juodasis šokoladas 2% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga), tirštiklis pektinai, druska, natūrali kvapioji medžiaga), vanduo, gliukozės sirupas, cukrus, sviestas, išrūgų milteliai, migdolai 2,7%, grietinėlė, dekstrozė, pistacijos 1,3%, pistacijų pasta 1,2%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, guaro derva, karageninas; lieso pieno milteliai, dažikliai: chlorofilinų vario kompleksai ir kurkuminas; natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų.
  • Pilno grūdo tešlos koldūnai su kiaulienos įd., 400g

    Original price was: €2.85.Current price is: €2.20.

    23% Off

    50% įdaro, tešla. Įdaro sudedamosios dalys: kiauliena 41%, rūkyta mėsa 34% (kiaulienos mėsa 83%, vanduo, druska), vanduo, džiovinti svogūnai, druska, augalinės skaidulos (įskaitant soją), sojų baltymai, juodieji pipirai. Tešlos sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, pilno grūdo kvietiniai miltai 19%, druska, dekstrozė, prieskoniai, kvapiosios medžiagos.

    Produkto sudėtyje gali būti pieno, salierų, garstyčių, sezamų sėklų pėdsakų.

  • Žuvies filė tešloje su apkeptomis bulvių lazdelėmis, 400g

    Original price was: €3.01.Current price is: €2.25.

    25% Off

    Bulvytės fri 62,5% (bulvės, rapsų aliejus), paniruota žuvis 37,5% (žuvų filė be odos 65%, džiūvesėliai 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus), kviečių krakmolas, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas))

    Sudėtyje gali būti vėžiagyvių, moliuskų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę).

    Paruošimo būdas: kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes.

  • Pols grietininiai mangų ledai su aviečių įdaru ir mangų glaistu, 150ml

    1.89

    PIENAS vaflinis kūgis 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, kokosų aliejus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, deginto cukraus sirupas), mangų glaistas 9% (kokosų aliejus, rapsų aliejus, cukrus, mangų milteliai 1,4%, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis lecitinas, dažiklis karotenai, natūrali kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), aviečių įdaras 9% (cukrus, avietės 40 %, vanduo, tirštikliai: pektinai, ksantano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, juodųjų morkų koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos), cukrus, glaistas (kokosų aliejus, rapsų aliejus, palmių aliejus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), vanduo, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, mangų piurė 5%, IŠRŪGŲ milteliai, gliukozės sirupas, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: karotenai, raudonieji burokėliai; natūrali kvapioji medžiaga.  Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ,  KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • Jocker limonado skonio ledai, 100ml

    1.09

    Vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva; kvapioji medžiaga, dažiklis karotenas. Sudėtyje gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių ir sojos pėdsakų.

  • Bulvių juostelės su žalumynais ir česnakais Wavy Blends 2.5kg, Aviko

    7.49

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, česnako milteliai, druska, prieskoninės žolelės, svogūnų milteliai, bulvių krakmolas, ryžių miltai, dekstrinas, maltodekstrinas, rapsų aliejus, kvapioji medžiaga, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), tirštiklis (E415).
  • Vištienos rutuliukai džiūvesėliuose Mr.Tores, 500g

    4.05

    Vištienos mėsa (41%), rapsų aliejus, džiūvėsiai (kvietiniai miltai, kukurūzų miltai, manų kruopos, druska, kukurūzų krakmolas, tešlos kildymo medžiagos E450, E500, prieskoniai, dekstrozė, sausos mielės, rapsų aliejus, česnakų milteliai, svogūnų milteliai, natūralūs kvapai, paprikos ekstraktas, dažiklis E100), vanduo, žirnių skaidulos, kviečių skaidulos, druska, tapijokos krakmolas, kvietiniai miltai, natūralūs kvapai, sausos mielės, citrinos rūgštis. Sudėtyje gali būti pieno, sojos, salierų, garstyčių pėdsakų, kiaušiniai.

  • „Natali“ koldūnai su mėsos įdaru, 400 g

    1.36

    Tešla (kvietiniai miltai, vanduo, vištų kiaušiniai, rapsų aliejus), įdaras (mechaniškai atskirta vištiena, svogūnai, sojų baltymai, kiaulienos lašiniai, vanduo, druska, prieskoniai).

  • Pica VINCI su saliamiu 305g

    1.60

    Kvietiniai miltai, vanduo, daržovių mišinys (svogūnai, pomidorai, žaliosios paprikos, raudonosios paprikos įvairiomis proporcijomis), pomidorų pasta, mocarelos sūris, pievagrybiai 3%, ruginiai miltai, morkos, kiaulienos dešra su salamiu 2% [kiauliena, SOJŲ baltymai, druska, kiaulienos riebalai, kvapiosios medžiagos, maltodekstrinas, dekstrozė, gliukozė, cukrus, gliukozės sirupas, prieskoniai, stabilizatorius E451, antioksidantai: E392, E300, E316; dažiklis: E120, skonio stipriklis: E621, konservantas: E250, raugo kultūros], druska, cukrus, rapsų aliejus, bulvių krakmolas, džiūvėsėliai (iš kvietinių miltų), mielės, prieskoniai, miltų perdirbimo medžiaga: askorbo rūgštis.

  • Ekselence grietininiai airiško kremo skonio ledai su vyšnių įdaru, kakaviniais sausainiais ir Riga black balsam, 2500ml

    14.39

    Pienas, vyšnių įdaras 9% (vyšnios 70%, cukrus, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natrio citratas, natūrali kvapioji medžiaga, juodųjų morkų koncentratas), gliukozės sirupas, cukrus, sviestas, vanduo, kakaviniai sausainiai 4% (cukrus, kakavos milteliai, gliukozės sirupas, kviečių krakmolas, grietinėlės milteliai, saulėgrąžų aliejus, kokosų aliejus, druska), išrūgų milteliai, grietinėlė, stiprusis spiritinis gėrimas Rygos juodasis balzamas 2,6%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga, lieso pieno milteliai. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.
  • Rudagalvės menkės filė, be odos 6 kg

    49.00

    Rudagalvė menkė. Minimalus užsakomas kiekis – 6 kg.

  • Traškūs bulvių laiveliai 600 g., Aviko

    2.65

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikų ekstraktas.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]