• POLS vaniliniai – braškiniai ledai su kramtoma guma, 89ml

    Original price was: €1.49.Current price is: €0.75.

    50% Off

    GRIETINĖLĖ, liesas PIENAS, cukrus, lieso PIENO milteliai, vanduo, gliukozės sirupas, 1% braškių piurė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: karboksimetilceliuliozė, pupenių derva, karageninas, pektinas; vanilės ekstraktas, kvapiosios medžiagos, tirštiklis akacijų sakai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, dažikliai: kurkuminas, karminas, chlorofilų vario kompleksai, karotenai, antocianinai, burokėlių raudonasis; antioksidantas (E321), gumos bazė, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E330, E300), aronijų sulčių koncentratas, glaisto medžiaga: bičių vaškas, karnauba vaškas, šelakas.
    Produkto sudėtyje gali būti KIAUŠINIŲ, SOJŲ, KVIEČIŲ, MIEŽIŲ, LAZDYNŲ RIEŠUTŲ, MIGDOLŲ ir PISTACIJŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.

  • Klasika braškių sorbetas, 80ml

    1.19

    Vanduo, braškių piurė 30%, cukrus, gliukozės sirupas, braškių koncentratas 3% (cukrus, vanduo, braškių sulčių koncentratas, burokėlių sulčių koncentratas, braškių kvapioji medžiaga, antioksidantas askorbo rūgštis, dažinio dygmino ekstraktas), dekstrozė, stabilizatoriai: pupenių derva, karageninas, saldžiųjų ceratonijų derva, pektinas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga (braškių). Produkto sudėtyje gali būti GLITIMO, RIEŠUTŲ, SOJOS pėdsakų.
  • Koldūnai su mėsos įdaru „MAXI Pinigėliai“, 400g

    Original price was: €2.41.Current price is: €1.95.

    19% Off

    Mėsos įdaras 50% (+/- 5%), tešla. Mėsos įdaras: (kiauliena 45,5%), vanduo, svogūnai, kalakutiena (10%), sojų dribsniai, jautiena (3%), druska, sojų baltymai (sojų baltymai, skaidulinės medžiagos (sojų)), prieskonių mišinys (garstyčių milteliai), mėsos kvapioji medžiaga, česnakų granulės, juodieji pipirai. Tešla: aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo, druska, rapsų aliejus.

    Produkte gali būti pieno, kiaušinių ir salierų pėdsakų.

  • Klasika vaniliniai ledai su aviečių įdaru, 100ml

    1.29

    Grietininiai ledai 86% (vanduo, grietinėlė, lieso pieno milteliai, inulinas, užpildas polidekstrozė, sviestas, cukrus, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva; kvapiosios medžiagos), aviečių įdaras 14% (aviečių 40%, cukrus, vanduo, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natrio citratas; natūralios kvapiosios medžiagos, dažiklis burokėlių raudonasis). Produkto sudėtyje gali būti glitimo, riešutų ir sojų pėdsakų.

  • Bulvių skiltelės ypač plonos, 2.5 kg, Aviko

    7.29

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415).

  • Balandėliai su mėsos įdaru, dėžėje 25vnt po 180g

    26.99

    Kopūstai 64,7%, kiaulienos mentė 44,7%, plikyti ryžiai 2,2%, kepintų svogūnų traškučiai, daržovių sultinys (druska, kvapiosios medžiagos (yra
    SALIERŲ), fruktozė, sojų padažas (įskaitant SOJĄ, KVIEČIUS), SALIERŲ ekstraktas (0,4 %), muskato riešutas, baltieji pipirai, mielių
    ekstraktai, gliukozės sirupas, dažiklis (karotenai)), druska, česnakų granulės, juodieji pipirai.

  • Žuvų piršteliai (65% žuvies įdaro), 6 kg

    20.49

    Žuvies įdaras 65% (*Mechaniškai atskirtas žuvies produktas 80%, vanduo, džiūvesėliai (kvietiniai miltai, vanduo, druska, kviečių skaidulos, pipirų ekstraktas (sudėtyje yra išrūgų ir pieno)),paniruotė 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas). Gali būti pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozė), vėžiagyvių, moliuskų ir jų produktų.

  • Baltakojės blyškiosios krevetės 16/20, be kiauto, be galvos, su uodega, nevirtos, sušaldytos 1kg

    12.19

    Krevetės, vanduo, stabilizatoriai E450, E451, E452.

  • Klasika citrininio sūrio pyrago skonio ledai su agrastų įdaru 120ml

    1.09

    PIENAS, agrastų įdaras 13% (cukrus, vanduo, agrastų piurė 20%, tirštiklis: modifikuotas krakmolas, pektinai; rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, natrio citratas; natūralios kvapiosios medžiagos, dygminai, dygminų koncentratas ir spirulinos koncentratas), cukrus, vaflinis puodelis 7,5% (KVIETINIAI miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas), SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, gliukozės sirupas, vanduo, IŠRŪGŲ milteliai, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai.
    Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, SOJŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų. „

  • Ryžiai su lašiša, sušaldyti, 400g

    3.01

    Virti ryžiai 48% ( vanduo, ryžiai, druska, ciberžolė), lašiša 16% ( lašiša (A- Oncorhynchus gorbuscha arba B – Oncorhynchus keta; žuvies rūšis nurodyta partijos numeryje), daržovės įvairiomis proporcijomis (morkos, cukinija, svogūnai, raudonieji pipirai), padažas ( alyvuogių aliejus, rytietiški prieskoniai (druska, raudonoji paprika, čili, gvazdikėliai, kuminas, kalendra, juodieji pipirai, cinamonas, pankoliai) džiovintos daržovės ( svogūnai, česnakai, imbierai, pomidorai), cukrus).

    Sudėtyje gali būti žuvų ir jų produktų. Sudėtyje gali būti kviečių iskaitant glitimą, pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų. Padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų, garstyčių ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Klasika persikų skonio ledai 800+200 ml

    4.39

    Vanduo, cukrus, palmių aliejus, taukmedžių aliejus, lieso pieno milteliai, išrūgų milteliai, griukozės-fruktozės sirupas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: burokėlių, karotenai; persikų sulčių koncentratas 0,1%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.

  • Traškios bulvių skiltelės 2,5kg Aviko

    6.99

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, tešlos kildymo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415).

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]