• Kinietiškas daržovių mišinys, 2.5 kg

    6.59

    Morkos (40%), daržovės įvairiomis proporcijomis 30% (žalieji pipirai, baltieji kopūstai, salierai, pastarnokai), svogūnai, bambukų ūgliai (4%), mun grybai (4%), porai.

  • Ispaniškos spurgos „Churos” XXL, 1.5kg, Aviko

    6.29

    Vanduo, kviečių miltai, druska, dekstrozė. Gali būti: garstyčių, sojų.

  • Klasika persikų skonio ledai 800+200 ml

    4.39

    Vanduo, cukrus, palmių aliejus, taukmedžių aliejus, lieso pieno milteliai, išrūgų milteliai, griukozės-fruktozės sirupas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; dažikliai: burokėlių, karotenai; persikų sulčių koncentratas 0,1%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojų pėdsakų.

  • Makaronai su krevetėmis ir česnakais, sušaldyti, 400g

    3.01

    Makaronai 50% ( vanduo, kietųjų kviečių manų kruopos, druska) krevetės ( Litopeanaeus vannamei), nevirtos, glazūruotos, valytos, be uodegų 18% (krevetės, vanduo, druska), daržovės įvairiomis proporcijomis (pomidorai, porai, laukiniai česnakai), česnakų padažas ( alyvuogių aliejus, česnakai, druska,  laukiniai česnakai, petražolės, juodieji pipirai,  svogūnai, ciberžolė, koncentruotos džiovintų citrinų sultys, mėta, kvapiosios medžiagos).

    Sudėtyje gali būti vėžiagyviųkviečių iskainat glitimą, garstyčių. Sudėtyje gali būti pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų. Česnakiniame padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Žuvų piršteliai (65% žuvies įdaro), 6 kg

    20.49

    Žuvies įdaras 65% (*Mechaniškai atskirtas žuvies produktas 80%, vanduo, džiūvesėliai (kvietiniai miltai, vanduo, druska, kviečių skaidulos, pipirų ekstraktas (sudėtyje yra išrūgų ir pieno)),paniruotė 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas). Gali būti pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozė), vėžiagyvių, moliuskų ir jų produktų.

  • Bulvės fri Super Crunch Aviko, 2,5kg

    6.49

    Bulvės, modifikuotas bulvių krakmolas, saulėgrąžų aliejus, ryžių miltai, druska, dekstrinas, kildinimo medžiaga (E500, E450), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikos ekstraktas.

  • Klasika mangų skonio ledai, 120ml

    1.09

    Mangų skonio ledai 93% (vanduo, cukrus, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga (mangų), dažikliai: beta karotenas kurkuminas), vaflinis puodelis 7% (KVIETINIAI miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas). Produkto sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.
  • Žemaičių blynai su mėsos įdaru, dėžėje 40vnt po 170g

    38.99

    Bulvės 65,6%, kiauliena 11%, krakmolas 9,4%, jautiena 6,7%, KIAUŠINIAI 3,3%, druska, vanduo,
    kepintų svogūnų traškučiai, česnakų granulės, daržovių sultinys (druska, kvapiosios medžiagos (yra SALIERŲ), fruktozė, sojų
    padažas (įskaitant SOJĄ, KVIEČIUS), SALIERŲ ekstraktas (0,4 %), muskato riešutas, baltieji pipirai, mielių ekstraktai,
    gliukozės sirupas, dažiklis (karotenai)), juodieji pipirai.

  • Ekselence Raugerškių skonio ledai su raugerškių padažu. 2500 ml/1500 g.

    12.79

    Pienas, sviestas, cukrus, raugerškių įdaras 8,3 % (vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, raugerškės 5,6 %, citrinų sulčių koncentratas, tirštiklis pektinas, morkų koncentratas, kvapioji medžiaga), raugerškių skonio padažas 8,3 % (gliukozės-fruktozės sirupas, vanduo, cukrus, kukurūzų krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, tirštiklis pektinas, koncentratas (ridikėliai, obuoliai, juodieji serbentai), morkų koncentratas, kvapiosios medžiagos), vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, išrūgų milteliai, grietinėlė, dekstrozė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiosios ceratonijos derva, guaro derva, karageninas; lieso pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga. Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, sojų, kiaušinių pėdsakų.

  • Geltonosios šparaginės pupelės, nepjaustytos, 2.5 kg

    5.39

  • Pols glaistyti vaniliniai grietininiai ledai su mėlynių-gervuogių įdaru, 200ml

    1.49

    Pienas, mėlynių-gervuogių įdaras 9% (mėlynės 24%, cukrus, gervuogės 20%, vanduo, citrinų sulčių koncentratas, tirštiklis pektinas, natūralios kvapiosios medžiagos), glaistas 9% (augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), cukrus, vanduo, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vaflinis puodelis 5% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), glaistas vaflinio puodelio viduje (augaliniai riebalai (kokosų, palmių, palmių branduolių), cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas), pasukų milteliai, (C)* arba (išrūgų ir nugriebto pieno milteliai) (D)*, gliukozės sirupas, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga.

    Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Klasika citrininio sūrio pyrago skonio ledai su agrastų įdaru 120ml

    1.09

    PIENAS, agrastų įdaras 13% (cukrus, vanduo, agrastų piurė 20%, tirštiklis: modifikuotas krakmolas, pektinai; rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, natrio citratas; natūralios kvapiosios medžiagos, dygminai, dygminų koncentratas ir spirulinos koncentratas), cukrus, vaflinis puodelis 7,5% (KVIETINIAI miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, tešlos kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas), SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS) (B)*, gliukozės sirupas, vanduo, IŠRŪGŲ milteliai, GRIETINĖLĖ, lieso PIENO milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; natūrali kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai.
    Produkto sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, SOJŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų. „

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]